Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Psi, stejně jako auta a zbraně, se stávají v rukách duševně slabých jedinců nebezpečnými. Přitom zrovna staffordi jsou v dobrých rukách úplní miláčci, kteří by neublížili ani mouše. Proč je zakazovat, nevím. Spíš by měli některým lidem zakazovat chovat psy.

Ale toho, že Vy napíšete nějaký milý, pozitivní blog, se asi nedočkáme.

15 0
možnosti
IL

Mam rada psy, ale souhlasim s vami. Velky pes potrebuje hodne rozbehu a musi poslouchat, jinak je to nerizena strela. Pokud nekdo bydli v panelaku, tak by tam nemel mit psa, ktery je tak velky, jako je jejich kuchyn. Miluji psiky, ale zaroven mam pred nimi respekt, nevite, co je zrovna napadne, proto by se mela dodrzovat urcita pravidla. I chodec by se mel citit v bezpeci a nebat se, ze ho napadne nejaky toulavy pes. Co jsem zjistila v Cechach a co me docela vylekalo, bezdomovci se potuluji s velkymi psy. Opravdu, jak nekdo muze neco takoveho povolit<

0 0
možnosti

Nač tak dlouhý blog, když stačilo napsat...bojím se psů. Už jste o tom psala i dříve, ikdyž stejně jako teď - mezi řádky.

A proč se neptáte kolik lidí a jak dlouho ještě bude týrat psy, nejen v množírnách, než s tím něco uděláme?

13 0
možnosti
PN

P61e17t18r 14N98e84d80v80ě48d

22. 1. 2021 23:43

A že se ti strašidelní pejsci nepoperou mezi sebou, když tam imrvére lítaj bez vodítka a náhubků. Buď se nepotkávají?????? Nebo dobrá socializace????

Ty útoky jsou strašné, bezpochyby. Nešťastné náhody? Útěk?, úlek, ? A pod?

Já vídávám lidi s pejsky vzorně na vodítku. Pejsci Vrčí, štěkají, jsou podráždění. Nikdy jsem je neviděl na volno. Vídám i pejsky na volno, klidné, vyrovnané a když to jejich majitel dovolí, nebo už jsme se seznámili , pomuchlám je.

Jasně, člověk by neměl být nějakým psem vůbec omezen. Majitelé by měli dodržovat obecní vyhlášky. Já ovšem chápu, že pes se potřebuje proběhnout a každý den není možno být na cvičáku. Ti co ty pejsky pouští jsou si možná jistí jejich 100% odvoláním.

Asi je zbytečné se zeptat, jestli máte ráda pejsky.....:-/

2 0
možnosti
JM

J44o89s46e50f 62M18i36k42e68l

22. 1. 2021 23:41

Kolik lidí ještě napadne ostatní lidi, než s tím začneme něco dělat? :-/

2 0
možnosti
Foto

Pes je nebezpečný tak, jak je nebezpečný jeho pán. Auto je nebezpečné tak, jak jeho řidič. Zbraň je nebezpečná tak, jak její majitel. Pes není nebezpečný, pokud funguje majitel. Nezakazujme psy, zakazujme majitele.

19 0
možnosti
JK

Proč máte u fotky bulteriéra popisek pitbul?

1 0
možnosti
JS

Notorická kverulantka.

11 1
možnosti
MB

Má jen spoustu času na přemýšlení o věcech, které ostatní nemají čas řešit.

1 0
možnosti
  • Počet článků 624
  • Celková karma 20,97
  • Průměrná čtenost 3856x
Narodila jsem se v roce 1979 v Hradci Králové. Baví mě studovat a vzdělávat se, a tak jsem vyučená švadlena a kuchařka, ale i sociální pracovnice. Vystudovala jsem theologii. Jsem absolventkou Policejní akademie PČR.

Během svého života jsem se věnovala mnoha povoláním. Pracovala jsem v McDonald´s, byla jsem asistentkou ve vzdělávací společnosti, realitní makléřkou i státní úřednicí na Ministerstvu obrany ČR.

Nejvíce mě zaujala práce v médiích (rádio, TV, noviny) a objevila jsem, že mě baví psát. Pracovala jsem jako novinářka v oblasti V.I.P. a politiky.

Píši recenze pro Palmknihy.cz. Jsem blogerka, spisovatelka a recenzentka knih a filmů.

V únoru 2012 mi vyšel můj první román pro ženy, kniha BRIGITA. V prosinci 2012 se objevila na světě druhá kniha HEDVIKA. V roce 2020 jsem napsala nový ženský román, který se jmenuje MARIANNE a hledám nakladatele, abych mohla knihu vydat. A pracuji na dalších knihách.

Najdete mě také na MÉM WEBU: http://siander.cz

Můžete mi napsat na E-MAIL: siander@siander.cz

Počet návštěv podle TOP listu:

');
//-->