Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J81i40r62i 17P61i21l66n25y

25. 1. 2023 6:23

Nějak jsem si nevšimnul, že by podporovatelé Babiše dělali hysterický bordel na vystoupeních generála. Vy ano? Můžete mi prosí říct kdy a kde? Děkuji.

1 0
možnosti
Foto

Nějak jsem si nevšimnul, že by generál někdy označil spoluobčany za fašisty a nacisty. Vy ano? Můžete mi prosí říct kdy a kde? Děkuji.

1 1
možnosti
Foto

Voličům pana Babiše patrně imponuje, že se pokusil u soudu zneužít psychiatrické diagnózy vlastního syna. Usuzuji tak z toho, že mu to nevytýkají. Jejich zklamání z toho, že mu to nevyšlo (ta chladnokrevná intrika), je asi částečně kompenzováno tím, že alespoň udělal na soud dlouhý nos (když mu odmítl poskytnout materiál pro grafologické zkoumání).

Za svou aroganci je odměňován na setkáních s občany silnými projevy nevole. Snad mohl zklidnit ty, kteří jeho chladnokrevnost vnímají oprávněně jako naprosto nesouladnou s funkcí prezidenta České republiky, pokud by se včas občanům omluvil. Protože to neučinil, měl možnost udělat se svou chotí pro zklidnění atmosféry už jen jediné - neprovokovat - nechodit občanům na oči.

3 0
možnosti

A co sousedčiny kočky? Těšíte se jistě na koťátka. Naše kočička měla 6 koťátek, 3 holky a 3 kluci. Nechtěla by jste párek. Tady sousedi nechtějí. Vy jste ale dobrá duše, dělali by vám radost. Když tak dejte vědět.

0 0
možnosti
Foto

Kritika nedostatku ohleduplnosti a slusnosti. Kocky, sousedi, porad neco.... Jedina zachrana by byla, kdyby naproti v byte bydlel Pavel s kockou. To bychom meli o stiznost vic. :-)

0 0
možnosti

Jako křesťanka (skutečná, nejen papírová) byste měla vidět, že zlo a agrese nepochází jen z jedné strany. Já dokonce vidím daleko více agrese na straně zapřisáhlých antibabišovců.

A to nejsem příznivec, natož volič, ani jednoho z nich.

4 8
možnosti

P76e47t34r 62N31e31d25v64ě55d

24. 1. 2023 18:59

Ten Babiš je fakt agresivita sama. Nejenže platí demokraty, kteří křičí, pískají na jeho setkáních s veřejností. Vždy jim přiveze i transparenty s jedním slušným nápisem za druhým.

Kolik jen času věnuje tomu, aby nechal přeložit své výroky pro slepenec a jeho ovce, aby jeho překroucené, z kontextu vytržené výroky a slova mohly prezentovat jako jeho.

Horko těžko přesvědčil mladou a krásnou protikandidátku, aby jej nazvala zlem.

Bůhví co musel dát dalším, co něm trousí, že je bezpečnostní hrozba a pod.

6 5
možnosti

Souhlas. Čekal jsem něco ve smyslu, že ho vládní kandidát Pavel naschvál nakazil planými neštovicemi... nebo něco podobne absurdního. Že vytáhne halali...to mě fakt nenapadlo. Ale mělo.

Vám za text karma a pěknej večer přeju

9 3
možnosti

Pavel žádá Babiše o zklidnění napětí...

Jako by to byli Babišovi příznivci, co pískají a dělají bordel.

Jako by to byli Babišovi lidé, co ucpávají ulice a nepouštějí nikoho dál.

Jako by to byl Pavel, kdo dostává výhružné dopisy s patronami.

Jako by média o Pavlovi psala jen to nejhorší.

Já snad žiju v blázinci.

8 15
možnosti
Foto

Ja myslela, ze verici by meli nabadat ke slusnosti a respektu vsechny volice bez ohledu na to, koho voli. A ne omlouvat agresivitu vuci AB, jeho rodine a jeho volicum tim, ze on je preci taky agresivni. Ve smyslu zub za zub.

A co vyroky politiku a provladnich novinaru proti volicum AB? To je v poradku?

Prectete si blog pana Brichacka.

Minule jste kritizovala, ze Babis je proti valce. Jakeho jste presne vyznani?

3 5
možnosti

Nějak jsem nezaznamenal vaší kritiku Babiše, když nazval voliče koalice fašististy a nacisty. Můžete mi jí připomenout?

11 1
možnosti

Zasloužená karma :-)R^

10 4
možnosti
  • Počet článků 622
  • Celková karma 14,51
  • Průměrná čtenost 3868x
Narodila jsem se v roce 1979 v Hradci Králové. Baví mě studovat a vzdělávat se, a tak jsem vyučená švadlena a kuchařka, ale i sociální pracovnice. Vystudovala jsem theologii. Jsem absolventkou Policejní akademie PČR.

Během svého života jsem se věnovala mnoha povoláním. Pracovala jsem v McDonald´s, byla jsem asistentkou ve vzdělávací společnosti, realitní makléřkou i státní úřednicí na Ministerstvu obrany ČR.

Nejvíce mě zaujala práce v médiích (rádio, TV, noviny) a objevila jsem, že mě baví psát. Pracovala jsem jako novinářka v oblasti V.I.P. a politiky.

Píši recenze pro Palmknihy.cz. Jsem blogerka, spisovatelka a recenzentka knih a filmů.

V únoru 2012 mi vyšel můj první román pro ženy, kniha BRIGITA. V prosinci 2012 se objevila na světě druhá kniha HEDVIKA. V roce 2020 jsem napsala nový ženský román, který se jmenuje MARIANNE a hledám nakladatele, abych mohla knihu vydat. A pracuji na dalších knihách.

Najdete mě také na MÉM WEBU: http://siander.cz

Můžete mi napsat na E-MAIL: siander@siander.cz

Počet návštěv podle TOP listu:

');
//-->