Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

ctvrta.sudicka

8. 8. 2008 8:47
Jo a ještě:)

protože u tý lopoty na trafice studuju psychárnu, tak můžu zodpovědně říct, že reakce, kterou označujete za asertivní s asertivitou nemá fakt nic společnýho, to je druhá věc z "mých oborů" která mě pobavila:o))

0 0
možnosti

osobnostx

7. 8. 2008 16:05
..

Tato statistika je především nesmysl, podobně asi jako "vnímání!!!" korupce podle transparency International - naprostá blbost..

0 0
možnosti

hamsa1

6. 8. 2008 18:50
Soudružko neurážejte Čechy !!!

Ty zlodějiny, co jste vyjmenovala ve vašem článku jsou sice otřesné, ale v životě jsem se s nimi já ani mí přátelé Češi nesetkali ! A to máme něco za sebou. Takže asi jste zběhlejší a určitě bych vás ve své firmě nezaměstnal !!! Doporučuji pouze jednu důležitou věc : NEZAMÉSTNÁVEJTE REBEKU ŠIANDER !

0 0
možnosti

hamsa1

6. 8. 2008 18:53
Re: Soudružko neurážejte Čechy !!!

Ostatně svých 5 minut slávy jste si díky DNES užila, takže jste asi spokojená, o to vám šlo, ale nepřejte si mně potkat osobně ;-€

0 0
možnosti

zluta-rozinka

6. 8. 2008 17:46
prosím

jestli někoho okrádáte, to je špatné... já nikoho neokrádám, takže prosím mluvte za sebe a neříkejte, že my Češi 8-o

0 0
možnosti

eman1

5. 8. 2008 23:39
Abych se přiznal,

dneska jsem si na tento článek vzpoměl, a to když jsem četl knížku od Kevina Mitnicka Umění klamu.

0 0
možnosti

ctvrta.sudicka

5. 8. 2008 22:24
a upřímně řečeno

Mě přijde do obchodu zhruba tak 800 lidí za den a pokud se jedná o novinový stánek v Praze, bude to číslo menší, ale předpoládám, že 200 lidí denně se tam objeví a vzhledem k tomu, co práce je ještě okolo, pokud je tam člověk sám, ani bych se nedivila, kdyby si nepamatoval kdo co před půl hodinou nakupoval......

0 0
možnosti

ctvrta.sudicka

5. 8. 2008 22:16
:)

A jéje :o) Dělám v trafice a přesně tohle znám:o) Upřímně řečeno si myslím, že vás fakt okrást nechtěl:o) Trafika je typ obchodu, kde je fakt docela provoz (teda alespoň u nás, co jsme po obchodních centrech) a velmi často se stává, že nám zákaznk nechá omylem něco ležet na pultě (dývko, cigára) no a pak reaguju tak, že toto zboží schovám někam pod pult a čekám, jestli se pro něj zákazník do uzávěrky vrátí;-D;-D;-D Takže znám a myslím, že váš trafikant uděla to samé. Apropos, pracuji na Praze 6 a u práce studuji, tak doufám, že není řeč o mě, jen nejsem presonifikována v muže;-D

0 0
možnosti

Sparkle

5. 8. 2008 18:54
Italove

Statistiky ohlasenych kradezi v obchodech zvedaji predevsim italske skolni zajezdy do Prahy. Do kramku se nahrne 20 italskych fakanu, bezostysne si pred prodavaci zacnou odnaset veci a kdyz se na ne zavolaji policajti a naahodou je tam jeste zastihnou, zaplati deti 500 kc pokuty.

0 0
možnosti

chudacek.blbecek

5. 8. 2008 14:42
asertivita

Vážně nechápu, proč si všichni pletou slovo asertivní" a "agresivní" - věta "Vy jste mě okradl!" mi rozhodně asertivní nepřijde. Proč to tak je? Proč si lidi myslí, že být asertivní znamená říkat všem, jak jsou hloupí a být bezohledný? 

0 0
možnosti

chudacek.blbecek

5. 8. 2008 13:47
asertivita

Vážně nechápu, proč si všichni pletou slovo asertivní" a "agresivní" - věta "Vy jste mě okradl!" mi rozhodně asertivní nepřijde. Proč to tak je? Proč si lidi myslí, že být asertivní znamená říkat všem, jak jsou hloupí a být bezohledný? 

0 0
možnosti
  • Počet článků 623
  • Celková karma 13,42
  • Průměrná čtenost 3862x
Narodila jsem se v roce 1979 v Hradci Králové. Baví mě studovat a vzdělávat se, a tak jsem vyučená švadlena a kuchařka, ale i sociální pracovnice. Vystudovala jsem theologii. Jsem absolventkou Policejní akademie PČR.

Během svého života jsem se věnovala mnoha povoláním. Pracovala jsem v McDonald´s, byla jsem asistentkou ve vzdělávací společnosti, realitní makléřkou i státní úřednicí na Ministerstvu obrany ČR.

Nejvíce mě zaujala práce v médiích (rádio, TV, noviny) a objevila jsem, že mě baví psát. Pracovala jsem jako novinářka v oblasti V.I.P. a politiky.

Píši recenze pro Palmknihy.cz. Jsem blogerka, spisovatelka a recenzentka knih a filmů.

V únoru 2012 mi vyšel můj první román pro ženy, kniha BRIGITA. V prosinci 2012 se objevila na světě druhá kniha HEDVIKA. V roce 2020 jsem napsala nový ženský román, který se jmenuje MARIANNE a hledám nakladatele, abych mohla knihu vydat. A pracuji na dalších knihách.

Najdete mě také na MÉM WEBU: http://siander.cz

Můžete mi napsat na E-MAIL: siander@siander.cz

Počet návštěv podle TOP listu:

');
//-->