Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

MaBla

2. 8. 2008 20:41
Nevím,

0 0
možnosti

GUHU

3. 8. 2008 1:48
Re: Nevím,

s tím se nedá než souhlasit, tak to měla udělat, protože pokud se nám něco nelíbí, měli bychom s tím bojovat. I za cenu toho, že si pokazíme den nebo si způsobíme malé trauma... Pokud to bude takovým lidem bez problémů procházet, budou to dělat dál..

0 0
možnosti
ZN

eman1

2. 8. 2008 19:25
Mno, bylo by na místě

říci milému trafikantovi, pokud jste ovšem o své pravdě tak přesvědčená že to píšete i do blogu, asi toto: Milý pane to DVD nezapadlo, vy jste mě chtěl okrást a kdybych na to nepřišla, prodal by jste ho znovu. Už k vám nebudu chodit nakupovat.

Proč jste to zak neudělala ? Že by Češi byli i zbabělí ?

0 0
možnosti

GUHU

3. 8. 2008 1:48
Re: Mno, bylo by na místě

s tím se nedá než souhlasit, tak to měla udělat, protože pokud se nám

něco nelíbí, měli bychom s tím bojovat. I za cenu toho, že si pokazíme

den nebo si způsobíme malé trauma... Pokud to bude takovým lidem bez

problémů procházet, budou to dělat dál..

0 0
možnosti
JK

gotzur

2. 8. 2008 19:02
Jak se říká

Člověk se celý život učí.

0 0
možnosti
DG

dj giovanni

2. 8. 2008 18:18
DVD a jogurty

Dývka která se obvykle válí mezi časákama páté přes deváté už tady čtenáři vysvětlili tak jen drobná poznámka k jogurtům.  Dokládající jak je snadné autorku okrást a ještě jí dát pocit jak na tom vydělala! Je to už obehraný přirovnání o dvou jogurtech za totáče. Ano, za ká deset bílej a za ká třicet s marmeládou. Záruka pouhý dva dny. Ovšem byl to jogurt! Zatímco dnes se prodává sice na sto druhů ale nějakých sajrajtů ze škrobu a tak, co s jogurtem nic společnýho nemají. Takže pokud na něco málo z totality vzpomínám v dobrým, tak jsou to jogurty z Lacrumu. Ale i na život bez jogurtu se zvyknout dá, jen mi přijde komický když to někdo ještě chválí!

0 0
možnosti
RH

Kacenkin1

2. 8. 2008 23:35
Re: DVD a jogurty

Přesně, kdyby se vrátila ta kvalita, tak by mi stačili opět dva druhy... 8-o

No co, tohle je IN kravka, která bez light Danone blivajzu neudělá ani krok...

0 0
možnosti
K

klimap

2. 8. 2008 17:47
A krade se, nebo ne ?

Proč mám pocit, že ČT vyplácí nehorázné výplaty, nebo jak tomu říkají a z mého pohledu je to zlodějna, proč PRE, ČEZ atd.,atd, dělají totéž s požehnáním státních orgánů ? A odborníci vysvětlí, že je to tak správné, nechápu, asi jsem blb.

0 0
možnosti
D

Divak

2. 8. 2008 17:33
Zdevastovany narod

Kdyz me vyslala firma 1992 do CSR, udelal jsem si pro cesky narod malou definici: lini, hloupi, smrdi a kradou. Tento blog popisuje tu ctvrtou vlastnost. Neni tezke odpovedet na otazku, proc tomu tak je. Z historickych duvodu se Cesko odvratilo od cirkve. Sam jsem neverici, ale plne uznavam roli cirkve jako nejdulezitejsi autority ve vecech moralky narodu. Na tomto historickem pozadi se potom plne rozvinul vliv socialismu a komunismu, kde lhani a podvadeni bylo zakladem celeho spolecenskeho systemu. Navic slovansky puvod neni prilis napomocny. Na zaklade techto skutecnosti ma Cech proste snizeny prah moralniho vnimani. Drobne zlodejiny, podvadeni, lhani, nesocialni citeni, nadavky cikanum apod. jsou v CR akceptovatelnym chovanim. V

0 0
možnosti
RK

Radek0075

2. 8. 2008 17:47
Re: Zdevastovany narod

;-D   Tak aspoň že jeden slovanského původu není líný, hloupý, nesmrdí a nekrade. Jen je otázka, proč je tady tolik zahraničních firem? Já osobně bych do takové země nikdy nešel. Přece zaměstnanci kteří jsou líní, hloupí, smrdí a kradou by mě asi byli na nic, né?

0 0
možnosti
MJ

Ramios

2. 8. 2008 17:22
Vše má dvě strany

V článku se asi nějak zapomělo, že nejen prodavač okrádá zákazníka ale i zákazník dokáže na pokladně vydrbat s pokladníkem, viz kouzelníci s pětitisícovkou.

0 0
možnosti
PK

Ccecil

2. 8. 2008 16:01
A víte jak kradou rakušáci?

Při placení 12,5 E na 50E bankovku vám vrátí 10+20 a pak vám nasype do ruky 2.5 v drobnejch. Kdo by to přepočítával, že. Vždyť je to jen kov.

.

Tento pokus jsem zaznamenal poprvé na benzínce před italsko-rakouskými hranicemi a pak na různých místech rakouska  a to alespoň 3x. Prakticky kdykoliv tam platím větší bankovkou. V různých obměnách stále stejný trik. Stojíte-li ve frontě, platíte-li větší bankovkou, můžete si být jisti, že to dříve či později někdo zkusí. A nebude to čech.

.

K tomu trafikantovi... chyba je jednoznačně na vaší straně. On totiž, když zjistil, že inkriminované DVD zůstalo na pultě ho pro vás schoval. Kdyby vás chtěl okrást, zapře ho. Se zlodějíčky všeho typu mám spousty a spousty zkušeností, jak na straně prodejců, ale ještě víc na straně zákazníků. Mohl bych o tom napsat román.

0 0
možnosti
(

(@)

2. 8. 2008 22:09
Re: A víte jak kradou rakušáci?

jo jo, asi tak nějak R^

0 0
možnosti
VP

Profík

2. 8. 2008 15:29
Nedivte se

Nedivte se, co byste chtěla ve státě, kde vládne strana ze všech nejzlodějštější?

0 0
možnosti
DK

Deddy

2. 8. 2008 16:31
Re: Nedivte se

To je tedy inteligentni nazor. Takze obchodnici kradou ci nekradou podle toho, kdo je v parlamentu nebo na hrade? Probudte se a nemluvte jako krupan. Rv

0 0
možnosti
LAF

L and F

2. 8. 2008 15:20
krade se všude

Krade se všude, nejen v Praze. Akorát v Praze je holt větší koncentrace zlodějů než jinde, páč je to taky větší město ;-). Ale faktem je, že když ze sebe udělam blbce a při placení za nákup vrátím pokladní přebytečnou dvacku nebo někoho upozornim na to, že mu právě vypadla padesátikoruna a ať si ji sebere, lidi se na mě dívaj jako na blázna... a to neni zrovna příjemný, takže neni se čemu divit, že většina lidí radši něco šlohne než vypadat jako imbecil..... :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 624
  • Celková karma 21,88
  • Průměrná čtenost 3856x
Narodila jsem se v roce 1979 v Hradci Králové. Baví mě studovat a vzdělávat se, a tak jsem vyučená švadlena a kuchařka, ale i sociální pracovnice. Vystudovala jsem theologii. Jsem absolventkou Policejní akademie PČR.

Během svého života jsem se věnovala mnoha povoláním. Pracovala jsem v McDonald´s, byla jsem asistentkou ve vzdělávací společnosti, realitní makléřkou i státní úřednicí na Ministerstvu obrany ČR.

Nejvíce mě zaujala práce v médiích (rádio, TV, noviny) a objevila jsem, že mě baví psát. Pracovala jsem jako novinářka v oblasti V.I.P. a politiky.

Píši recenze pro Palmknihy.cz. Jsem blogerka, spisovatelka a recenzentka knih a filmů.

V únoru 2012 mi vyšel můj první román pro ženy, kniha BRIGITA. V prosinci 2012 se objevila na světě druhá kniha HEDVIKA. V roce 2020 jsem napsala nový ženský román, který se jmenuje MARIANNE a hledám nakladatele, abych mohla knihu vydat. A pracuji na dalších knihách.

Najdete mě také na MÉM WEBU: http://siander.cz

Můžete mi napsat na E-MAIL: siander@siander.cz

Počet návštěv podle TOP listu:

');
//-->