Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Víte paní Šiander, možná je pro Vás novinkou, že politici musí používat zkratky. Generál Pavel nás z pozice prezidenta zatáhnout do války skutečně nemůže. Ten „strach“ jde z vládních reakcí na onu raketu v Polsku, jde od lidí z nejužšího okruhu pana Pavla, kteří v ČT horovali po přímé konfrontaci s Ruskem i ve formě užitečných idiotů, aby se vojensky nezapojilo NATO, ale Česko, Slovensko a Polsko pod vedením nečlena v NATO, Švédska, i z výroků pana Pavla tak jak Vám je cituje paní Moudrá.

Ono jde ale o něco zcela jiného. O to, jakým způsobem Pavel, člověk s vázacím aktem přímo ke GRU získal bezpečnostní prověrku, aby mohl udělat kariéru v NATO, o čemž se zásadně mlčí. A jde o to, v souvislosti s tím, kdo mu to umožnil, čí zájmy proto bude jako prezident hájit, zda české a EVROPSKÉ, nebo výhradně zájmy USA. USA se doma nikdy netajily, že vedlejším produktem války na Ukrajině je odstřižení Evropy od ruských zdrojů, aby se Evropa nemohla stát subjektem globální politiky. A to prostřednictvím právě Pavlů, Fialů v dalších evropských zemích, v EK, v EP. A stačily k tomu narativy Koláře staršího, Votápka apod. po celé Evropě, protlačené rozhodujícími médii a zelený fanatizmus..

Novinář jediný hodný toho jména Robejšek vyhodnotil konflikt na Ukrajině stručně stran věcí budoucích. Svět se ekonomicky rozdělí na dva ekonomické celky. S centrem čínskoruským a americkým. A postavením Evropy jako ekonomického vazala USA a poslušného. USA pozici světového hegemona ztratí a udrží ji v podstatě jen v kolektivním západě. Kissingera USA neposlechly.

Se Schwarzenbergem je tomu obdobně. Tehdy se tu objevili jiní Kolářové s narativem zrušení Benešových dekretů. Co by to mohlo udělat v souvislosti s restitucemi asi nedomýšlíte.

Pan generál opravdu nelže. Svoboda skutečně není bez hranic, ale svoboda slova buď je nebo není. A o její omezení tu jde. A v těchto smyslech je generál Pavel plně vládním kandidátem. Na ničem z výše uvedeného není ani zbla nic proruského, jak tvrdí.

10 8
možnosti
Foto

J97a10n 73Š87i69k

19. 1. 2023 7:52

Možná byste si mohl vzpomenout, že právě generál Pavel při reakcích na raketu nabádal vládu k umírněnosti, kdy doslova řekl, že by se k problému mělo přistupovat s chladnou hlavou a že tato událost automaticky neaktivuje příslušnou dohodu NATO a celá věc by se měla důkladně vyšetřit. Jinak žádné vazby na GRU sám Pavel neměl a nemohl ji mít. On sloužil ve výsadkovém vojsku s organizačním začleněním pod útvar, který tyto vazby měl. Tvrdit, že výsadkář má vazbu na GRU je stejný nesmysl jako tvrdit, že příslušník zásahové jednotky policie vyšetřuje vraždy....Co se týká jeho školy, o které se stále vedou diskuze tak tu dokončil až po revoluci a krátce poté, kdy musel projít prověrkami v armádě (mimochodem v komisích byli i zástupci tehdejšího Občanského fóra), zahájil studium ve Spojených státech. Takže ANO. Pan generál tady nelže. Takže ANO. Lhář je tady jednoznačně Babiš, který pořád dokola mele o rozvědčíkovi, byť Pavel nikdy na této pozici nepracoval. Takže ANO, není ano, ANO je LEŽ.

10 3
možnosti
Foto

Ale pan Špáta asi mluví z vlastní zkušenosti, třeba má vazbu na GRU dodnes. :-)

0 2
možnosti
JZ

Hnojomety ala Špáta už jedou naplno..:-)

3 4
možnosti
JZ

Na Špátovy památné bláboly nemá cenu ani reagovat.

3 5
možnosti
ZZ

Ani se nedivím, protože jeho fakta se nedají tak snadno vyvrátit lží.

;-)

2 1
možnosti
Foto

J49a59n 58Š82i59k

19. 1. 2023 9:14

Máte tady možnost uvést fakta. Zatím je nikde nečtu, vidím jen smejlíka. To jsou ta Vaše fakta?

5 1
možnosti

O památných blábolech tady píše někdo, kdo nedávno napsal neuvěřitelný a veřejně vysmívaný blábol na Forum24 pod názvem "Přestaňte už na Vánoce otravovat s Pyšnou princeznou" ;-D Doporučuju všem, tento "skvost" si vygůglit a přečíst. ;-DR^

0 0
možnosti
JZ

Kníže Schwrzenberg nikdy nechtěl rušit Benešovy dekrety.

6 2
možnosti
JK

Marně se snažím najít motiv, který vás vede k šíření odporných lží, fabulací a překrucování faktů. Přece není možné pořád věřit několikrát vyvráceným lžím a ještě je šířit dál. Některé povahy nepochopím.

4 2
možnosti
  • Počet článků 622
  • Celková karma 15,61
  • Průměrná čtenost 3868x
Narodila jsem se v roce 1979 v Hradci Králové. Baví mě studovat a vzdělávat se, a tak jsem vyučená švadlena a kuchařka, ale i sociální pracovnice. Vystudovala jsem theologii. Jsem absolventkou Policejní akademie PČR.

Během svého života jsem se věnovala mnoha povoláním. Pracovala jsem v McDonald´s, byla jsem asistentkou ve vzdělávací společnosti, realitní makléřkou i státní úřednicí na Ministerstvu obrany ČR.

Nejvíce mě zaujala práce v médiích (rádio, TV, noviny) a objevila jsem, že mě baví psát. Pracovala jsem jako novinářka v oblasti V.I.P. a politiky.

Píši recenze pro Palmknihy.cz. Jsem blogerka, spisovatelka a recenzentka knih a filmů.

V únoru 2012 mi vyšel můj první román pro ženy, kniha BRIGITA. V prosinci 2012 se objevila na světě druhá kniha HEDVIKA. V roce 2020 jsem napsala nový ženský román, který se jmenuje MARIANNE a hledám nakladatele, abych mohla knihu vydat. A pracuji na dalších knihách.

Najdete mě také na MÉM WEBU: http://siander.cz

Můžete mi napsat na E-MAIL: siander@siander.cz

Počet návštěv podle TOP listu:

');
//-->