Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Očkovací látka se vyvíjí tak, že se antigen připraví laboratorně mimo tělo osoby a po několika letech zkoumáním a ověřováním se antigen vpraví do osoby . Vpraví se do těla slabý vir tetanu, černého kašle, tuberkulózy, spalniček. Proti covidu se do těla vpraví genetická informace a tělo by si samo mělo antigen na covid vyvinout. Jenže všichni máme jinou imunitu, tak se neví, jak to bude u různých lidí působit. Jak přiznávají kulantně biochemici může dojít vakcínou spuštěním jiného problému. To, co vakcína udělá s očkovanými za rok a za další roky se neví. Vakcína firmy Pfizer je určen od 16 let výše a pro nouzové použití a nenese za ni firma odpovědnost.. Vývoj netrval ani rok. Evropa se brání modifikovaným potravinám, které jsou přes 50 let praxí ověřené jako neškodné pro pro lidských organizmus, ale vakcínu schválí bez mrknutí oka,

6 3
možnosti

Je to trochu jinak, že? :-)

2 6
možnosti
Foto

Koronavirus sám nepoletuje ve vzduchu, ale je transportován z pacienta na pacienta pomocí kapének, které jsou vylučovány při kýchnutí nebo kašlání. Tyto částice jsou obvykle větší než 0,5 mikrometru. Roušky brání v šíření zárodků při kašli, kýchání či mluvení. Jsou tedy navrženy tak, aby osoba, která kýchá, kašle neohrozila okolí. Pro osobu zdravou je nošení roušky zbytečné.

3 2
možnosti
DP

I kdyz vetsina koronaviru se prenasi kapenkami, existuji i "samostatne" viry, jenz "levituji" tedy vznasi se ve vzduchu a dokonce mohou byt i vznaseny teplym vzduchem nahoru, jak ke svemu neocekavanemu a taky nemilemu prekvapeni zjistili ve Svedske Uppsale. Hlavni funkce chirurgicke rousky (a vetsiny rousek) , je zabranit sireni bakterii a viru od nosice do prostoru. Viry z venku rouskou sice pronikaji, ale cast tech kapenkovych rouska presto zachycuje a podle pokusu rouska, pokud je spravne pouzivana, dokaze snizit virovou naloz o 5 - 20%, coz muze byt v nekterych pripadech rozhodujici pro prubeh nemoci u nosice rousky.

0 2
možnosti
Foto

Protokolární pera jsou podle mezinárodních protokolů, pera j ‚spotřební‘, počítá se s tím, že si je hosté odnášejí, buď z praktických důvodů, nebo jako suvenýr. Jako státník měl pero vzít s výrazem naprosté samozřejmosti a strčit si je okázale do kapsy, pak by nikoho nenapadlo, že něco není v pořádku.

7 2
možnosti

Právě! Václav Klaus se choval jako zloděj! :-)

2 3
možnosti
  • Počet článků 624
  • Celková karma 21,16
  • Průměrná čtenost 3856x
Narodila jsem se v roce 1979 v Hradci Králové. Baví mě studovat a vzdělávat se, a tak jsem vyučená švadlena a kuchařka, ale i sociální pracovnice. Vystudovala jsem theologii. Jsem absolventkou Policejní akademie PČR.

Během svého života jsem se věnovala mnoha povoláním. Pracovala jsem v McDonald´s, byla jsem asistentkou ve vzdělávací společnosti, realitní makléřkou i státní úřednicí na Ministerstvu obrany ČR.

Nejvíce mě zaujala práce v médiích (rádio, TV, noviny) a objevila jsem, že mě baví psát. Pracovala jsem jako novinářka v oblasti V.I.P. a politiky.

Píši recenze pro Palmknihy.cz. Jsem blogerka, spisovatelka a recenzentka knih a filmů.

V únoru 2012 mi vyšel můj první román pro ženy, kniha BRIGITA. V prosinci 2012 se objevila na světě druhá kniha HEDVIKA. V roce 2020 jsem napsala nový ženský román, který se jmenuje MARIANNE a hledám nakladatele, abych mohla knihu vydat. A pracuji na dalších knihách.

Najdete mě také na MÉM WEBU: http://siander.cz

Můžete mi napsat na E-MAIL: siander@siander.cz

Počet návštěv podle TOP listu:

');
//-->