Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MH

Proč někdo, kdo odmítá nosit roušku, nebo pochybuje o vakcíně proti té hrozné nemoci, je označen jako konspirátor a populista? Píšete jako chytrá holka, ale tady se vám trochu popletl význam slov, Hanko Rebeko.

10 5
možnosti
JR

J87a28n 65R24á41ž

15. 1. 2021 17:04

Nemá smysl popírat existenci klimatických změn, ale má cenu popírat, že na tom má stoprocentní vinu člověk. A to Klaus zcela správně dělá.

Ovšem jeho účasti na nedělní demonstraci dávám za vinu, že je stárnoucí bývalý politik , kterému droga v podobě potlesku davů už chyběla a měl absťák. No a tak si dal v neděli "šlehu" dávky.

Z vlastní zkušenosti vím, že my staříci máme někdy problém se držet zpátky, takže ho chápu, ale je mi líto jak se v neděli poněkud ztrapnil.

12 3
možnosti
JH

Vinu člověka na globální oteplování už dnes zpochybňuje jenom blázen nebo ignorant. Jsou už tisíce vědeckých studií, které jasně dokládají, že současný stav nic krom vlivu člověka nevysvětlí.

0 1
možnosti
VV

Ano, on take v roce 2010 naridil slunci aby obihalo okolo placate zeme.;-D

2 6
možnosti
ZJ

A doma má vypínač slunečních skvrn.

3 0
možnosti
Foto

Zřejmě důsledek kornatění mozkových cév (zhoršuje to prokrvení tkání). U Klause, pochopitelně.

3 10
možnosti
VK

U mě to začali Lajos Bács a Radjiv M. Sinha, od kdy bylo jasné, že se Klausovi nedá věřit.

8 0
možnosti
VM

Neviem presne ako súvisia klimatické zmeny s covidom. Ale v oblasti klimatických zmien mal p.Klaus k dispozícii team odborníkov, môžem menovať napr. prof. Kutílka a teoretického fyzika Ľuboša Mottla. Ak to beriem podľa klimatickej zmeny, tak potom má p. KLaus pravdu aj s covidom.

11 2
možnosti
JS

S výjimkou klimatických změn s Vámi naprosto souhlasím.

2 2
možnosti
MV

aktivity pana Zemana a pana Klause mi pripominají doby, kdy byla do ruznych estrad zvana pani Ljuba Hermanova (ve vsi ucte k ni) a na podiu ve vyssim veku prevedla provaz, kotrmelec a treba hvezdu. na rozdil od obou zminenych panu pani Ljuba neco konkretniho k obdivu odprezentovala ...

3 5
možnosti
JB

J54á22n 40B31o76k69o84r

15. 1. 2021 12:39

Problém je, že ak má niekto vysokoškolské vzdelanie, tak ho mnohý berú ako vzdelaného rozhľadeného človeka, ktorý má skoro vo všetkom fundovaný názor. Ale vysokoškolské vzdelanie z vás urobí odborníka v konkrétnej oblasti. V iných odboroch môže byť vzdelanie vysokoškolsky vzdelaného človeka i podpriemerné. A Klaus bol tuším ekonóm...

3 2
možnosti
RW

Ano, Klaus byl původní profesí ekonom následně politik - proto také jeho kniha "Modrá a nikoli zelená planeta" nepojednává o ekologii (jak mnozí neználkové presentují), ale o ekonomii a politice...

7 1
možnosti
Foto

Mluvíte mi z duše. Bezvýhradný souhlas R^R^R^

5 5
možnosti
  • Počet článků 622
  • Celková karma 14,51
  • Průměrná čtenost 3868x
Narodila jsem se v roce 1979 v Hradci Králové. Baví mě studovat a vzdělávat se, a tak jsem vyučená švadlena a kuchařka, ale i sociální pracovnice. Vystudovala jsem theologii. Jsem absolventkou Policejní akademie PČR.

Během svého života jsem se věnovala mnoha povoláním. Pracovala jsem v McDonald´s, byla jsem asistentkou ve vzdělávací společnosti, realitní makléřkou i státní úřednicí na Ministerstvu obrany ČR.

Nejvíce mě zaujala práce v médiích (rádio, TV, noviny) a objevila jsem, že mě baví psát. Pracovala jsem jako novinářka v oblasti V.I.P. a politiky.

Píši recenze pro Palmknihy.cz. Jsem blogerka, spisovatelka a recenzentka knih a filmů.

V únoru 2012 mi vyšel můj první román pro ženy, kniha BRIGITA. V prosinci 2012 se objevila na světě druhá kniha HEDVIKA. V roce 2020 jsem napsala nový ženský román, který se jmenuje MARIANNE a hledám nakladatele, abych mohla knihu vydat. A pracuji na dalších knihách.

Najdete mě také na MÉM WEBU: http://siander.cz

Můžete mi napsat na E-MAIL: siander@siander.cz

Počet návštěv podle TOP listu:

');
//-->