Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JF

A nebyl to spíš treba pokud o vtip? ... sice prilis nepovedený takový krapet dětinský ale přesto tedy jako že vtip ? ... ostatně jako cely česky poplysak ? ;-D např. co třeba Havlovy krátké kalhoty ... Klaus z toho nijak nevybočuje ... 8-o

4 1
možnosti
Foto

Očividně jste píchla opět do vosího hnízda, jak je vidno podle zdejších reakcí Klausových obdivovatelů a pochlebovačů, pro které i kdyby Klaus prohlásil, že 2 + 2 = 5, tak to budou po něm nekriticky opakovat, protože to řekl jejich velký a neomylný guru a kdo to zpochybňuje, tak pouze, cituji „vidí jen to, co sami chtějí vidět.“

12 9
možnosti
RW

Tušíte vůbec, že všichni ministři spravedlnosti, během jeho presidenstské funkce jej o amnestii žádali?

2 2
možnosti
Foto

Zbavte se prosím své zasněné představy o politicích jako polobozích. Narcistní vševěda pan Václav Klaus se především vždy snažil vybočovat. A to za každou cenu. A lidé si ho ve své době vážili protože sršel vizemi, dobře vypadal a Čechy přesvědčil, že s ním tady budou mít za pár let Německo. Změnila se doba, lidé pochopili, že Německo tady nebude nikdy, jen pan Klaus se nezměnil v tom, že pořád za každou cenu nechce jít s davem. Zbytek už znáte - pěkný den...

10 8
možnosti
JT

J77i63r70i 28T25i41c25h74y

15. 1. 2021 17:38

Jake to stesti, ze Nemecko tu neni.

0 0
možnosti
Foto

Vy byste mohla sloužit jako etalon dobré práce propagandy našich médií. Realita je ale někdy jinde.

15 13
možnosti

A vedela jste, ze ke globalnimu oteplovani dochazi uz od posledni doby ledove? A opravdu za to nemuze elektrarna v Tusimicich.

Dokazete domyslet, ze kdyby ted vedci z Britske kralovske spolecnosti provedli metastudii igelitovych pytliku, zjistili by, ze pytliky pretazene pres hlavu a pevne stazene kolem krku chrani pred vsemi viry na 100%?

A vedela jste, mila Beky, ze populismus nemusi byt nutne spatny?-)

16 7
možnosti
JH

Michal Štosel je chytřejší, než tisíce vědců po celém světě od šedesátých let. On to všem vysvětlí.

2 11
možnosti
Foto

O tom peru už zde padla zmínka. On je prostě neukradl. Jen si ho vzal, protože je to běžné. Bohužel, v tu chvíli ho zabírala kamera a on se při tom tak hloupě podíval, že vznikla fáma o krádeži.

A s tou vakcínou je to jinak, tedy pokud máte na mysli jeho projev na demonstraci. On tam řekl něco, co je stoprocentní pravda. Totiž že neexistuje žádná zázračná vakcína. Jen jen látka, která má potenciál pomoci ale není to žádný zázračný preparát, který nás jednou provždy viru zbaví. Jak ukazují výsledky zveřejněné Izraelem dnes, tak účinnost je něco přes 50 procent a snižuje se v mezidobí mezi prvním a druhým očkováním. Takže slova Václava Klause byla v tomto směru založena na střízlivém hodnocení a nikoliv na fanatickém nadšení.

17 12
možnosti
Foto

S tím perem to nebylo tak, že by si ho sebral nějak mimoděk nebo automaticky. To byla obyčejná krádež maskovaná krůček po krůčku. Tehdy jsem se za Klause styděl. Dnes mi to připadá skoro jako víceméně neškodná roztomilost v porovnání s ostudami provázejícími prezidenta Zemana.

7 5
možnosti

Opravdu to pojímáte velice povrchně a tendenčně. Jestli si skutečně myslíte, že Klaus popírá klimatické změny nebo vakcínu, tak prostě jen slyšíte to, co chcete slyšet (resp. nasloucháte jen nenávistným výpadům nějakých jeho oponentů).

Vždyť nic takového nepopírá. Jen polemizuje o příčinách, příp. o všespástnosti některých řešení.

26 8
možnosti

R^

Já jsem si svůj obdiv k němu ušetřil. Hned v roce 1991 nás členy zavedl do hospody na večeři, okresní sekretář zděšeně pobíhal kolem stolu, že nemá na zaplacení, a pak odeesáci vstali a odešli bez placení! Později navzdory členům si do ODS natahal komunisty, proklamovaný konzervativismus se rozpustil v amorálnosti a do dvou let jsem postrádal pravicový program! Pak už šlo jen o politický byznys a Opoziční smlouva se Zemanem nás zavedla do nešťastného bahna! Vždy obracel ODS proti Evropské unii, pak hledal spojenectví s podivnými politickými figurami a nedavno jel na sjezd ultrapravicové AfD, kterou svým projevem hecoval proti německé politice!

A konečně Václav Klaus je děd vševěd! Nikdo nerozumí kapitalismu a hospodářství lepší než on, je nejvyšší klimatolog a nyní i největší epidemiolog!

:-)

12 6
možnosti
JF

R^ jestli Klaus s těmi svými konspiracemi co autorka zde tak objevné popisuje nekreje jen tu svou konspiraci ;-D jako že pravověrní a opravdoví soudruzi (chápejme jako ten Klausův "konzervatismus") si tady udělali plyšák tak trochu pro sebe ... je to pomerne dost reálná hypotéza ;-D

0 2
možnosti
MK

1) Pero v Chile. Při setkání státníku je běžné, že návštěvníci si pera odnášejí. Je to suvenýr a není to žádné porušení protokolu. Není to krádež. To jste nevěděla?

2) Klaus nepopírá změny. Popírá pouze tvrzení, že změny jsou způsobené lidskou činností. Ve středověku bylo u nás o dost tepleji než dnes. Pěstovaly se zde např. druhy vína, které se dnes vyskytují v teplém Středomoří. Chcete tvrdit, že i tenkrát způsobili oteplení lidé? Jak by to asi tehdy dokázali?

3) Amnestii komentovat nebudu. Nicméně je faktem, že prezident má právo k jejímu udělení. A když má někdo právo, tak ho také může využít a nemusí žádat o dovolení ani nic vysvětlovat.

4) Vakcína. Plnohodnotný vývoj vakcíny trvá minimálně 4 roky, častěji však 6-8 let. Za několik měsíců lze vyvinout pokusnou látku, avšak bez znalosti všech vedlejších účinků. Dlouhodobé účinky prostě neodhalíte v horizontu měsíců. Stejně tak dnes nikdo neví, jak dlouho bude ochrana působit. Je dost pravděpodobné, že skončí dříve, než stát stihne naočkovat všechny zájemce.Za této situace je vakcína vhodná pro toho, kdo si rád hraje na pokusného králíka. Anebo pak pro lidi z tak silně ohrožené skupiny, že jim za to stojí i tato rizika.

14 6
možnosti

Těbuch! Tak morálka se Vás také netýká? Lékařům také nevěříte? Máte k nim zjevně stejnou úctu jako Váš guru. Nechal byste lékaře uškvařit ve vlastní šťávě! A koukám, že patříte také mezi nejvyšší epidemiology, jako Váš guru! :-)

1 7
možnosti
Foto

Neexistuje žádný vědecky podložený důkaz, že globální oteplování je způsobeno člověkem.

12 4
možnosti

Strašně se mi líbil výrok paní Drábové. Není to fanatička a ohromně chytrá ženská. A ta Váš názor moc nesdílela. Ta řekla něco ve stylu (nepamatuji si to přesně), že když za dvě stě let vypustíme do ovzduší to co se akumulovalo pár set milionů let, tak o určité dopady mít bude. Ale hned potom se docela dost pohrdlivě vyjádřila o současné masírce a položila otázku, jestli dopady budou tak velké jaké se tomu připisují

0 0
možnosti
  • Počet článků 624
  • Celková karma 21,28
  • Průměrná čtenost 3856x
Narodila jsem se v roce 1979 v Hradci Králové. Baví mě studovat a vzdělávat se, a tak jsem vyučená švadlena a kuchařka, ale i sociální pracovnice. Vystudovala jsem theologii. Jsem absolventkou Policejní akademie PČR.

Během svého života jsem se věnovala mnoha povoláním. Pracovala jsem v McDonald´s, byla jsem asistentkou ve vzdělávací společnosti, realitní makléřkou i státní úřednicí na Ministerstvu obrany ČR.

Nejvíce mě zaujala práce v médiích (rádio, TV, noviny) a objevila jsem, že mě baví psát. Pracovala jsem jako novinářka v oblasti V.I.P. a politiky.

Píši recenze pro Palmknihy.cz. Jsem blogerka, spisovatelka a recenzentka knih a filmů.

V únoru 2012 mi vyšel můj první román pro ženy, kniha BRIGITA. V prosinci 2012 se objevila na světě druhá kniha HEDVIKA. V roce 2020 jsem napsala nový ženský román, který se jmenuje MARIANNE a hledám nakladatele, abych mohla knihu vydat. A pracuji na dalších knihách.

Najdete mě také na MÉM WEBU: http://siander.cz

Můžete mi napsat na E-MAIL: siander@siander.cz

Počet návštěv podle TOP listu:

');
//-->