Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Víte, mám 2 kamarádky, co se seznamují přes internet. Jedna se dává celkem lacino, je atraktivní a užívá si. Na to, že by ve svém zralém věku 50 let natrefila na někoho na celý zbytek života po těch mnoha zkušenostech už rezignovala.

Druhá měla za celý život jeden vážnější vztah a rozhodně se nedává lacino - nicméně zkušenost má stejnou.

Problém je, že internet je plný žen mezi 25 - 60 lety lačnými seznámení a tak se z každého muže může stát Casanova....

Kdesi jsem četla, že i studenti VŠ před získáváním dívek dávají přednost autoerotice při dostupném internetovém pornu...

Svět se mění. Má dvacetiletá dcera se sice za pár týdnů vdává ( je poměrně hezká a o nápadníky nikdy neměla nouzi), ale výdrž toho vztahu vidím tak půl na půl...

Pravda je, že internet ty běžné vztahy dost deformuje a má dcera, která se seznamuje při běžných příležitostech a nikoli přes počítač začíná být výjimkou.

1 0
možnosti
Foto

Paní Vlková,

děkuji za velmi zajímavý příspěvek k diskusi a zamyšlení.

Rozumím tomu, co píšete o seznamování se přes internet, o tom, že je to běžné, ale já zastávám názor, že to, co je "běžné" (že to tak dělají mnozí), ještě neznamená, že to všem vyhovuje.

Sama jsem byla na seznamce na internetu jen jednou, asi 14 dní. Nic horšího jsem nepoznala! Profil jsem tedy s velkou chutí za 14 dnů zrušila.

Mně osobně odrazuje anonymita, se kterou se rádoby počítá a bere se jako něco normálního. Zdá se mi riskantní po mnoha stránkách. Mnoho lidí na to již doplatilo. Ale jestliže to někomu vyhovuje, tak ať to tak dělá. Já jsem konzervativní člověk a dávám přednost lidem, které znám osobně.

H. R. Šiander

0 0
možnosti
Foto

Uf, jsem tedy poměrně konzervativní, ale tohle jakoby dolehlo z předminulého století... těžko navážete vztah, když to vlastně ani nezkusíte.

5 1
možnosti
Foto

Milá paní Majová,

nemyslím si, že bych byla z 19. století. Ale zažila jsem opravdu hodně.

Byla by hloupost opakovat takové vztahy, které se jasně profilují jako totéž, co jsem už zažila. To není neochota riskovat, to je blbost - jít stejným směrem, když už vím, že tím směrem to pro mě špatně dopadlo a nebylo mi v tom dobře.

Mám špatné zkušenosti ze vztahů, ale také jsem poznala muže, kterých si mohu vážit a cením si jich. Mají šťastná manželství, kdy se vzájemně milují a váží si jeden druhého. To je pro mě inspirací a určitou metou. Když vím, že to existuje, nenechám se odradit.

To, že něco není právě tady a teď, ještě neznamená, že to neexistuje vůbec.

1 0
možnosti
MP

Naopak Vy ženy se dáváte DRAHO přitom jste zadarmo drahé. Nestojí za to o vás bojovat, protože co člověk dostane, je šlunt.

0 1
možnosti
Foto

Musím říct, pane Prášku, že je mi vás celkem líto. Při vašem mládí mít kolem sebe jen samý šunt....Asi se pohybujete ve špatné společnosti.

3 0
možnosti
MD

Paralelou vasi predstavy o muzich je text na smutecnim oznameni.

Odesla divka, zena, matka, tchyne, babicka, pritelkyne, dobra kucharka, skvela damska krejcova, ..

A ted, v muzska paralele, ktera a kdy, z nich.

2 1
možnosti
  • Počet článků 624
  • Celková karma 20,97
  • Průměrná čtenost 3856x
Narodila jsem se v roce 1979 v Hradci Králové. Baví mě studovat a vzdělávat se, a tak jsem vyučená švadlena a kuchařka, ale i sociální pracovnice. Vystudovala jsem theologii. Jsem absolventkou Policejní akademie PČR.

Během svého života jsem se věnovala mnoha povoláním. Pracovala jsem v McDonald´s, byla jsem asistentkou ve vzdělávací společnosti, realitní makléřkou i státní úřednicí na Ministerstvu obrany ČR.

Nejvíce mě zaujala práce v médiích (rádio, TV, noviny) a objevila jsem, že mě baví psát. Pracovala jsem jako novinářka v oblasti V.I.P. a politiky.

Píši recenze pro Palmknihy.cz. Jsem blogerka, spisovatelka a recenzentka knih a filmů.

V únoru 2012 mi vyšel můj první román pro ženy, kniha BRIGITA. V prosinci 2012 se objevila na světě druhá kniha HEDVIKA. V roce 2020 jsem napsala nový ženský román, který se jmenuje MARIANNE a hledám nakladatele, abych mohla knihu vydat. A pracuji na dalších knihách.

Najdete mě také na MÉM WEBU: http://siander.cz

Můžete mi napsat na E-MAIL: siander@siander.cz

Počet návštěv podle TOP listu:

');
//-->