Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zrovna na tv nova říkali, že Ježíš Kristus jel ve vlaku Českých drah načerno.Rv

0 1
možnosti

Ahoj Rebeko, s blogem v podstatě souhlasím. Jen mám otázku. Jsi si jistá, že ta paní nebo sousedka nebyly naštvané přímo na Tebe? Já bydlet v Ústí, naštvaná bych byla. Kdybych to město neviděla na vlastní oči, myslela bych si, že je to špinavá díra, kde lidé nerecyklují, zbytky betonu lijí na trávník a pro psí exkrementy není kam šlápnout. Žijí tam jen lidi, co si neumí nasadit roušky, špatně venčí své nevychované agresivní psy a nikdo z nich si neumí správně umýt ruce. Prodavačky nemají nic jiného na práci, než být protivné a přehazovat zboží, aby ubozí zmatení zákaznící bloudily obchodem. Nikde jinde v republice nejsou tak příšerné pošťačky, na pobočkách jsou arogantní, nerozumí své práci a vždycky se snaží ze zákaznic vytáhnout víc peněz, než jsou ony ochotné dát. V celém tom šíleném městě není nikdo, s kým by si milá inteligentní vzdělaná vstřícná žena rozumněla a s kým by mohla chodit na kávu nebo do second handů.

3 0
možnosti

Ja jsem v Usti n. L-Aussig vic 50 let nebyl (1967), presto neverim, ze je tam na 100% vsecko negativni. Vypada to pani Mileno, ze vam dar, videt veci pozitivni byl upren. Okoli mesta je prekrasne,a na krasy Ceskeho Svycarska mam celozivitni vzpominky.

0 0
možnosti
Foto

Láska je mocná síla, která jediná dokáže změnit lidské srdce. Nic jiného to nedokáže.

S tímhle naprosto souhlasím, ale ta cesta je často komplikovaná a málokdo dosáhne kýženého cíle, protože prostě neví, co to je.

1 0
možnosti
Foto

Jenomže v drtivé většině případů se nejedná o zlo, ale o strach. Ten výraz ve tvářích a jednání jsou často stupidní prevencí před ublížením. To jsme my, Češi.

0 0
možnosti

,,ano strach z neznámého nebezpečí a taky stress z přetížení , spíše než zlost a vztek...

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS