Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ještě si s ním užijeme. Vám karma.

11 1
možnosti
PN

P82e75t23r 58N71e34d68v34ě37d

6. 12. 2021 21:59

Lustruje, výběrová řízení? Kde jste to pochytila? Na fórum 24? Je vcelku zajímavé, že podobná slova nepoužili ti, jenž už ten pokec mají za sebou .

Naopak všichni chválí připravenost Zemana na jednotlivá témata. A plebsu proniknou alespoň plány budoucích ministrů. Navíc to vypadá, že tahle nová vláda bude u kormidla v rekordním čase.

Takže čeho se bojíte? Že z budoucích ministrů vypadne něco směšného?

14 6
možnosti
MB

Miloš Zeman právě točí 2 díl. "Skřivánci na niti". Tam je ta navazující věta. "V naší zemi, i nemožné - možné je". Bude mu končit izolace. Raduji se. Miloš vyrazí na zahraniční cesty. Nepochybně pojede do USA, do Bílého domu. Podobně do Brusele. Sdělí něco k energiím. Podobně, do OSN. Řekne - "ČR je malá, nemusí ji ovšem zachvacovat malost". No já nevím. Pod jeho moudrým vedením? Mne zachvacuje poměrně hodně ... :-)

9 4
možnosti
VB

Tak podle mě citujete nesprávný článek. Přesnější je článek 68:

"(2) Předsedu vlády jmenuje prezident republiky a na jeho návrh jmenuje ostatní členy vlády a pověřuje je řízením ministerstev nebo jiných úřadů"

Tak tam je, že nejprve jmenuje předsedu vlády (tady všichni připouští, že může jmenovat kohokoliv) a v jedné větě je, že na návrh jmenuje ( a tady podle vás už se nediskutuje). Ale jak vysvětlíte slovíčko "návrh" - tady asi je třeba jeho význam posunout tak, že o návrhu se nediskutuje. Prostě čeština se musí přizpůsobit "výkladu" který se zrovna hodí.

A kde je "ústavní zvyklost"? Alespoň doposud se vždy ctily tradice, a doposud všichni prezidenti včetně Havla o ministrech diskutovali.

11 3
možnosti
Foto

Hm. To bychom si taky větu: "Předsedu vlády jmenuje prezident republiky..." mohli vyložit, že prezident jmenuje předsedu vlády čestným členem klubu zahrádkářů. Tam přeci není výslovně uvedeno čím ho jmenuje.

6 7
možnosti
JD

J30a50n 87D84o88u54š14e82k

6. 12. 2021 21:06

Taky nějak nevím na co si hraje. Jmenovat a hotovo.

6 6
možnosti
Foto

Já už to beru jako legraci. Čtrnáctidenní pozorování živočicha v teráriu.

12 7
možnosti
VV

No, on si hraje i na prezidenta, kterym rozhodne neni.

8 6
možnosti
  • Počet článků 624
  • Celková karma 21,62
  • Průměrná čtenost 3856x
Narodila jsem se v roce 1979 v Hradci Králové. Baví mě studovat a vzdělávat se, a tak jsem vyučená švadlena a kuchařka, ale i sociální pracovnice. Vystudovala jsem theologii. Jsem absolventkou Policejní akademie PČR.

Během svého života jsem se věnovala mnoha povoláním. Pracovala jsem v McDonald´s, byla jsem asistentkou ve vzdělávací společnosti, realitní makléřkou i státní úřednicí na Ministerstvu obrany ČR.

Nejvíce mě zaujala práce v médiích (rádio, TV, noviny) a objevila jsem, že mě baví psát. Pracovala jsem jako novinářka v oblasti V.I.P. a politiky.

Píši recenze pro Palmknihy.cz. Jsem blogerka, spisovatelka a recenzentka knih a filmů.

V únoru 2012 mi vyšel můj první román pro ženy, kniha BRIGITA. V prosinci 2012 se objevila na světě druhá kniha HEDVIKA. V roce 2020 jsem napsala nový ženský román, který se jmenuje MARIANNE a hledám nakladatele, abych mohla knihu vydat. A pracuji na dalších knihách.

Najdete mě také na MÉM WEBU: http://siander.cz

Můžete mi napsat na E-MAIL: siander@siander.cz

Počet návštěv podle TOP listu:

');
//-->