Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

My šmoulové protestujeme proti takovému zneužití!

0 0
možnosti
Foto

A nebo to celé může být ještě jinak. Podobně jako "Z lásky k Česku" když tady své reklamy na zboží z Německa před několika lety ladil Kaufland /a současně omezoval prodej potravin vyrobených v Česku/!! Ve švýcarském Nestlé si možná řekli, z lásky k Česku budeme vyrábět modrou čokoládu, protože bílou a červenou už máme. A basta fidli, Češi budou rádi.

0 0
možnosti

Od té doby s výrobky firmy Nestle jsem nadobro skončil. Rv Banda tupých řiťolezců...

0 0
možnosti

V prvé řadě Kofila už nemá takovou kvalitu jako před rokem 1989. Dva roky zpátky se uvažovalo i o změně názvu u zmrzliny ESKYMO. Že prý eskýmák dělá předsudky? Modrá barva Orionu sice může barevně ladit s tou postavou. Ale přece černá barva pleti je černá barva pleti. To přece proboha nejde změnit. No snad Michael Jackson si to změnil na bílo. Jinak lidé bílé barvy pleti by mohli navždy nosit bílé oblečení a ti z černou barvou pleti by mohli nosist černé oblečení, aby to lépe ladilo :-)

0 0
možnosti

Modřenín je skvělé řešení, nemůže nikoho urážet, alespoň do té doby, než nás navštíví Avataři nebo obyvatelé Divoké planety.

0 0
možnosti

Já jsem to nikdy nejedl, tak nevím. Uvnitř je to také modré?

0 0
možnosti

Se divím, že výrobce to nezdůvodnil tím, že děti mají rádi Šmouly....

Sice taky blbost, ale i ta by zněla věroodněji.;-)

1 0
možnosti

Je to sice dětinské, ale žíly mě to nerve. Daleko více mi vadí, že původní Kofila měla příjemně kávovou příchuť a ta současná je navoněná nějakým nechutným chemickým arómatem.

3 0
možnosti

Je to takové hloupé. Na druhé straně Kofila není moje firma. Jelikož už mouřenín není chráněný autorskými právy, pak je věcí výrobce, jak se zachová. Každý další mu do toho může jenom mluvit a to je vše. :-)

0 0
možnosti

Klasicka vstricna predpodelanost pred vrchnosti. Nic jinyho za tim neni. Politicka korektnost nadevse... hnus.

6 0
možnosti
  • Počet článků 622
  • Celková karma 14,68
  • Průměrná čtenost 3868x
Narodila jsem se v roce 1979 v Hradci Králové. Baví mě studovat a vzdělávat se, a tak jsem vyučená švadlena a kuchařka, ale i sociální pracovnice. Vystudovala jsem theologii. Jsem absolventkou Policejní akademie PČR.

Během svého života jsem se věnovala mnoha povoláním. Pracovala jsem v McDonald´s, byla jsem asistentkou ve vzdělávací společnosti, realitní makléřkou i státní úřednicí na Ministerstvu obrany ČR.

Nejvíce mě zaujala práce v médiích (rádio, TV, noviny) a objevila jsem, že mě baví psát. Pracovala jsem jako novinářka v oblasti V.I.P. a politiky.

Píši recenze pro Palmknihy.cz. Jsem blogerka, spisovatelka a recenzentka knih a filmů.

V únoru 2012 mi vyšel můj první román pro ženy, kniha BRIGITA. V prosinci 2012 se objevila na světě druhá kniha HEDVIKA. V roce 2020 jsem napsala nový ženský román, který se jmenuje MARIANNE a hledám nakladatele, abych mohla knihu vydat. A pracuji na dalších knihách.

Najdete mě také na MÉM WEBU: http://siander.cz

Můžete mi napsat na E-MAIL: siander@siander.cz

Počet návštěv podle TOP listu:

');
//-->