Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J82o94s56e76f 16P40o54t94r

29. 8. 2021 10:45

Nic není černobílé, ani dokonalí muži.

Přesto bych chtěl reagovat na příspěvek pana Libeňského , když se sarkastickým podtónem napsal :" vezme si svou první lásku a má s ní 3-5 dětí, všichni chodí do kostela a protože to napsal americký kazatel, dokonalý muž made in USA věří v Pána Ježíše a chová se podle Desatera. Pletu se v něčem?"

Ano takoví jsou Američani. Ale je to absolutní velmoc po všech stránkách, průmyslová výroba, věda, kultura, postavení ve světě, nejvíc Nobelových cen, dobytí Měsíce...., všichni Ameriku nenávidí a každý by tam chtěl bydlet...

Ano, Amerika je tak úspěšná, že se chová jak píše pan Libeňský, a my s nataženým jazykem sbíráme dorbty a snažíme se co nejvíc přizpůsobit, na př. viz všechny anglické nápisy, třeba v podřadných obchodech....

0 0
možnosti

Líbí! Moje aktuální téma...VR^

0 0
možnosti

Mimochodem ten chlápek je na Facebooku - je to prostě chlápek ve stylu amerického motivátora, motorkář, pořádá tábory pro muže a má podcast, sleduje ho na FB asi 0,5 milionu lidí. Myslím, že tyhle typy jsou taky potřeba - někdo neví co se životem, tak jeden na farářův camp a tam do něj hustí týden, jak má vypadat správnej americkej chlap. A on si může udělat obrázek. Je to prostě Amerika.

1 0
možnosti

Já myslím, že my muži si myslíme, že jsme dokonalí. Pak přijde nějaký trouba, třeba tělocvikář, a řekne, že nejsme. Ale ego je přesvědčeno o dokonalosti. A co se týče Američanů, podle amerických filmů se dá odhadnout,jak má vypadat americký "Perfect man": hraje baseball, když se pere, vyhraje, nastoupí do armády USA, rychle postupuje nahoru a miluje svou vlast, zabije hodně nepřátel a dostane hvězdu za statečnost, poctivě pracuje, bydlí v rodinném domku, má solidní auto, čte jen správné knihy, naslouchá svému prezidentovi, vezme si svou první lásku a má s ní 3-5 dětí, všichni chodí do kostela a protože to napsal americký kazatel, dokonalý muž made in USA věří v Pána Ježíše a chová se podle Desatera. Pletu se v něčem?

0 0
možnosti
Foto

Jste úplně mimo. Správný americký muž je obézní černá lesba. To je letošní model. Příští rok to bude zase jinak, černá lesba se nechá předělat na chlapa a bude představeným pederastické církve. Pokrok halt nejde zastavit.

0 0
možnosti

P88e49t23r 48M44i30n60k23a

28. 8. 2021 11:02

Knihu ani není nutné číst, stačí se podívat na její příšernou obálku, aby bylo každému jasné co je to za škvár.

2 0
možnosti
Foto

No je mi 65+ a je mi jasné, že dokonalým mužem nikdy nebudu. Tedy podle vás resp podle toho autora. Jsem ve fázi něco mezi chlapcem a mužem a doufám, že mi to ještě dlouho vydrží. Jinak raději jezdím na kole než na motorce a kromě své ženy a dětí miluji golf a Slavii.

3 0
možnosti
Foto

A předpokládám že jste nevěřící Tomáš a pro Rebeku teda úplnej lúzr. Jestli Vám to trochu uleví tak sděluji, že jsem na tom úplně stejně. Ani rozvedenej nejsem, prostě totální životní krach. Do rakve se mnou, zahrabat a už o tom nikdy nemluvit!

0 0
možnosti
Foto

Kdybyste Rebeko nepsala všechny články v tomto duchu tak bych to považoval za nějaké lorem ipsum nebo tak něco. Dovedu si živě představit jaké ta knížka obsahuje blemcy. Nejnechutnější na tom je ta rádobyzábavnost, ve skutečnosti je to povýšenecké házení perel jakože sviním. Babišovy hemzy jsou proti tomu seriozní literatura, psaná Márou Prchalem a kol., pro příležitostně lucidní důchodce. - - - - Chlapi jsou obecně na nic, to dá rozum. Chlastaj, hulej, chodějí do posilovny, anebo ne, jsou furt nadržený, anebo ne, chodějí s holkama, a až je ty baby iritujou přespříliš, tak to kopnou do zadku a jdou jinam, dost často na hřbitov. A tohle je celej chlapskej život, sem tam se musejí ukázat v zaměstnání, aby se neřeklo, ale je lepší tam nic moc nedělat, protože kdo nic nedělá, ten nic nezkazí. A pokud je chlap na nic a ještě k tomu furt něco kazí, co s ním..... Člověk by se rád zase stal chlapcem, tím malým, co mu to jde ve škole, ve volným čase jezdí na kole, dosud na něj nebyla uvalena honitba.... jak to krásně nadefinovala Tereza Hyťhová a brilantně rozvedl Ondřej Štindl..... jenže to nejde. Život není o tom, jestli velkej chlap nebo malej chlapec, věc uvízla v tom, tak nějak to překlepat, než jeden vydechne naposled. A Vy do toho s tisícíprvní knížkou....

1 0
možnosti

Viz "Slunečný hrob"

1 0
možnosti

J13o15s85e86f 80P80o78t17r

28. 8. 2021 0:27

Je třeba definitivně současné nedokonalé muže fyzicky eliminovat, tak aby zůstaly na světě jen současné dokonalé ženy. A protože tyto ženy nutně a bezpodmínečně potřebují někoho milovat, je třeba donutit americkou NASA, aby konečně začala dovážet dokonalé, perfektní mimozemšťany.

2 0
možnosti
  • Počet článků 622
  • Celková karma 17,24
  • Průměrná čtenost 3868x
Narodila jsem se v roce 1979 v Hradci Králové. Baví mě studovat a vzdělávat se, a tak jsem vyučená švadlena a kuchařka, ale i sociální pracovnice. Vystudovala jsem theologii. Jsem absolventkou Policejní akademie PČR.

Během svého života jsem se věnovala mnoha povoláním. Pracovala jsem v McDonald´s, byla jsem asistentkou ve vzdělávací společnosti, realitní makléřkou i státní úřednicí na Ministerstvu obrany ČR.

Nejvíce mě zaujala práce v médiích (rádio, TV, noviny) a objevila jsem, že mě baví psát. Pracovala jsem jako novinářka v oblasti V.I.P. a politiky.

Píši recenze pro Palmknihy.cz. Jsem blogerka, spisovatelka a recenzentka knih a filmů.

V únoru 2012 mi vyšel můj první román pro ženy, kniha BRIGITA. V prosinci 2012 se objevila na světě druhá kniha HEDVIKA. V roce 2020 jsem napsala nový ženský román, který se jmenuje MARIANNE a hledám nakladatele, abych mohla knihu vydat. A pracuji na dalších knihách.

Najdete mě také na MÉM WEBU: http://siander.cz

Můžete mi napsat na E-MAIL: siander@siander.cz

Počet návštěv podle TOP listu:

');
//-->