Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

D53a71n25a 17S10m41u28t49n92á

13. 12. 2021 9:05

Jak je možné, že jsme si z vědců a odborníků vybrali jen ty, kterým naslouchat chceme a lidi, kteří by snad upozornili na existenci i opačných názorů v odborné komunitě budeme dehonestovat, označovat je za brouky Pytlíky a dávat jim vinu pomalu za všechny problémy světa?

0 0
možnosti

J22a15n 15Z31i23e56g40l35e90r

12. 12. 2021 12:52

Brouků Pytlíků je v ČR poměrně dost, stačí se podívat na příznivce SPD. :-)

0 0
možnosti

To tvrdí ten pravej Brouk Pytlík !

;-D;-D;-D

0 0
možnosti

Matematiku a statistiku ze ŽŠ umi kazdy, takze kazdy ma dostatecne vzdelani kriticky komentovat zneuzivani statistiky napriklad ve prospech ucinnosti vakcinace.

Takova ta opakovana hlaseni jak kazdy den se zachyti mnohem vice nakazenych neockovanych. coz je logicke kdyz ockovani se na zaklade pravidel temer netestujou.

3 1
možnosti

Kritizujete, že jsme národ brouků Pytlíků. Jak to vypadá před Vaším prahem?

1) Vyučená švadlena a kuchařka.

2) Sociální pracovnice.

3) Theologie.

4) Absolventka Policejní akademie PČR.

5) Realitní makléřka.

6) Novinářka.

To taky nevypadá na systematické vzdělávání a práci v jednom zaměření. Na mne to působí dojmem, že se snadno pro něco nadchnete a stejně snadno Vás to přestane bavit.

5 0
možnosti

Kdy ?

Já počátky vidím cca na 2014 a plný rozvoj po r. 2018.

To pak tady začalo být plno chytrolínů, kteří nikdy nic nedokázali, ale všude vykřikovali, že oni by to dělali jinak - a podle nich se to také tak bude muset dělat.

;-)

0 1
možnosti

Pokr: c) Restrikce i kampaň je nastavená tak, aby se očkovaly i děti (netestování ve škole, přístup do kroužků..). Očkování dětí je nepřijatelné vzhledem k rizikům NÚ oproti téměř neexistujícím benefitům. Vždyť přínos vakcíny není příliš výrazný ani u seniorů, jelikož je vyrobená na rok starou verzi viru. Tedy proč děti? Ochrana před postcovid? U dětí to není častý následek, navíc postcovid syndrom může dostat i očkovaný. Vyřazovací metodou jako jediný racionální důvod k očkování dětí zůstávají benefity farma-firem. 2/Řádná klinická studie na tyto vakcíny bude ukončena nejspíše až v 2024. Na použití třetí dávky bylo v případě comirnaty testováno jen pár set dobrovolníků. Tedy třetí dávka představuje ještě větší riziko, než připouští studie v základním dávkování. A to nezahrnuji opakované porušování pravidel v klinické studii. Viz https://www.seznamzpravy.cz/clanek/v-testu-vakciny-pfizer-se-pry-delaly-chyby-ale-i-odhaleni-je-jich-plne-180008 3/ Kampaň působí jako celek klamavě, neboť hlavní slib - Tečka za epidemií - byl nesplnitelný. Bylo předem jasné, že je to nemožné. Vakcína nebrání šíření, a tím méně při používání verze proti loňskému viru. 4/Na podoporu očkování jsou na stránkách ministerstva zdravotnictví zveřejněny zcela nepravdivé údaje. Například prý vakcína zajišťuje komplexnější imunitu než prodělání nemoci. Tuto lež opakoval ministr a jeho spolupracovníci několik měsíců pěkolikrát týdně, přestože statistiky z nemocnic dokazovaly, že lidé s imunitou po nemoci se tam téměř nevyskytují, narozdíl od očkovaných, kteří jsou v nemocnici běžní. 5/Opakované vyzdvihování vakcinace ústy ministra i mnoha odborníků na základě argumentu že pravidelně je pozitivně testováno více neočkovaných shazuje jakoukoliv věrohodnost těchto osob, neboť evidentně lžou a ani neznají základy statistiky (Jestliže se totiž očkování plošně netestují, jen zřídka mohou být zachycení). Děkuji za pozornost a případné vyvození závěru. S úctou ****

0 4
možnosti

Dopis zdravotníkovi, kterému bouchli saze, kvůli odpíračům očkování. Vážený pane doktore Četl jsem Vaše názory. Bohužel tato očkovací kampaň popírá Hippokrata(1+2), statistiku(4+8), prezentuje zcela klamavý cíl(3), manipuluje přimícháváním nepravdivých informací(4) a svádí k zanedbávání péče. Proto zdravotníci, kteří se imperativně vyslovují pro vakcinaci, nejsou důvěryhodní, pokud se nesnaží zároveň říkat o očkování celou pravdu: Tedy, že vakcína funguje jen “napůl” + u nemalé části populace je její nasazení zbytečné až nebezpečné(2+6+7). Místo toho házejí paušálně vinu na neočkované. Navíc prohlašování vakcíny za jedinou naději vede k neléčení nemocných na úrovni praktiků, přitom postupy existují (např.v někt. zemích dávají pozitivně testovaným obratem Favipiravir, v PL se volně prodává groprinosin..). Jsem potěšen, že alespoň představitelé Polska naznačili, k čemu vedou tvrdé restrikce i segregace neočkovaných a odmítají demontovat platnost ústavy a demokracie(9), jako se děje jinde. A silné podezření, že masové testování i užívání respirátorů je zbytečné, vyplývá ze srovnání skupiny zemí a výsledku jejich boje s epidemií - CZ+SK srovnáváno oproti PL+HU (10). KONKRÉTNĚ k bodům: 1/Především: “primum non nocere“ (=V první řadě neubližujte). Porušuje se několika způsoby: a)Významná část neočkovaných má zásadní medicínské důvody - kontraindikace, protilátky po předchozí nemoci. Kdo získal přirozenou imunitu, tam je očkování zbytečné a o to více může být i nebezpečné. b) I kdyby neočkovaní medicínský důvod neměli, drtivá většina z nich nepatří mezi rizikové skupiny. Tedy vlastním neočkováním nezvyšují riziko přetížení zdravotnictví. (8: statistika ČSÚ+ÚZIS) . Vynikající snížení rizika těžkého covidu na desetinu díky vakcíně, znamená v takovém případě snížení z “nula celá nic na nula celá nula nic”. Tedy v absolutním měřítku pro vytížení JIP bez významu. Naopak u rizikových je efekt obnovení dávky v abs.měřítku o několik řádů vyšší.

0 5
možnosti
Foto

Pokud si chcete byt jisti,ze mezi elitu patříte,chce to aspoň PHd. VŠ titul už se dnes maže i broukům Pytlíkům - stát platí za kus, ne za kvalitu ....

2 0
možnosti

Znalosti lze dosáhnout i dlouholetým samostudiem bez VŠ. Ona už ta VŠ dávno není co bývala. Kvalita jde každý rok dolů, absolventi to samé.

3 3
možnosti
Foto

Bez zpětné vazby s někým, kdo danému problému rozumí více než vy, dosáhnete max. pocitu znalosti ...

0 1
možnosti
  • Počet článků 622
  • Celková karma 14,68
  • Průměrná čtenost 3868x
Narodila jsem se v roce 1979 v Hradci Králové. Baví mě studovat a vzdělávat se, a tak jsem vyučená švadlena a kuchařka, ale i sociální pracovnice. Vystudovala jsem theologii. Jsem absolventkou Policejní akademie PČR.

Během svého života jsem se věnovala mnoha povoláním. Pracovala jsem v McDonald´s, byla jsem asistentkou ve vzdělávací společnosti, realitní makléřkou i státní úřednicí na Ministerstvu obrany ČR.

Nejvíce mě zaujala práce v médiích (rádio, TV, noviny) a objevila jsem, že mě baví psát. Pracovala jsem jako novinářka v oblasti V.I.P. a politiky.

Píši recenze pro Palmknihy.cz. Jsem blogerka, spisovatelka a recenzentka knih a filmů.

V únoru 2012 mi vyšel můj první román pro ženy, kniha BRIGITA. V prosinci 2012 se objevila na světě druhá kniha HEDVIKA. V roce 2020 jsem napsala nový ženský román, který se jmenuje MARIANNE a hledám nakladatele, abych mohla knihu vydat. A pracuji na dalších knihách.

Najdete mě také na MÉM WEBU: http://siander.cz

Můžete mi napsat na E-MAIL: siander@siander.cz

Počet návštěv podle TOP listu:

');
//-->