Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Hanko, že jste citlivka, jejíž vidění každou drobnost pětkrát znásobí, to je stará věc. Ale v tomto případě jste i dokonalá ukázka toho, jak neuvěřitelně působí strach a ten racionální úsudek dokáže "zabít" naprosto zcela.

7 0
možnosti
Foto

Vaše blogy mají v množství hlouposti a zaslepenosti stoupající tendenci.

5 0
možnosti
PK

Já nemám díky tomu nad námi černobílé vidění a ani jsem nepočítal kolik lidí důsledkem viru zemřelo a už vůbec bych nebyl schopen jako vy u někoho hledat vinu. Ten pán měl mj. v tomto "boji" své dva předchůdce a pak jsem si jistý, že nerozhodoval pohledem do skleněné koule, takže odsudek ve vašem blogu nepovažuji za příliš relevantní, ale asi jste potřebovala najít viníka....Rv

12 0
možnosti
Foto

Blatný mohl jít bivakovat do hor a výsledek by byl stejný. On o ničem nikdy nerozhodoval, ani jako náměstek nemocnice, ani jako ministr. Jo mohl nechat vysávat koberce v kanclech i o víkendu, třeba. Ale tam jeho pravomoce končily. Co to má společného s Covidem....

0 0
možnosti
Foto

I kdybyste měla IQ 200, tak vám to asi nepomůže. Právě jste napsala, že u nás za pět měsíců zemřelo 27 000 lidí na Covid. To je přes 5000 měsíčně. To myslíte vážně?

"To znamená, že během Blatného působení na postu ministra zdravotnictví zemřelo neuvěřitelných 27.000 lidí! Hrozné na tom je, že tito lidé nemuseli zemřít, mohli být naživu. Nejedná se pouze o starší občany, ale všechny věkové skupiny."

Zdroj: https://siander.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=768745

3 0
možnosti
JJ

I kdyby mela IQ80 furt to bude vice nez mate vy

1 2
možnosti
JL

WHO: statistika - počet nakažených (zjištěných) - jsme 18. na světě. Před námi z Evropy: Polsko, Německo, Španělsko, Itálie, Británie, Rusko, Francie, svět za námi z Evropy: ...21. Holandsko, 24. Rumunsko... Belgie... Švédsko...30. Portugalsko.

2 0
možnosti
Foto

Tak asi nedáme 20 či 30 mil. nakažených jako usa. Nato máme málo lidí.... i když. teď je to sčítání třeba nějakou tu miliardu někde vyhrabou. lidí je moc!

0 0
možnosti
Foto

M16a73r89e83k 41H49u98r15t

8. 4. 2021 0:37

Pro pochopení toho, proč zemřelo najednou tolik lidí, je třeba se podívat o mnoho měsíců zpět. Na samém počátku Babiš s Hamáčkem vystrašili celou společnost a defacto poslali staré lidi do naprosté izolace. Staří lidé jsou poslušní a tak se svými neduhy a nemocemi zůstali poctivě doma. Pokud se starým lidem nevěnuje náležitá kontinuální péče, jsou mnohem více náchylní se dostat do kolotoče zdravotních problémů a pokud se k tomu přidá ještě kovid, je to bohužel často konec. Váš názor považuji za zcela neobjektivní a mylný.

18 0
možnosti
Foto

Taky jeden z důvodů, dal jsem Vám plus

0 0
možnosti
  • Počet článků 624
  • Celková karma 21,10
  • Průměrná čtenost 3856x
Narodila jsem se v roce 1979 v Hradci Králové. Baví mě studovat a vzdělávat se, a tak jsem vyučená švadlena a kuchařka, ale i sociální pracovnice. Vystudovala jsem theologii. Jsem absolventkou Policejní akademie PČR.

Během svého života jsem se věnovala mnoha povoláním. Pracovala jsem v McDonald´s, byla jsem asistentkou ve vzdělávací společnosti, realitní makléřkou i státní úřednicí na Ministerstvu obrany ČR.

Nejvíce mě zaujala práce v médiích (rádio, TV, noviny) a objevila jsem, že mě baví psát. Pracovala jsem jako novinářka v oblasti V.I.P. a politiky.

Píši recenze pro Palmknihy.cz. Jsem blogerka, spisovatelka a recenzentka knih a filmů.

V únoru 2012 mi vyšel můj první román pro ženy, kniha BRIGITA. V prosinci 2012 se objevila na světě druhá kniha HEDVIKA. V roce 2020 jsem napsala nový ženský román, který se jmenuje MARIANNE a hledám nakladatele, abych mohla knihu vydat. A pracuji na dalších knihách.

Najdete mě také na MÉM WEBU: http://siander.cz

Můžete mi napsat na E-MAIL: siander@siander.cz

Počet návštěv podle TOP listu:

');
//-->