Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

P21e21t73r 96S24o58k37o92l

2. 4. 2021 10:53

Česká pošta je mizerná pobočku od pobočky a město od města, je to o lidech co tam pracují, na některých pobočkách se nečeká déle než pět minut a úřednice jsou celkem příjemné a kompetentní, jinde stojíte ve frontě s patnácti dalšími 40minut a otevřená je jedna přepážka, kde pracuje nepříjemný šnek/šrek v uniformě a nic neví. Ale tohle všechno vliv na dobu doručení nemá, to je už systémový problém.

Zásilkovnou jsem se nikdy nic poslat neodvážil, také protože mám nepříjemnou zkušenost s doručováním zásilek z minulého roku i jsem ten dojem posílil z informací od firmy se kterou spolupracuji, která dělala Zásilkovně 2roky partnera, než to vzdala. Na loňské Vánoce jsem byl v předstihu připraven, dárek byl včas zaplacen a odeslán eshopem, na doručení na pobočku jsem čekal týden, dva... v systému bylo stále, že se převáží na pobočku, k vyzvednutí žádný pokyn...asi týden před Štědrým dnem jsem znervózněl a zavolal na infolinku, proč se balíček doručuje víc než dva týdny, tady jsem se dozvěděl, že balík byl před jedním dnem vrácen zpět odesilateli. Jako důvod jsem se dozvěděl, že si ho vyžádal zpět odesilatel. Tedy jsem kontaktoval odesilatele a ten mi sdělil, že o návrat balíku zpět nikdy nežádal a že podobné negativní zkušenosti má se Zásilkovnou již opakovaně, kdy se mu vrací odeslané balíky bez udaného důvodu.

Výše zmíněná firma mi zase potvrdila že chodí zcela běžně křehké zásilky od řidičů rozbité, pak stojí v regálu a teče z nich například tekutina. Některé zásilky na pobočku nikdy nedorazí a lidé jim chodí nadávat kde je jejich balík...za vydání balíčku a celý proces kolem jeho doručení dostávají něco mezi 2-4 Kč. Takže bych úplně negeneralizoval, že Česká Pošta je výrazně horší než Zásilkovna.

1 0
možnosti
JK

Tak jsem se včera dozvěděl, že pošta kvůli "zkvalitňování služeb" zdražuje. Původně jsem si myslel, že jde o apríl. :-/

0 0
možnosti
OU
JR

Včera jsem viděl díl pořadu "Jak nás vidí svět?", tentokrát o tom, jak si poslali v srpnu 2019 balík do Austrálie - dostali ho teď, v březnu 2021. Vřele doporučuji, fakt legrace. Popis, jak se ho snažili telefonicky urgovat a po první anglické větě jim rovnou zavěsili, jak se vymlouvali, že je to na jiné pobočce (kde řekli, že ne, že je to na té první), to je vskutku zážitek.

Nemluvě o tom, že většina dobrot, co dostali od fanoušků (čokolády, sušenky apod.) už samozřejmě byla zkažená. Vydržela jen Becherovka.

0 0
možnosti
LP

Pozval bych paní na exkurzi na hlavní poštu v Kladně. Kromě včerejší zkušenosti s protivnou zaměstnankyní jsou tam jinak celkem příjemné, řek bych většina šikovné a ani nejsou nějak moc pomalé. Ale oproti jiným, podobně vělkým městům, tam je prostě málo personálu u okének. Je to dům, kde se ztrácí čas. Když z kladenské hl. pošty vylezete do půl h., tak jste vyhráli bingo. Nevím, jestli to ještě platí, nekontroloval jsem to teď naposled, ale leta tam na terminálu, který tiskne lístky, byl čas cca +15 minut. Takže když jste půl hodiny čekali, tak to v jejich systému vypadalo jako 15 minut. Nebo nevím, proč to tak bylo. Ale včera zase klasika. Přede mnou asi 5 lidí. Já se dostal na řadu za necelých 30 min a odcházel asi za 60 min po vstupu. Kdybyste viděli tu frontu za mnou. Člověku se tam nechce s něčím složitějším už jen ze solidarity k ostatním. I když včera jsem nic složitého neměl. To, co té neschopné megeře, kterou jsem tam doposud neviděl, trvalo půl hodiny, tak jinde mají dost pod deset minut. Kdyby nebyly kvůli koronáči včera zavřené jiné Czechpointy, vůbec bych se na tu poštu neobtěžoval.

0 0
možnosti
JK

Karma. Stěžovat si na poště je stejné, jako stěžovat si na lampárně. Stížnost berou jen od odesílatele, ne od příjemce. No a odesílateli je to zpravidla šumafuk.

1 0
možnosti
BH

Však už počta chystá propouštění, páč jim kvapem vymírá klientela. Mladší šedesáti let tam chodí už pouze pro doporučené dopisy od státní správy.

2 1
možnosti
OF

Myslím, že je to úplně jedno, který dopravce nám zrovna zvedá madle. Osobně mám dlouhodobě nejhorší zkušenosti (nejčastěji problémy) asi s TopTransem, jednu dobu bylo naprosto tragické PPL a momentálně třeba čekám na zásilku via ČP do Balíkovny, kterou odeslal eshop před 12 dny a od té doby je status "zásilka vzata do přepravy". Ale je pravda, že Zásilkovna mi pocitově taky vychází dlouhodobě jako o něco méně problematická než ostatní.

0 0
možnosti
PA

P33e89t86r 56A72n39g64e48r

31. 3. 2021 11:32

Možná by nebylo od věci skončit i s blogem a třeba si sednout za přepážku České pošty. Tam by to asi mělo větší smysl. ;-D

3 4
možnosti
Foto

Jakože by díky paní šly balíky na Slovensko za stovku a do tří dnů? To je opravdu zajímavá úvaha. 8-o8-o8-o

1 0
možnosti
MK

Na rozdíl od autorky mám s Českou poštou dobré zkušenosti. V cca 7000 městě nikdy žádné fronty, žádných 20 naštvaných lidí venku... Rozvoz balíků volá ráno s informací, kdy přijedou, pokud nejsem doma, bez problémů nechají u sousedů. Cenově stejné jako ostatní společnosti. (Když si jedu do levnější zásilkovny, musím připočítat benzín na cestu tam i zpět). Asi mám štěstí, protože zatím všechny doručovací společnosti včetně pošty u nás fungují dobře. Jestli ono to není spíš v lidech :)

4 1
možnosti
Foto

Vždy je to v lidech. Na obou stranách.:-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 622
  • Celková karma 14,51
  • Průměrná čtenost 3868x
Narodila jsem se v roce 1979 v Hradci Králové. Baví mě studovat a vzdělávat se, a tak jsem vyučená švadlena a kuchařka, ale i sociální pracovnice. Vystudovala jsem theologii. Jsem absolventkou Policejní akademie PČR.

Během svého života jsem se věnovala mnoha povoláním. Pracovala jsem v McDonald´s, byla jsem asistentkou ve vzdělávací společnosti, realitní makléřkou i státní úřednicí na Ministerstvu obrany ČR.

Nejvíce mě zaujala práce v médiích (rádio, TV, noviny) a objevila jsem, že mě baví psát. Pracovala jsem jako novinářka v oblasti V.I.P. a politiky.

Píši recenze pro Palmknihy.cz. Jsem blogerka, spisovatelka a recenzentka knih a filmů.

V únoru 2012 mi vyšel můj první román pro ženy, kniha BRIGITA. V prosinci 2012 se objevila na světě druhá kniha HEDVIKA. V roce 2020 jsem napsala nový ženský román, který se jmenuje MARIANNE a hledám nakladatele, abych mohla knihu vydat. A pracuji na dalších knihách.

Najdete mě také na MÉM WEBU: http://siander.cz

Můžete mi napsat na E-MAIL: siander@siander.cz

Počet návštěv podle TOP listu:

');
//-->