Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TN
Foto

Jenomže slečno Rebeko, tím, že nosíte neustále dvě roušky přes sebe a co pět minut si dezinfikujete ruce, svou přirozenou imunitu ještě více oslabujete. Tohle vám dlouhodobě rozhodně nepomůže.

21 11
možnosti
Foto

Co je na mém příspěvku špatně, madam Olgo?

1 1
možnosti
TT

Vynucovat si lásku od každého člověka mně připomíná film Saló, aneb 120 dnů Sodomy. Jste ohrožená? Tak se chraňte, co mně je po tom?!

8 10
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
14 1
možnosti
Foto

Zkuste poslouchat jinou stanici a zjistíte, že okolo vás je svět ještě normální. Také sledování ČT nepřispívá k duševní pohodě. A upřímě řečeno kvůli vám se má omezovat dalších 10 499 999 lidí? To si opravdu děláte srandu? Jenom proto, že vy se cítíte být ohrožena?

18 10
možnosti
PH

P54e34t64r 92H61l59o91b94i65l

3. 12. 2021 21:23

to vite, sobec

2 2
možnosti
Foto

Pro lidi jako jste vy, je určená infuze s monoklonálními látkami, k Pokud je aplikovaná do deseti dnů od prvních příznaků, zabrání tomu, že osoba se nedostane do nemocnice. Látka v infuzi okamžitě, ještě ten den obalí vir covidu a nedovolí mu se rozmnožovat a o další se postará imunita. Do tří dnů od aplikovaní látky je po potížích i když dál trvá 4 dny malátnost, ospalost. Stát touto infuzí ušetří miliony.Člověk díky této látce nemá vedlejší příznaky jako po očkování, a o proti očkování získá jak buněčnou imunitu, tak i slizniční. Imunitu by měl mít minimálně tři měsíce, ale podle studie 3 000 pacientů, kterou vedl profesor Ton se bude o imunitu na několik let. Ke stejnému závěru došla studie v Rakousku.

4 3
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
5 5
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
13 11
možnosti
Foto

I55v19o 60C26i33l94i92c67h

3. 12. 2021 0:33

Naopak, já jsem já a vy ostatní se o mne starejte je přístup takových jako autorka.

8 6
možnosti
Foto

Děkuji za tento článek. Pán Vás ochraňuji, Rebeko.

13 0
možnosti
JL

Taky přeju pěkný adventní čas. Dřív se věci braly hodně fatalisticky - k doktorům chudí nechodili, ani je nezvali, pokud nešlo o život nebo o trvalé poškození zdraví. Do špitálu se chodí umřít, říkali. Ženy rodily doma. Můj táta vzpomínal, že když mu jako klukovi vlétla do oka tříska, nezavolal jeho otec záchranku (žádné nebyly), naložil ho na vůz a odvezl k doktorovi do sousední vesnice. Auto samozřejmě neměli. Dnes si lidé myslí , že se vše dá zachránit nebo nějak předejít. Ale asi by byl člověk děsně utahaný, kdyby celý den 1000x myslet na to, že má špatnou imunitu. Držím palce.

9 2
možnosti
  • Počet článků 624
  • Celková karma 21,46
  • Průměrná čtenost 3856x
Narodila jsem se v roce 1979 v Hradci Králové. Baví mě studovat a vzdělávat se, a tak jsem vyučená švadlena a kuchařka, ale i sociální pracovnice. Vystudovala jsem theologii. Jsem absolventkou Policejní akademie PČR.

Během svého života jsem se věnovala mnoha povoláním. Pracovala jsem v McDonald´s, byla jsem asistentkou ve vzdělávací společnosti, realitní makléřkou i státní úřednicí na Ministerstvu obrany ČR.

Nejvíce mě zaujala práce v médiích (rádio, TV, noviny) a objevila jsem, že mě baví psát. Pracovala jsem jako novinářka v oblasti V.I.P. a politiky.

Píši recenze pro Palmknihy.cz. Jsem blogerka, spisovatelka a recenzentka knih a filmů.

V únoru 2012 mi vyšel můj první román pro ženy, kniha BRIGITA. V prosinci 2012 se objevila na světě druhá kniha HEDVIKA. V roce 2020 jsem napsala nový ženský román, který se jmenuje MARIANNE a hledám nakladatele, abych mohla knihu vydat. A pracuji na dalších knihách.

Najdete mě také na MÉM WEBU: http://siander.cz

Můžete mi napsat na E-MAIL: siander@siander.cz

Počet návštěv podle TOP listu:

');
//-->