Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OK

Mám naprosto stejnou zkušenost s A3. Reklamoval jsem u nich trekové boty Salomon po třech měsících od zakoupení. (cena 1990kč) Reklamace neuznána. Ale já jsem si zaplatil soudního znalce ve Zlíně, který potvrdil špatnou kvalitu bot. Ani potom mi nebyla reklamace uznána. Jelikož jsem se nechtěl smířit s takový přístupem, vzal jsem si právníka a společnost A3 sport jsem zažaloval. Soud jsem vyhrál a ani potom, mi společnost A3 sport nechtěla zaplatit již nemalou celkovou částku cca12tis.kč. Až po výzvě mého právníka, že bude věc předána soudnímu exekutorovi mi najednou ve schránce přistála složenka s vysouzeným obnosem. Jelikož jsem měl stále vadné boty u sebe, zanesl jsem je vrátit do zmíněné prodejny. Vidět ty kyselé protáhlé obličeje personálu bylo k nezaplacení. Nebojte se a jděte do toho, tohle jim nesmí procházet! Jejich reklamační oddělení počítá s tím, že se nikdo nebude soudit kvůli tisícovce a to je velmi špatně.

16 0
možnosti
MK

V A3 Sport nakupujeme pravidelně a nikdy žádný problém. Je pravda, že u batohu za 590,- Kč a rok nošeného bych reklamaci vůbec neřešila.

12 0
možnosti
RK

R36a55d86e65k 53K37o45h33u61t

7. 11. 2021 19:44

V A3 jsem se byl podívat párkrát, prošel obchod a vyšel bez nákupu. Za ty prachy by to zboží muselo i hříchy odpouštět. Ale to je již dávno, možná mají od té doby jiné ceny.

1 0
možnosti
Foto

V roce 2001 jsem si za €20,- koupil menší, slušný batoh. Při "správném" poskládání se do něj přesně vejde 16 půllitrových plechovek a sedmička Baccardi. Svému účelu slouží dobře dodnes 

9 0
možnosti
PF

P94e63t79r 53F27l75í67d26r

7. 11. 2021 17:00

Jukněte na reklamovat tečka cz. Pošlou předžalobní výzvu, vám A3 zaplatí batoh a jim 2000 za právní služby.

0 0
možnosti
JK

Batohy na běšné nošení si kupuji vždy jen Adidas, nebo Nike za 800 kč. A vydrží mi každý min. 10 let!! Samozřejmě občas je nutnost vyměnit vyměnit zip.

0 0
možnosti
GK

Batoh za šest stovek je spíše druh kabelky. Obecně nosit v batohu nákupy je rychlá cesta, jak ho oddělat. Vhodné je v něm nosit tašky (plátěné, igelitové) a v těch nákup přenést. Rozhodně v něm netahat nic těžkého.

Šest set může být cena za slušný batoh, ale spíše u Vietnamce. Víme, jak platí daně a navíc zaměstnávají rodinu. V klasickém obchodu, kde musí vydělat procentuálně mnohem více, je to logicky hodně cimprlich zboží.

1 1
možnosti
RK

R87a55d86e66k 82K38o21h96u37t

7. 11. 2021 19:53

Nojo. Když máte prachy na něco extra. My z manželkou nosíme batohy v cenovém rozpětí 300 až 500 Kč a jediný problém byl, když cigánka zkoušela manželce vlézt do batohu. Nepovedlo se jí to dokonat, manželka ucítila, že se něco děje.

2 0
možnosti
VB

Musíte nahoru našít očko, do zipu dát kroužek a vždy to po zavření zajistit.

0 0
možnosti
RK

R94a95d75e16k 60K54o93h12u81t

7. 11. 2021 19:55

Díry čistě záplatovat a popruh si sešít. DoDo jak za socíku.

1 0
možnosti
TR

Řešil jsem s nimi něco podobné před pár lety.

Reklamace bot, prasklá podrážka ze spodu. Zamítnuto. Nešel jsem soudního znalce, řekl mi: "pošlete mi ty boty, kouknu na to, kdyby to nevypadalo na soud tak Vám zavolám, jinak Vám napíšu posudek". Boty jsou mu poslal, posudek napsal, závěr jednoznačný - chyba materiálu. Šel jsem s tím znovu na prodejnu, koukli na posudek, a že prý to znovu vezmou na reklamaci. Říkam jím, že reklamaci zamítli a že mají čtvrt hodiny na to, aby mi zaplatili posudek a boty jinak je dávám k soudu. Samozřejmě zaplatili. Ještě na závěr prodavačka cosi zabrblala, že příště ať to řeším jinak. Tak jsem jí na rovinu řekl, že žádné přístě už nebude, protože si od nich už nikdy nic nekoupím.

Spoléhají na to, že se kvůli pár korunám lidi nebudou namáhat to řešit.

11 1
možnosti
OK

Tak to jste dopadl lépe než já s úplně stejným problémem. V mém případě ani na zakladě posudku od soudního znalce nechtěli platit, tak to došlo až k soudu. Ani po vyhraném soudu neplnili. Zaplatili až jim právník pohrozil, že věc předá exekutorovi. I tak je to stálo 12tis., ale asi se jim to stejně vyplatí občas zaplatit soud a reklamace neuznávat. Je to hnusný přístup k lidem co jsou v právu a co jim nosili nemálo pěněz několik let.

1 0
možnosti
RM

Stačí si tu firmu zapamatovat a po pár měsících už nebude existovat a nikomu nebude chybět.

1 0
možnosti
PJ

Předně, to, že se batoh otevírá, sice může být způsobeno vadný zipem i vadným střihem, ale co mám zkušenost, dělá to více batohů a stačí zip nezavírat tak, že jezdce skončí ve středu nahoře, ale tak, že jezdce jsou někde na boku. Já nejsem subtilní postavy a nakupuji o hodně větší nákupy a mám na to už 20 let (s různými zašívacími opravami, švadlena nejsem) cca 60l batoh z Tesca (řekl bych, že tenkrát v akci za 399,-). Tahám v tom až běžně 20 kg (někdy až ke 30 kg) a jsem si vědom, že na to batoh není úplně stavěný, takže bych se nedivím, když se někde něco po pár letech rozpáře. Autorka si na menší nákup (přesto pár kg) pořídí "módní" batoh (ten batoh rozhodně není sportovní), který není stavěný na prakticky žádnou zátěž a diví se, že po roce každodenního nošení nevydržel.

17 1
možnosti
MK

Hlavně už z fotky je znát, že je to jen batoh ze slabé látky, bez vyztužených zad, který se hodí akorát tak na nošení trička, ručníku ...do fitka a jednu láhev s pitím.

8 0
možnosti
  • Počet článků 624
  • Celková karma 21,87
  • Průměrná čtenost 3856x
Narodila jsem se v roce 1979 v Hradci Králové. Baví mě studovat a vzdělávat se, a tak jsem vyučená švadlena a kuchařka, ale i sociální pracovnice. Vystudovala jsem theologii. Jsem absolventkou Policejní akademie PČR.

Během svého života jsem se věnovala mnoha povoláním. Pracovala jsem v McDonald´s, byla jsem asistentkou ve vzdělávací společnosti, realitní makléřkou i státní úřednicí na Ministerstvu obrany ČR.

Nejvíce mě zaujala práce v médiích (rádio, TV, noviny) a objevila jsem, že mě baví psát. Pracovala jsem jako novinářka v oblasti V.I.P. a politiky.

Píši recenze pro Palmknihy.cz. Jsem blogerka, spisovatelka a recenzentka knih a filmů.

V únoru 2012 mi vyšel můj první román pro ženy, kniha BRIGITA. V prosinci 2012 se objevila na světě druhá kniha HEDVIKA. V roce 2020 jsem napsala nový ženský román, který se jmenuje MARIANNE a hledám nakladatele, abych mohla knihu vydat. A pracuji na dalších knihách.

Najdete mě také na MÉM WEBU: http://siander.cz

Můžete mi napsat na E-MAIL: siander@siander.cz

Počet návštěv podle TOP listu:

');
//-->