Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

služby jedné velké realitky, která působí po celé republice, jsem využila dvakrát. Prvně jsem kupovala byt a za pár let jsem prodávala chalupu. Vždy vše proběhlo jak bylo ve smlouvě. Se vším jsem byla srozuměná a když jsem prodávala chalupu, tak už jsem si vyžádala makléřku, přes kterou jsem před tím kupovala byt. Byla s ní výborná spolupráce a pokud bych zase něco kupovala nebo prodávala, tak jí zase oslovím. Jinak tu chalupu jsem tehdy díky ní prodala během měsíce a to jsme cenu tehdy daly vyšší s tím, že to jen zkusíme. A vyšlo to. Asi jsem měla štěstí na makléřku, ale takové problémy jaké vy popisujete, jsem neměla. Sama si cokoli prodat nebo koupit v oblasti nemovitostí bych si nikdy netroufla. Nejsem právník. Vám přeju, aby vše dopadlo jak si představujete. Doufám, že o tom pak i napíšete. Jsem napnutá.

0 0
možnosti

J51a18n 33R79i94c60h39t20e77r

19. 8. 2021 13:01

Chápu správně, že po dlouhých peripetiích jste na tom tak, že prodáváte byt sice za hodně peněz, akorát ho za tu cenu nikdo nechce?

8 0
možnosti
Foto

Ty RK si zaplatily reklamu, aby mohly být zmíněny v blogu?

2 0
možnosti

Kdo by platil negativní reklamu? :-)

1 0
možnosti

Já na rozdíl od ní pracovala nějaký čas v realitní kanceláři jako makléřka.

Zdroj: https://siander.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=774642

Ve smlouvě také stálo, že když si najdu zájemce sama a přivedu ho do RK makléřce, že mi bude snížena provize. Nezaplatím v případě uskutečnění prodeje 60.000 Kč, ale jenom 75 % z provize. Vzhledem k tomu, že jsem dyskalkulik (LMD, zkrátka neumím počítat), zeptala jsem se makléřky, kolik to je korun.

Zdroj: https://siander.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=774642

Pobavilo. V jedné větě se dozvíme, že autorka pracovala jako realitní makléřka a v další větě, že neumí počítat. Kolik toho prodala a kolik si vydělala?;-D

6 0
možnosti

J57a48n 42R42i27c30h40t81e88r

19. 8. 2021 13:00

Jo, to mě taky zarazilo... na druhou stranu to vysvětluje, proč už to autorka nedělá:-)

5 0
možnosti

... Děkuji za typ, jak neprodat byt...R^:-)

7 0
možnosti

Tak dlouhý blog a on je to vlastně inzerát: prodávám byt a fotky najdete v téhle realitce :-)

Třeba ta makléřka nelhala, třeba je taky dyskalkulik a neumí 75% spočítat.

Já jsem nikdy byt neprodávala ani nekupovala, takže nemám o cenách přehled. Naprosto mě překvapila cena přes milion za byt, který by se nám vešel do obývacího pokoje. V Praze za tu cenu musí být psí bouda.

4 0
možnosti
Foto

J20o36s90e79f 31B67á11r10t53a

18. 8. 2021 22:20

Ten váš postup absolutně nechápu. Zásada je vyhnout se všem realitkám a když už tak nikdy nic nepodepisovat, žádnou exkluzivitu. Když jsem před léty prodával byt přes realitky a furt nic, dával jsem i reklamní lístky na prodej do Kauflandu, ale tam je realitky kradly. Nakonec jsem dal do okna velký plakát s textem prodám byt a s telefonním číslem a do 14 dnů byl byt prodaný, bez jakýchkoliv provizí. Z klientem jsem zašel do banky, po převedení peněz došlo k předání klíčů a bylo hotovo.

8 0
možnosti

S realitjami nám svoje zkušenosti, jedna vám "pozdržela" prodej téměř o dva roky, ve finále připravila (vlastně ukradla zálohu) o 200 tis. Kč a dům stejně neprodala, nakonec jsme dům prodali bez realitky...

6 0
možnosti
  • Počet článků 622
  • Celková karma 14,51
  • Průměrná čtenost 3868x
Narodila jsem se v roce 1979 v Hradci Králové. Baví mě studovat a vzdělávat se, a tak jsem vyučená švadlena a kuchařka, ale i sociální pracovnice. Vystudovala jsem theologii. Jsem absolventkou Policejní akademie PČR.

Během svého života jsem se věnovala mnoha povoláním. Pracovala jsem v McDonald´s, byla jsem asistentkou ve vzdělávací společnosti, realitní makléřkou i státní úřednicí na Ministerstvu obrany ČR.

Nejvíce mě zaujala práce v médiích (rádio, TV, noviny) a objevila jsem, že mě baví psát. Pracovala jsem jako novinářka v oblasti V.I.P. a politiky.

Píši recenze pro Palmknihy.cz. Jsem blogerka, spisovatelka a recenzentka knih a filmů.

V únoru 2012 mi vyšel můj první román pro ženy, kniha BRIGITA. V prosinci 2012 se objevila na světě druhá kniha HEDVIKA. V roce 2020 jsem napsala nový ženský román, který se jmenuje MARIANNE a hledám nakladatele, abych mohla knihu vydat. A pracuji na dalších knihách.

Najdete mě také na MÉM WEBU: http://siander.cz

Můžete mi napsat na E-MAIL: siander@siander.cz

Počet návštěv podle TOP listu:

');
//-->