Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

No ma to. Jeden háček.

Pošta je na rozdil od zasilkovny na každém druhem rohu ( k nejbližší zasilkovne minu 2 pošty) . Doručuje az domů.... A nejedná se jen o vas. Mně kdyz nekdo pošle balik do zasilkovny tak mi honedovezoujako pošta domů, ake musim si pro něj zajet do sousedniho města

Je to jako byste srovnala cenu jidla v restauraci a cenu téhož co si uvarite sama.

1 7
možnosti

Záleží, v jakém městě žijete. V našem zhruba 25 tisícovém městě je sběren Zásilkovny nejméně pět, o kterých vím. Pošty dvě. V Zásilkovně si balík vyzvednu bez čekání, kdy mi to vyhovuje, a nemusím tvrdnout půl dne doma než mi pošta doručí zásilku.

11 0
možnosti
LH

Přes jakou službu Zásilkovny pošlete expresní dopis? děkuji za Info

2 0
možnosti
BH

Klidně jako balík.

Přes jakou službu Počty posíláte telegram?

1 0
možnosti
Foto

Máte pravdu, služby České pošty jsou neúměrně drahé- a obvzvláště - ido EU. A je jedno, jestli je se jedná např. o Nizozemsko nebo Slovensko... Nedávno jsem za balík do NL váhy do 2kgo zaplatila 360 Kč. (obyčejný pohled nebo dopis tam přijde - tuším na 35 Kč. Lidé přestávají psát dopisy i posílat balíčky (i s knihami). "Děkujeme "České poště, že nás odnaučila komunikovat se světem. Rv;-(

0 0
možnosti
Foto

Opr: ...služby České pošty jsou neúměrně drahé- a obvzvláště do zahraničí - i do států EU... Ď. Rv

0 0
možnosti
PK

Na rozdíl od České televize, já Českou poštu mohu jen chválit, snad je to jen otázka naší lokality, ale jsem velmi spokojen. Neznamená to, že nevyužívám dalších distributorů (jako např. DPD,PPL,a další).

0 0
možnosti
Foto

Souhlas. Zásilkovnu mám za rohem a dojdu si pro balíček. Jsem tam většinou sám. Poštu mám 2km daleko a vždy tam čekám ve frontě.

Jinak p. Medková vám nadává, že jste zbytečně vynadala paní na přepážce. No já nevím. Kolikrát jsem si na přepážce stěžoval na doručovatelku (nikdy nezazvoní a jenom hází lístek do schránky) a paní na přepážce je vždy velmi splachovací - neutrálně: já jí to vyřídím (a vidíte že je myšlenkami jinde)... to si musíte stěžovat tam a tam .... ona toho má moc.... atd. atd.). A nikdy nic nepomůže.

Minulý týden už to dosáhlo vrcholu, když na lístku bylo rukou dokonce dopsáno: ZVONĚNO.

13 0
možnosti
Foto

ZVONĚNO = už jí to vyřídila:-)

1 0
možnosti
BH

Však už počta chystá propouštění, páč jim kvapem vymírá klientela. Mladší šedesáti let tam chodí už pouze pro doporučené dopisy od státní správy.

7 1
možnosti
DP

Ale to jste na omylu, roste klientela nová. Firemní zákazníci, kteří posílají zásilky do ciziny.

0 0
možnosti
Foto

Takže jste si zchladila žáhu na chudakovi holce, která ceny poštovného fakt nevymyslela. Možná byla nová a neznala všechny možnosti. Ale nechápu, proč jste na ni řvala.

Myslím, že podobně arogantní zákazníci, přecházející ke konkurenci, České poště chybět nebudou.

7 18
možnosti
Foto

A to je právě ta chyba, že jí chybět nebudou.:-)

3 0
možnosti
  • Počet článků 624
  • Celková karma 21,03
  • Průměrná čtenost 3856x
Narodila jsem se v roce 1979 v Hradci Králové. Baví mě studovat a vzdělávat se, a tak jsem vyučená švadlena a kuchařka, ale i sociální pracovnice. Vystudovala jsem theologii. Jsem absolventkou Policejní akademie PČR.

Během svého života jsem se věnovala mnoha povoláním. Pracovala jsem v McDonald´s, byla jsem asistentkou ve vzdělávací společnosti, realitní makléřkou i státní úřednicí na Ministerstvu obrany ČR.

Nejvíce mě zaujala práce v médiích (rádio, TV, noviny) a objevila jsem, že mě baví psát. Pracovala jsem jako novinářka v oblasti V.I.P. a politiky.

Píši recenze pro Palmknihy.cz. Jsem blogerka, spisovatelka a recenzentka knih a filmů.

V únoru 2012 mi vyšel můj první román pro ženy, kniha BRIGITA. V prosinci 2012 se objevila na světě druhá kniha HEDVIKA. V roce 2020 jsem napsala nový ženský román, který se jmenuje MARIANNE a hledám nakladatele, abych mohla knihu vydat. A pracuji na dalších knihách.

Najdete mě také na MÉM WEBU: http://siander.cz

Můžete mi napsat na E-MAIL: siander@siander.cz

Počet návštěv podle TOP listu:

');
//-->