Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Dobrý den. Docela mě fascinuje Vaše nezlomné přesvědčení, že zcela určitě jste v právu.

Ze zveřejněných fotek je zřejmé, že jste si vybrala poměrně malý lehký batůžek nenáročné konstrukce a zhotovený z nekvalitních materiálů. Batůžek za pár fufníků vyrobený za hrst rýže kdesi ve východní Asii.

Podobný batůžek jsem si kdysi zakoupil na jednorázové použití jako nouzovku na svačinu a pití při návštěvě historického jádra jednoho města.

A tady jsme u jádra pudla. Nejste tak bohatá, abyste si kupovala levné věci. Notabene když ten batoh evidentně používáte na denní nošení a docela ho i zatěžujete. Ten Váš batůžek je konstruován na příležitostné nošení a na malou láhev minerálky, svačinu a dva svetříky. Z hlediska bezpečnosti třída 0, protože Vám ho zezadu každý rozepne za 2 vteřiny...

Namísto Vašeho obviňování si raději příště kupte batoh pevné a náročnější konstrukce vyrobený z kvalitních materiálů. A je skoro jedno, jaká značka je na něm našita ani nehledejte vinu u prodavačky.

Zkuste přijímat odpovědnost za svá rozhodnutí. Mimochodem jako švadlena byste měla kvalitní konstrukci i materiály poznat. Každá zkušenost něco stojí...

44 6
možnosti
Foto

Neřekla bych, že s vámi budu někdy souhlasit, ale stalo se.:-)

1 0
možnosti
PD

Za 590 nemůžete čekat nějakou kvalitu. Prodreni materiálu po roce používání jde za spotrebitelem a rozjíždění zipu pokud není poškozená spirála stačí secvaknout jezdce kleštěmi.

15 1
možnosti

Ale s citem, jinak vám jezdec praskne.:-)

2 0
možnosti
Foto

Zkuste se obrátit na ČOI, mimosoudní řešení spotřebitelských sporů, tzv. ADR (alternative dispute resolution), mám s nimi dobrou zkušenost a je to bezplatné.

5 0
možnosti
JT

Po 2 měsících nošení polobotek za 2000 Kč se mi prodřela pata. Baťa zamítl reklamaci s tím, že "špatné používání, blablabla..." Obrátil jsem se na ČOI, ti mi odpověděli, že Baťa trvá na stanovisku, takže oni s tím nic nemohou dělat. Jedině soud. Tak k čemu to je?

Skutečně si myslím, že polobotky za 2000 by neměly být nekvalitní, protože jiné za 700 už nosím 3 roky a prodírat se začínají až teď.

1 0
možnosti
Foto

To víte,klientl je všedu stále ještě zatím dost.

Ale nebojte se, to se začně pomalu ale jistě měnit.

1 1
možnosti
Foto

Já nerozumět řeči tvého kmene ;-D

2 0
možnosti
JK

Vítejte v Česku 30 let po "sametu":-/.

Ale je moc dobře, že jste si dala tu práci napsat tento blog. Ať se co nejvíce lidí dozví, kde nenakupovatR^.

4 0
možnosti
Foto

Díky za upozornění, které firmě se vyhýbat.R^

5 0
možnosti
Foto

Rozhodopádně je nejlepší cesta obrátit se s touto záležitostí na Českou obchodní inspekci. Čím dříve, tím lépe.

4 0
možnosti
JN

Bohužel "Nový" menedžment v této době, za poslední roky, se chová takto sprostě skoro všude. Nevím, zda to mají od školicích agentur, ale tento zvrácený styl vedení bohužel probouzí neskutečnou degradaci morálky, lidského chování, ponižování a nadřazenosti. Dokonce někteří "menžéééři" razí zásadu nevyrábět tak kvalitně, aby se zboží rozbilo v co nejkratší době po skončení záruky. Je to hnus.

0 3
možnosti
AA

Podobné zkušenosti Lidl shop BOHO.CZ Vyloženě odmítmou 100% reklamace vlastní zkušenost slušnej občan nemá zastání

0 0
možnosti
  • Počet článků 624
  • Celková karma 21,87
  • Průměrná čtenost 3856x
Narodila jsem se v roce 1979 v Hradci Králové. Baví mě studovat a vzdělávat se, a tak jsem vyučená švadlena a kuchařka, ale i sociální pracovnice. Vystudovala jsem theologii. Jsem absolventkou Policejní akademie PČR.

Během svého života jsem se věnovala mnoha povoláním. Pracovala jsem v McDonald´s, byla jsem asistentkou ve vzdělávací společnosti, realitní makléřkou i státní úřednicí na Ministerstvu obrany ČR.

Nejvíce mě zaujala práce v médiích (rádio, TV, noviny) a objevila jsem, že mě baví psát. Pracovala jsem jako novinářka v oblasti V.I.P. a politiky.

Píši recenze pro Palmknihy.cz. Jsem blogerka, spisovatelka a recenzentka knih a filmů.

V únoru 2012 mi vyšel můj první román pro ženy, kniha BRIGITA. V prosinci 2012 se objevila na světě druhá kniha HEDVIKA. V roce 2020 jsem napsala nový ženský román, který se jmenuje MARIANNE a hledám nakladatele, abych mohla knihu vydat. A pracuji na dalších knihách.

Najdete mě také na MÉM WEBU: http://siander.cz

Můžete mi napsat na E-MAIL: siander@siander.cz

Počet návštěv podle TOP listu:

');
//-->