Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

"Poslední roky se nám v ulicích měst (a možná i vesnic) roznemohl takový nešvar" ...roznemohl? Jako že nešvar může onemocnět nebo jste měla na mysli slovo rozmohl?

"Teenagerům rodiče stěží vysvětlí, že pár mrazivých dnů v tomto oblečení stačí na to, aby ulehli s pořádnou angínou, chřipkou či covidem-19" ...odkdy VIROVÉ onemocnění chřipkou či covidem způsobuje prochladnutí od nohou? 8-o

1 0
možnosti
Foto

Moje dcera to přesně takhle nosí:-) Když jsem viděla ty holé kotníky, také jsem se křižovala, ale její slova:" Mně zima není."

Je jí 18, co zmůžu. Pamatuji si na své mládí a na krátká trika a odhalené břicho a bedra.;-D

3 0
možnosti
JS

Vy jste nebyla teenager? Si dodnes když jdu zabalená ve třech vstvách pamatuju, jak jsem jako náctiletá chodila v zimě s rozepnutou bundou, protože to prostě bylo tenkrát cool a že to ještě byly zimy, jako že zimy!

5 0
možnosti
TH

Ne, paní nebyla teenager. Ona už se narodila moudrá, s padesátiletou duší a připravena vždy poradit, jak se točí svět ;-D;-D;-D

Na tenhle blog chodím, když se chci pobavit tím, jak někdo se vší vážností (protože sám ze sebe si neumá udělat legraci) rozebírá i ty největší maličkosti kolem sebe XD

4 0
možnosti
IL

To jste ještě nezažila vietnamky, nebo žabky ma mohách a k tomu zimní bundu a třeba rukavice.;-D "Ne, na nohy mi zima není," odpovělo mi už spousta lidí. A dobré tenisky s vysokou podrážkou já nosím celou zimu. Ale nebrodím se ve sněhu, to by asi nešlo.:-)

3 0
možnosti
MB

To mě u fotek taky napadlo, až bude půl metru sněhu, obují se pořádně :-)

0 0
možnosti
Foto

Vážně má ještě v roce 2023 někdo potřebu hodnotit způsob oblékání jiných lidí?

7 0
možnosti
MB

Možná ten, kdo má na to čas.

3 0
možnosti
JH

J29a67n 74H74u57r52k59a

9. 1. 2023 0:45

celoročně chodím v šortkách většinou bílých a triku jen když je vítr a prší sněží tak lehkou bundu mikinu sportovní sandále i s ponožkami pocházím z hor a teploty kolem -5 stupňů jsou pro mě i partnerku teplotně jinde ...tedy nemámli oblek s pláštěm ale jen jako kolorit k soudu...takže až někoho takového potkáte jsem to vážně já místní Yetík stejně tak i chlupatý a jen protože někdo je zhýčkaný jako domácí mops ne všichni tak kvůli společenskému módnímu bontonu se potit jako prase nebudu...a nejen já...;-D;-)

0 0
možnosti
MB

Když v tom nelezete na Sněžku, je to v pohodě.

Kdybychom tady diskutovali pod přezdívkou, myslela bych si, že jste můj syn. Aneb "Vem si bundu, je tam zima." "Vždyť je 11 stupňů, je teplo." Je poslušný, vzal si bundu. Do batohu.

1 0
možnosti
JZ

Jedním doprovodným znakem stárnutí je, že lidem občas přeskočí a začnou bazírovat na ukrutných hovadinách. Já jsem si také už několikrát všiml mladých dam ve velmi krátkých sukních a s odhalenými rameny, zatímco sám jsem byl v zimníku a dlouhém prádle, začal jsem spekulovat o zánětech rodidel a chladem ztuhlých bradavkách, a o tom že to ty kožešinkové kozačky nenapraví. Ale pak jsem se vzpamatoval, a žádnou stížnost do novin jsem na to téma nenapsal.

6 0
možnosti
PD

Pane bože, vaše starosti a rotschildovy peníze bych chtel mit

9 1
možnosti
PD

PS...to jsou dne nějaké erupce na Slunci, jine blogerce vadí, že lidi nosí khaki barvy

4 0
možnosti
Foto

Tak takovéto starosti bych chtěl mít taky. Ale pokud by autorka trochu zpozorněla, tak na většině fotek jsou cizinci.

4 0
možnosti
  • Počet článků 622
  • Celková karma 14,51
  • Průměrná čtenost 3868x
Narodila jsem se v roce 1979 v Hradci Králové. Baví mě studovat a vzdělávat se, a tak jsem vyučená švadlena a kuchařka, ale i sociální pracovnice. Vystudovala jsem theologii. Jsem absolventkou Policejní akademie PČR.

Během svého života jsem se věnovala mnoha povoláním. Pracovala jsem v McDonald´s, byla jsem asistentkou ve vzdělávací společnosti, realitní makléřkou i státní úřednicí na Ministerstvu obrany ČR.

Nejvíce mě zaujala práce v médiích (rádio, TV, noviny) a objevila jsem, že mě baví psát. Pracovala jsem jako novinářka v oblasti V.I.P. a politiky.

Píši recenze pro Palmknihy.cz. Jsem blogerka, spisovatelka a recenzentka knih a filmů.

V únoru 2012 mi vyšel můj první román pro ženy, kniha BRIGITA. V prosinci 2012 se objevila na světě druhá kniha HEDVIKA. V roce 2020 jsem napsala nový ženský román, který se jmenuje MARIANNE a hledám nakladatele, abych mohla knihu vydat. A pracuji na dalších knihách.

Najdete mě také na MÉM WEBU: http://siander.cz

Můžete mi napsat na E-MAIL: siander@siander.cz

Počet návštěv podle TOP listu:

');
//-->