Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

V Ústí myslím máte mnohem víc problémů.

1 0
možnosti
Foto

Tak nejde určitě jenom o Ústí nad Labem. Například já si beru roušku z donucení pouze když jdu jednou za týden do Billy, ale na procházky v přírodě, na kolo a při běhání roušku nenosím. A ani dnes odpoledne na golfu určitě s kamarádem v rouškách hrát nebudeme....

2 0
možnosti
Foto

Pokud v Ústí ještě panuje takové ovzduší, jaké pamatuji z dob dřívějších, viru obávat se je zbytečné. Ten v těch chemických výparech musí okamžitě zdechnout.

Problém je jinde. Budete nosit roztažený deštník, když neprší? A budete se dusit pod rouškou, když jdete po louce, kde není širokodaleko ani noha? Ano, protože to bylo nařízeno.

Bohužel velká část naší populace není schopna rozlišit, kdy je určité opatření nutné, a kdy nemá efekt.

2 2
možnosti
Foto

Já ji s přáteli nosím jenom a pouze, kde jsou lidi. Jinak ji mám sundanou. Vydýchané bakterie, viry, hleny a nečistoty se v roušce zachytí a vy je vdechujete zpátky. Je to, jako byste se vysmrkala do kapesníku a pak ho celý den nosila připlácnutý na obličeji. Coronavirus se šíří kapénkou. To znamená kašlem. Tak, proč ji mít na obličeji, kde nikdo není, nikdo nekašle. Já také nechrlám V Německu ji mají pouze prodavačky, kde se ale o proti nám dodržuje rozestup.

3 0
možnosti

"K čemu je nosit roušku, když máte sice zavřenou pusu, ale nosem dýcháte vzduch, který může být infikovaný virem?!"

Zdroj: https://siander.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=749358

Opět oblíbený omyl. Obyčejná rouška vás nechrání, takže i když ji budete mít na nose, o moc víc pro svoji ochranu neuděláte. Nošení roušky má jen ten význam, že pokud jste nevědomý šiřitel viru, omezujete akční rádius infikovaných kapének, které se od vás šíří. Proto ten doporučený odstup, i když máte roušku.:-)

0 0
možnosti
Foto

Pokud mám virus, tak jej nešířím ani dotykem mé osoby, ale pouze a jenom, když kašlu. Kapénky se jinak šíří do vzdálenosti 30 cm až jednoho metru. Paní primářka epidemiologického oddělení z Prahy to v televizi takto vysvětlila. Snad také on nepoužíval podle vás oblíbený omyl.

0 0
možnosti
Foto

Jsou lidé kteří jsou rozumní a chovají se rozumně. A jsou lidé na které platí pouze represe. Tak to prostě je.

2 0
možnosti
Foto

Ano stát není schopen zajistit roušky, ale lidi za to, že ji nenosí budeme trestat. No on je vlastně hodný. Otevřel nám galanterie. Proč je nemusí nosit v jiných zemí a jenom u nás blbneme na kvadrát. Roušky nemají nemocnice, domovy důchodců, kde je jich nejvíce třeba. Ti, co je chtějí vyrábět nesmí, protože nemají povolení. Babiš říkal, že každému poštou přijdou roušky,. To bylo 12. března a já každý den vyhlížím pošťačku a stále nic.

4 0
možnosti
MK

Nevím proč, ale na mě blog působí, že schválně chodíte po městě, abyste se přesvědčila, že: všude hodně lidí, někteří roušky nemají, jiní je mají sundané.... abyste pak mohla napsat blog? Nechodíte Vy těm negativistickým náladám trochu naproti? Pak se tváříte utrápeně, naštvaně....ale když to ta chcete, utápět se ve vzteku, Vaš věc. Já radši půjdu odpoledne ven, na procházku, někam do lesa...

1 1
možnosti
Foto

Každý je svého štěstí strůjcem. Když vidím sběh lidí, vyhnu se obloukem. Když jsem měl mít za volantem na ústech roušku, protože jsem vezl i manželku, nenasadil jsem si ji, protože to byl nesmysl, který konečně zrušili.

6 0
možnosti
Foto

V pohodě.To se jen uklidněné a uvolněné ovce začínají pomalu promořovat, hlavně nenápadně....;-) Jsem rád, že jste se zbytečným couráním po celém městě k nim přidala....

1 0
možnosti
MJ

Jestli ono to nebude to plánované promořování. Řekneme lidem, že to máme pod kontrolou, uvolníme pravidla, k tomu hezké počasí a prodloužený víkend...

0 0
možnosti
  • Počet článků 623
  • Celková karma 13,43
  • Průměrná čtenost 3862x
Narodila jsem se v roce 1979 v Hradci Králové. Baví mě studovat a vzdělávat se, a tak jsem vyučená švadlena a kuchařka, ale i sociální pracovnice. Vystudovala jsem theologii. Jsem absolventkou Policejní akademie PČR.

Během svého života jsem se věnovala mnoha povoláním. Pracovala jsem v McDonald´s, byla jsem asistentkou ve vzdělávací společnosti, realitní makléřkou i státní úřednicí na Ministerstvu obrany ČR.

Nejvíce mě zaujala práce v médiích (rádio, TV, noviny) a objevila jsem, že mě baví psát. Pracovala jsem jako novinářka v oblasti V.I.P. a politiky.

Píši recenze pro Palmknihy.cz. Jsem blogerka, spisovatelka a recenzentka knih a filmů.

V únoru 2012 mi vyšel můj první román pro ženy, kniha BRIGITA. V prosinci 2012 se objevila na světě druhá kniha HEDVIKA. V roce 2020 jsem napsala nový ženský román, který se jmenuje MARIANNE a hledám nakladatele, abych mohla knihu vydat. A pracuji na dalších knihách.

Najdete mě také na MÉM WEBU: http://siander.cz

Můžete mi napsat na E-MAIL: siander@siander.cz

Počet návštěv podle TOP listu:

');
//-->