Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Docela s Vámi souhlasím, i když jsem na blogu kratší dobu než Vy. Souhlasím s tím, že někteří "diskutéři" mohou člověka dost otrávit. Sami buď blogy nepíší, nebo jen velmi neutrální témata, avšak jsou v diskusích "velmi ostří" a v drtivé většině se jejich poznámky týkají autora a nikoli tématu blogu.

Mazání většinou moc nepomůže, spíše to některé podněcuje (vlastní zkušenost - zhruba 50 vstupů jednoho do diskuse i přes mazání).

Přeji mnoho fajnových námětů. R^

3 0
možnosti
Foto

Celkem pěkné a pravděpodobně upřímné povídání. To hodnotím. Psát jistě umíte. R^

S diskusemi je to těžké. Pokud někdo píše vyhraněně na ošemetná kontroverzní témata jako jsou víra, náboženství a politika, tak musí počítat i s ostřejší kritikou. Trolly je nejlepší přehlížet, tzv. nekrmit, ono je to pak přejde.

Myslím si, že na slušně napsané věcné diskusní příspěvky včetně námitek a kritiky článku je dobré a vlastně i slušné reagovat. Není však třeba diskuse a rozpory protahovat do nekonečna. Takovou diskusi je možno uzavřít slovy: vidím, že na věc máme stále jiný názor. Váš názor Vám neberu (a jej respektuji), já si však ponechávám svůj názor. V angličtině "we agree that we disagree". Tímto s Vámi zde diskusi na toto téma končím.

3 0
možnosti
Foto

Upřesnění

.... Takovou diskusi je možno uzavřít slovy: "vidím, že na věc máme stále jiný názor. Váš názor Vám neberu (a jej respektuji), já si však ponechávám svůj názor. (V angličtině "we agree that we disagree"). Tímto s Vámi zde diskusi na toto téma končím."

Upřesnění jsem napsal proto, že jsem si svůj příspěvek po odeslání po sobě přečetl a uviděl jsem, že není zcela jasné, že ta poslední věta "Tímto s Vámi zde diskusi na toto téma končím." patří k tomu, jak bych tu diskusi uzavřel.

2 0
možnosti
Foto

KarmaR^a díky moc za Váš obsáhlý článek, znovu si ho přečtu. Také jsem zde již byla, nejsem nová, ale odešla jsem z důvodů, které uvádíte, byla jsem znechucela. Také nechápu, proč jsou někteří VIP, aniž by se dali jejich články číst, aniž by mě osobně obohatily. Nezajímá mě to. Ale právě takoví lidé, jako jste Vy, tak to je super, že? Jenom nevím, jak se s těmi lidmi spojit, s těmi, co mě zaujali. Ještě jednou díky a hezký zbytek večera přeji.:-)RvV

0 0
možnosti
JK

Přitom Jůlinkovné a Cikrtovné se vůbec neosvědčilo a peníz ve skončily ve víru byrokracie.

2 0
možnosti
Foto

No, kvůli těmto dvěma a panu Šnajdrovi jsem kdysi z blotu odešla, protože jsem je kritizovala to hodně.R^

1 0
možnosti

Pěkně vystiženo, snad by stálo za zmínku připomenout, že když se zrušili anonymní diskutéři, často stejní hrdinové jako dříve estébáci, útočící podobně, tak přeci jen už diskutují v drtivé většině lidi, co se nestydí za své jméno, a tak jsou už diskuse OK:-)

1 0
možnosti
JK

ALe tím došlo k částečné ztrátě svobody slova.

0 0
možnosti
  • Počet článků 624
  • Celková karma 21,62
  • Průměrná čtenost 3856x
Narodila jsem se v roce 1979 v Hradci Králové. Baví mě studovat a vzdělávat se, a tak jsem vyučená švadlena a kuchařka, ale i sociální pracovnice. Vystudovala jsem theologii. Jsem absolventkou Policejní akademie PČR.

Během svého života jsem se věnovala mnoha povoláním. Pracovala jsem v McDonald´s, byla jsem asistentkou ve vzdělávací společnosti, realitní makléřkou i státní úřednicí na Ministerstvu obrany ČR.

Nejvíce mě zaujala práce v médiích (rádio, TV, noviny) a objevila jsem, že mě baví psát. Pracovala jsem jako novinářka v oblasti V.I.P. a politiky.

Píši recenze pro Palmknihy.cz. Jsem blogerka, spisovatelka a recenzentka knih a filmů.

V únoru 2012 mi vyšel můj první román pro ženy, kniha BRIGITA. V prosinci 2012 se objevila na světě druhá kniha HEDVIKA. V roce 2020 jsem napsala nový ženský román, který se jmenuje MARIANNE a hledám nakladatele, abych mohla knihu vydat. A pracuji na dalších knihách.

Najdete mě také na MÉM WEBU: http://siander.cz

Můžete mi napsat na E-MAIL: siander@siander.cz

Počet návštěv podle TOP listu:

');
//-->