Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Za většinu mrtvých nemůže ani minstr zdravotnictví, ani vláda.....ale špatná disciplína občanů dodržovat hygienická pravidla.

1 0
možnosti
Foto

Milá Rebeko, občas se stane, že někdy někdo někomu neporozumí. Dnes já Vám. Je mi to líto.

3 0
možnosti
Foto

Chápu, že se těžko unáší, když Vám - nejvýše inteligentní, někdo napíše, že jste nechytrá, až to bolí. A tady v tomto článku zvláště...Ale já si bohužel neodpustím tu připomenout hysterika Kubka, pro Vás pana jedinečného a srozumitelného - který zcela nevyzrále podpořil odchod školeného zdravotnického personálu do ciziny jako rozervaný revoluční puboš. Jestli je něco alfou a omegou toho průšvihu - shodnou se na tom napříč zemí všichni šéfové nemocnic - intenzivní pacient nemá v našich vodách (i díky panu Kubkovi) přehršel vyškolených zdravotních sester, jejíž praxe má čítat 3 až 5 let, aby to byla sestra pro obsluhu vší techniky dobrá. Pan Kubek uslintaný pro své zviditelnění místo vyjednávání tehdy tleskal odchodům sester do ciziny. Je to jeden z významných momentů celé věci... I při vší problematické úctě k Blatnému zde hraje roli mnohem více i ještě dalších faktorů, a pokud si s Vaším placatým obviněním připadáte chytrá, tak věřte, že stojíte s miskou na konci řady, kdy v boží kuchyni těsně před Vámi porce došly...

4 0
možnosti
Foto

Už jsme si tu tak nějak zvykli, že lidi s jiným názorem, než tvůj správný, řadíš mezi hloupé. Ty máš pro to jiné slovo, ale za to by mne smázli.

Rebecca není hloupá. Má jiné nehezké vlastnosti, které se mi osobně nelíbí, ale hloupá není.

To uznám i já, která mám s jejími názory občas problém.

Teď sis vzala na paškál MUDr. Kubka. A někdo ti za ty názory možná zatleská. Já ho nemusím, ale urážet, jako Ty, ho nebudu. V urážkach si nelibuju. To je tvá parketa.

2 0
možnosti
Foto

Ale houbeles! Pan premiér přece všechny mrtvé zachránil.

Neměla byste konečně navštívit specialistu? Rv

2 0
možnosti
Foto

K 27 tisícům je třeba připočíst na vrub Blatného i cca 50 tisíc mrtvých bez covidu. I u těch je třeba poznamenat, že mohli být naživu. Stačilo mít zdravější genetický fond, nekouřit, abstinovat, nepřežírat se, dbát i jinak na zdravou životosprávu, opatrnosti při práci a hobby, jezdit autem, motorkou či na kole opatrně............

5 0
možnosti
Foto

Život je holt rizikový. A končí smrtí. Prosím gratulujte mi, objevil jsem Ameriku!

1 0
možnosti

Ne každý je schopen vnímat fakta v širších a logických souvislostech ..ale tohle je tak ubohé a zlé, že to nedokáži omluvit ani obyčejnou lidskou hloupostí. Rv

7 0
možnosti
Foto

Ale ale co je na tom zlého? A kdo za ty mrtvé může? Andrejko? Nebo kmotřička Smrt?

0 0
možnosti
Foto

Tak toto je hodně hloupý a zlý článek. Když loni na podzim premiér Babiš odvolal ministra zdravotnictví Romana Prymulu, tak mnozí jásali, že odešel špatný a nenáviděný ministr "lampasák". Teď zase mnozí projevují spokojenost nad tím, že bylo odvolán špatný ministr zdravotnictví Jan Blatný. Přitom ani na jednoho z těch dvou nemůžeme házet úplnou vinu za naši dnešní situaci s covidem.

U nás se v tomto směru udělala spousta chyb. Ta největší se dle mne udělala koncem loňského léta. Tehdy premiér Babiš myslel především na podzimní volby a odmítl omezení navrhovaná tehdejším ministrem zdravotnictví Vojtěchem a aktivaci krizového štábu. Místo toho se schvalovalo 5.000 Kč pro důchodce pod stromeček. S omezeními se začalo fakticky až po volbách a v říjnu se už pandemie pořádně rozjela. Když se stal ministrem Jan Blatný, byl ten vlak už rozjetý hodně. Blatný tak "vyžral" to nejhorší období a pak byl vyhozen. Přes všechny chyby považuji Jana Blatného za slušného a čestného člověka, který dělal co mohl a víceméně se obětoval.

Máme-li hledat viníka, tak největší díl viny vidím u premiéra Babiše. Ten jednal chaoticky a často dbal spíše na své PR než na doporučení epidemiologů.

8 0
možnosti
Foto

Žádný ministr nemůže za to, že někdo umře na covid. Jakmile jsme o nebezpečnosti této choroby byli informováni, je to každého věc, jak s touto informací naloží. Rozumný člověk se bude chovat opatrně, dokud bude ve světě i jen jeden prokázaný případ a bude mu lhostejné, že vláda opatření zrušila. Rozestupy je třeba dodržovat ne kvůli vládnímu příkazu, ale kvůli svému zdraví. To samé platí o rouškách. V létě se nosit nemusely, ale místní Vietnamci je při nákupu měli na ústech stejně.

4 0
možnosti
Foto

Blatný měl spoustu chyb, ale dávat mu za vinu úplně všechny ty mrtvé není správné. Nastoupil jako brzdař do už hodně rozjetého vlaku.

Když byl uveden do funkce, umíralo tu na/s covid 150-300 lidí denně navíc k běžné úmrtnosti 300 lidí. (rozpryl je dán tím, jestli počítáme jen hlášené případy covid nebo celkovou nadúmrť)

Otázkou je spíš vina předchozích ministrů a předsedy vlády, kteří to takhle nechali rozjet. U Blatného lze kritizovat načasování i skladbu opatření (některá jsou hodně nesmyslná). Obojí znamenalo určitě také další mrtvé. Ale dělat z něj obětního beránka, jediného zodpovědného za všechny mrtvé, je hodně hloupé.

6 0
možnosti
JS

Nejsem zastáncem ministra Blatného, ale dávat za vinu tomuto ministrovi smrt 27000 osob považuji za vrchol debility.

13 0
možnosti
Foto

Ne, jedná se o křesťanské rozjímání. Paní Schiandler četla Bibli, narozdíl od Vás. A o tom to celé je.

0 0
možnosti
Foto

Nic ve zlém, ale tímto příspěvkem jste si moc reputaci nevylepšila. Opak je pravdou. Nevím, co vás vedlo k napsání tohoto příspěvku, ale tohle je na minusovou karmu. Já osobně bych si fakt netroufl hodnotit, který z ministrů zdravotnictví byl v covidové době horší nebo lepší. Jestli Prymula, Vojtěch nebo Blatný. Chtěl bych vidět vás na tomto postu, jaká čísla by byla za vámi ...

9 0
možnosti
Foto

Všechny Beránky by nechala ukřižovat. Košíčky rozšlapat. Když jsou ty velikonoce:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 622
  • Celková karma 14,45
  • Průměrná čtenost 3868x
Narodila jsem se v roce 1979 v Hradci Králové. Baví mě studovat a vzdělávat se, a tak jsem vyučená švadlena a kuchařka, ale i sociální pracovnice. Vystudovala jsem theologii. Jsem absolventkou Policejní akademie PČR.

Během svého života jsem se věnovala mnoha povoláním. Pracovala jsem v McDonald´s, byla jsem asistentkou ve vzdělávací společnosti, realitní makléřkou i státní úřednicí na Ministerstvu obrany ČR.

Nejvíce mě zaujala práce v médiích (rádio, TV, noviny) a objevila jsem, že mě baví psát. Pracovala jsem jako novinářka v oblasti V.I.P. a politiky.

Píši recenze pro Palmknihy.cz. Jsem blogerka, spisovatelka a recenzentka knih a filmů.

V únoru 2012 mi vyšel můj první román pro ženy, kniha BRIGITA. V prosinci 2012 se objevila na světě druhá kniha HEDVIKA. V roce 2020 jsem napsala nový ženský román, který se jmenuje MARIANNE a hledám nakladatele, abych mohla knihu vydat. A pracuji na dalších knihách.

Najdete mě také na MÉM WEBU: http://siander.cz

Můžete mi napsat na E-MAIL: siander@siander.cz

Počet návštěv podle TOP listu:

');
//-->