Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LV

To, či popisujete, je na diagnózu. Vy si ani nemůžete poslat o víkendu o hodinku déle, protože to pondělní vstávání Vás musí doslova ničit. A co teprve dovolená. Připoutaná k jednomu časovému pásmu nikdy neuvidíte Londýn, Barcelonu, pyramidy v Egyptě nebo tureckou Anatolii...

Protože buď cestou tam, nebo cestou zpět, byste musela pretocit hodinky o hodinu vpřed, což by nepochybně uspíšiilo Váš...

9 0
možnosti
LV

Pospat, zatracenej telefon...

0 0
možnosti
KT

Když vás ale, podle článků, které zde uveřejňujete, rozhodí každá pitomost.

9 0
možnosti
PS

P39e94t66r 96S70k34á76c91e11l

31. 3. 2023 21:49

LČ určitě je pitomost, která ale na rozdíl od jiných má dopady na zdraví populace. Nikomu to nevadí, hlavně že farmacprůmysl jásá, zvyšuje se dvakrát ročně prodej patáků na spaní, na spánkový deficit, psychofarmaka. Nevěříte? Optejte se ve svojí le-kárně.

0 1
možnosti
MK

A co s tím jako chcete dělat? My nemáme jen dvě možnosti střídat čas/nestřídat čas. Možnost nestřídat totiž znamená ponechat trvale buď letní čas nebo zimní. Takže ty možnosti jsou celkem tři a ani jedna z nich nemá nadpoloviční podporu.

Před tím, než se kdysi začalo se střídáním času platil trvale ten zimní. Ten však má paradoxně nejméně podporovatelů, neboť o hodinu kratší letní večery vyhovují málokomu. Trvalý letní však zase znamená zimní rozednění až okolo 8:30 a tím pádem školní docházku malých dětí za tmy.

Takže to střídání zřejmě má těch nevýhod nejméně a proto bych to nechal jak to je.

4 0
možnosti
PS

P16e22t28r 82S32k26á42c51e33l

31. 3. 2023 21:54

Minimálně od roku 1990 si každý dospělí občan může "prodloužit" letní večery jak chce. Stačí si nastavit svůj denní režim tak, že z práce se vrátíte kolem poledne. Znám případ party šesti chlapců, kteří několik roků nastupovali do práce ve tři hodiny ráno. Polovina z nich již není mezi námi, důchodu si neužili. Ale - děti školou povinné vinou LČ musí od března do října denně vstávat o hodinu dříve,. To nikomu nevadí, že?

0 0
možnosti
MK

A miliony lidí musí každé ráno vstát, vybavit děti do školek, do škol, odjet do práce, tam hákovat 8.5 h., vyzvednout děti ze školky, školy, dovézt na kroužky, večers nimi udělat úkoly, svačiny, vyprat, pohrát si, večeři svému protějšku / záměrně píšu protějšku, jelikož to může být jak ženská tak muž/...taky možná pociťují vliv, ale nemají čas na tím přemýšlet... s tímhle chodit k psychiatrovi?

4 0
možnosti
PS

P25e27t52r 48S71k94á59c19e25l

31. 3. 2023 22:09

Ono nic jiného nezbude, pokud bude LČ. Nemoci nepadají z nebe, jsou výsledkem každodenních prohřešků proti zdraví. Až je prohřešků moc, propukne nemoc - Hippokrates (získáno od laskavé MUDr. Elekové v časop. Meduňka).

0 0
možnosti
PK

A teď si představte, že někteří lidé jsou nuceni pracovat na směny, a dokonce i v noci! Třeba takový lékař, policista, hasič. Nemělo by se to také s ohledem na jejich zdraví zrušit?

13 0
možnosti
Foto

Včetně mé ženy, která je zdravotní sestra a celý život musela pracovat na směny...

2 0
možnosti
FD

Na pravidelnou změnu času se náramně těším.

2 0
možnosti
PS

P17e29t53r 24S12k54á81c17e53l

31. 3. 2023 22:05

Jen uveďte proč se těšíte, když minim. od roku 1990 si sám můžete upravit denní režim tak, abyste si každé odpoledne "prodloužil". I když - den má jen 24 hodin, takže jen a jen na úkor spánku, k čemuž s příchodem LČ u každého jedince nastává. Mno a polovině populace to vadí, chtějí nic neměnit a pravidelný spánek. Chtějí moc?

0 1
možnosti
  • Počet článků 624
  • Celková karma 21,40
  • Průměrná čtenost 3856x
Narodila jsem se v roce 1979 v Hradci Králové. Baví mě studovat a vzdělávat se, a tak jsem vyučená švadlena a kuchařka, ale i sociální pracovnice. Vystudovala jsem theologii. Jsem absolventkou Policejní akademie PČR.

Během svého života jsem se věnovala mnoha povoláním. Pracovala jsem v McDonald´s, byla jsem asistentkou ve vzdělávací společnosti, realitní makléřkou i státní úřednicí na Ministerstvu obrany ČR.

Nejvíce mě zaujala práce v médiích (rádio, TV, noviny) a objevila jsem, že mě baví psát. Pracovala jsem jako novinářka v oblasti V.I.P. a politiky.

Píši recenze pro Palmknihy.cz. Jsem blogerka, spisovatelka a recenzentka knih a filmů.

V únoru 2012 mi vyšel můj první román pro ženy, kniha BRIGITA. V prosinci 2012 se objevila na světě druhá kniha HEDVIKA. V roce 2020 jsem napsala nový ženský román, který se jmenuje MARIANNE a hledám nakladatele, abych mohla knihu vydat. A pracuji na dalších knihách.

Najdete mě také na MÉM WEBU: http://siander.cz

Můžete mi napsat na E-MAIL: siander@siander.cz

Počet návštěv podle TOP listu:

');
//-->