Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

Já s Vámi v podstatě souhlasím. Jako pubertální fracek jsem měl psa vždy na volno, sice nic neudělal ( kromě štěňat, což se řešilo dohodou ), ale ne každýv to má rád, když k němu přiběhne hafan. Dneska už to nedělám, psa mám na vodítku a jezdím s ním mimo město. Při krátkých procházkách někdy problém je. Třeba mladá holka s 60 kg psem na volno, mimo realitu, neboť čumí do mobilu.

Několikrát jsem byl takto napaden. Přiznám se, že se s tím poslední dobou neseru.

2 0
možnosti

Víte kolik je u nás denně přepadeno, zmláceno a okradeno lidí? A nedělají to zvířata, ale druh, který si říká homo sapiens.:-) Co s tím budeme dělat? Zakážeme existenci agresívních jedinců? Nebo se raději postaráme o svou obranu sami a budeme se rizikovým místům pokud možno vyhýbat, ale pro si jistotu pořídíme účinný obranný prostředek, například paralyzér? Ten spolehlivě agresora umravní.:-)

10 0
možnosti

Trochu jiný pohled na démonizované plemeno : seriál "Pit Bulls & Parolees" na kanálu Animal Planet(skupina Discovery).

2 0
možnosti
Foto

Znám osobně několik staffiků, kteří by mě umazlili k smrti.:-)

4 0
možnosti
PV

P48a65v92e60l 25V86é12b97r

23. 1. 2021 9:28

Kolik aut ještě zraní lidi, než s tím začneme něco dělat?

6 0
možnosti
IS

S automobilovým provozem bezmozků se něco soustavně dělá. S volně pobíhajícími mnohdy nevyzpytatelnými psy a nemohoucími "páníčci" se dělá násobně méně, a navíc převážně až po nějakém průšvihu.

0 0
možnosti
VB

Souhlasím. Ale já se taky ptám, kolik zdravotně slabších lidí u nás ještě zemře po očkování, protože nevydrží některé vedlejší účinky vakcín, např. vyšší horečku, větší žaludeč. nevolnost, změnu krev. tlaku, silný průjem atd. Ty slušnější země dnes - po zkušenostech, že vakcína každému seniorovi či více nemocnějšímu nepomůže - více dbají na podrobnější posouzení, zda je očkování v daném případu vhodné. Hlavně zájemce o očkování by se měl dovědět víc i o ev. rizicích. Ale jinak máte pravdu, špatní chovatelé rizikových psů - mělo by se s tím něco dělat. A nejde jen o nebezpečné či špatně odchované psy, jde i o bezbřehou volnost chování jedovatých hadů u nás aj.

0 0
možnosti
Foto

Ještě jste zapomněla napsat, že za to může Kalousek.:-P

Jako cpát pod blog o psech rizika očkování proti Covidu, máte fakt dost.Rv

15 0
možnosti
AT

A co jste pro to udělala vy? Zavolala jste alespoň policii na nezodpovědné pejskaře? Nebo čekáte, až to někdo udělá za vás? Nebo chcete jít cestou zákazu úplně všeho, co vám nevoní?

P.S.: nejvíce napadení psem není u nás od vypsaných plemen

10 0
možnosti
Foto

Tak staforda či pitbula by si měl pořídit jen zkušený chovatel, který mu dá pořádný výcvik a má ho pod kontrolou. A ne nějaký vylízanec pro kterého je to jen ozdoba jeho ega. Prvním viníkem je vždy majitel psa. Pokud je v Německu chov bojových plemen zakázán je to jistě dobrá cesta. Klidných a pohodových a snadno ovladatelných plemen je jistě dost. Stejně tak jako voříšků....

2 0
možnosti
Foto

S většinou, co jste napsal, souhlasím, ale zrovna jediný pes, který mě kdy pokousal, byl vořech.;-DA ještě to byla moje vina, protože jsem si ho bez upozornění chtěla pohladit. Bylo mi asi 10 let.

3 0
možnosti

Tak jste si nám tu trochu zapřeháněla, že?-)

5 0
možnosti
PK

Jen hlupák může vinit psa, místo jeho páníčka...RvRvRv

8 0
možnosti

...a nebo sebe, když neví jak se ke psovi, kterého nezná, chovat.

6 0
možnosti
Foto

Co s tím chcete dělat? Zakazování psů nebo určitých plemen, je cestou do pekel. Jedinou možností je, se bránit. Když Vás napadne pes, měla byste mít možnost mu ublížit nebo ho zabít bez toho, aby po Vás šli ochránci zvěře. Nechť si každý majitel svého psa hlídá nebo ho vychová.

0 0
možnosti
  • Počet článků 622
  • Celková karma 15,61
  • Průměrná čtenost 3868x
Narodila jsem se v roce 1979 v Hradci Králové. Baví mě studovat a vzdělávat se, a tak jsem vyučená švadlena a kuchařka, ale i sociální pracovnice. Vystudovala jsem theologii. Jsem absolventkou Policejní akademie PČR.

Během svého života jsem se věnovala mnoha povoláním. Pracovala jsem v McDonald´s, byla jsem asistentkou ve vzdělávací společnosti, realitní makléřkou i státní úřednicí na Ministerstvu obrany ČR.

Nejvíce mě zaujala práce v médiích (rádio, TV, noviny) a objevila jsem, že mě baví psát. Pracovala jsem jako novinářka v oblasti V.I.P. a politiky.

Píši recenze pro Palmknihy.cz. Jsem blogerka, spisovatelka a recenzentka knih a filmů.

V únoru 2012 mi vyšel můj první román pro ženy, kniha BRIGITA. V prosinci 2012 se objevila na světě druhá kniha HEDVIKA. V roce 2020 jsem napsala nový ženský román, který se jmenuje MARIANNE a hledám nakladatele, abych mohla knihu vydat. A pracuji na dalších knihách.

Najdete mě také na MÉM WEBU: http://siander.cz

Můžete mi napsat na E-MAIL: siander@siander.cz

Počet návštěv podle TOP listu:

');
//-->