Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Modřenín je možná přípravou na příchod modré čokolády. Vždyť přece červená (přesněji rubínová) čokoláda již existuje.

1 0
možnosti
JK

No nejdřív byly černé gramofonové desky a pak třeba modré :-)

0 0
možnosti
Foto

Modřenín, modřit, modré pondělí... Modřit znamená, když to někdo večer přežene s alkoholem a druhý den se vykašle na práci. Možná, že ten, kdo to předělal, si taky pořádně zamodřil;-D

0 0
možnosti
DK

To je zástupný problém lidské hloupousti.....;-€;-€;-€

6 0
možnosti
MK

Od té doby, kdy to připodělaně přebarvili na modro, již nekupuji.

6 0
možnosti
MD

A možná přijde další změna a postavička bude v duhovém... :-/

3 0
možnosti
ŠK

A hrát na fagot.

0 0
možnosti
JK

Imho ta postavička vždycky vypadala a vypadá jako nějaký kreslený nablblík, černý pitomeček, co v komixu za šesták vždycky dostane nabančíno.

Nechápu, co se na ní komu může líbit bez ohledu na barvu.

0 4
možnosti
Foto

Modrá se , když se tělo dusí při nedostatku kyslíku ve tkáních. Ten šálek kávy neprospěl jeho zdraví.

2 0
možnosti
IL

Také bych přejmenovala bílá čokoláda by zůstala, a černá čokoláda na modrou a nebo by se uplně měla přestat vyrábět. Co kdyby tmavá barva čokolády někoho urazila? Neriskovala bych to. Ale ona ted má BLM jiné starosti, zpronevěřili peníze, které dostali na propagaci této strany ke svým osobním učelům... Dlouhé povídání https://nypost.com/2022/04/04/black-lives-matter-used-donations-to-buy-6-million-southern-california-home-report/ a nejenom toto, je toho více.

7 0
možnosti
KT

Ovšem ponechání je bílé čokolády zavání upřednostňováním bílé barvy to je taky na pováženou. Je to zapeklitý problém. Čokoláda by měla být jen modrá a zelná, snad by se vodníci taky nevzbouřili.

1 0
možnosti
Foto

Možná je ta změna šifra. Možná se výrobce pomstil za ty tlaky degenerujícího Západu, který už všechno vyřešil a neví roupama, co dál a co by měl z nudy rozvrat . Třeba to má znamenat: Černí, přestaňte prudit kvůli Laurence Olivierovi , nebo vás jednou někdo zmaluje, až zmodráte.

1 0
možnosti
  • Počet článků 624
  • Celková karma 21,03
  • Průměrná čtenost 3856x
Narodila jsem se v roce 1979 v Hradci Králové. Baví mě studovat a vzdělávat se, a tak jsem vyučená švadlena a kuchařka, ale i sociální pracovnice. Vystudovala jsem theologii. Jsem absolventkou Policejní akademie PČR.

Během svého života jsem se věnovala mnoha povoláním. Pracovala jsem v McDonald´s, byla jsem asistentkou ve vzdělávací společnosti, realitní makléřkou i státní úřednicí na Ministerstvu obrany ČR.

Nejvíce mě zaujala práce v médiích (rádio, TV, noviny) a objevila jsem, že mě baví psát. Pracovala jsem jako novinářka v oblasti V.I.P. a politiky.

Píši recenze pro Palmknihy.cz. Jsem blogerka, spisovatelka a recenzentka knih a filmů.

V únoru 2012 mi vyšel můj první román pro ženy, kniha BRIGITA. V prosinci 2012 se objevila na světě druhá kniha HEDVIKA. V roce 2020 jsem napsala nový ženský román, který se jmenuje MARIANNE a hledám nakladatele, abych mohla knihu vydat. A pracuji na dalších knihách.

Najdete mě také na MÉM WEBU: http://siander.cz

Můžete mi napsat na E-MAIL: siander@siander.cz

Počet návštěv podle TOP listu:

');
//-->