Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VK

Laskavě nepište "co jsme chtěli".....možná tak vy a vám podobní.A raději nepište vůbec takové slátaniny

3 1
možnosti
JK

Ďalšia "expertka", ktorá asi priletela z Marsu, a ešte nezistila, že popísané problémy má nielen Česká republika, ale vo väčšej či menšej miere všetky štáty sveta.

3 1
možnosti
JP

Vy jste to ještě neměla? Tak to se zarouškujte až po oči. Já to měla, přežila. Asi proto, že o zdraví se starám. Starejte se taky, pokud se chcete naočkovat, tak se naočkujte. A nepruďte už.

0 1
možnosti
Foto

Jak se chováme nesouvisí vůbec s počtem mrtvých připisovaným propagovanému coronaviru. Tedy ve smyslu, jak to prezentují nositelé strachu v médiích. Málo se bojíme, nedostatečně toužíme po vakcíně. Navíc se nám nechce chodit ani na testování. To je pravá příčina stanného práva. Ale vám je to pravděpodobně zbytečné povídat.Rv

4 1
možnosti
RG

R94e46n18é 48G70u89r52a33l

9. 1. 2021 17:14

"...si zasloužíme lepší vládu, moudrého premiéra a důstojného presidenta..."

- - -

Jaký má tenhle povzdech souvislost s článkem o covidu? Jakože třeba Fiala a Drahoš by to zvládli líp? Líp ne, že jo, ale nejspíš by se podle Vás tvářili v pandemii důstojněni :-) Ne, nezasloužíme si tam jiné politiky. Zasloužili se ti, kterých přišlo k volbám víc.

4 1
možnosti
ZS

Stará krematoria dosluhují a nová se nestaví. Dnes chce pohřeb do země málokdo, na rozdíl od první republiky, kdy se u nás začala krematoria stavět.

Pak pochopitelně zastaralé technologie nestíhají při každé větší úmrtnosti obyvatel, jen se o tom teď mluví nahlas v souvislosti s covidem. Poslední krematorium bylo postaveno v Hustopečích v roce 1997. To už je nějaký ten rok, že ano, na to, jak stárne populace České republiky.

2 0
možnosti
IS

Vir se šíří vzduchem v přelidněných zónách a zapisuje se do DNA. To první dělá z roušek kus bezcenného hadru, to druhé komplikuje očkování a průběh nemoci. Proto je nutné očkovat opravdu rychle a v mezičase držet čísla nakažených nízko. No a my budeme očkovat až na podzim a v počtu nakažených držíme rekord. Kdyby u toho ti neschopové alespoň neměli kecy, jak za všechno můžou nezodpovědní občané.

0 0
možnosti
Foto

Přeplněná krematoria. To je takový problém postavit další pec ? Jestli to neumíte řídit tak tam pusťte zpátky bolševíka. Toho co jsem ho neměl rád.

2 2
možnosti
Foto

Mně osobně je této paní,nebo slečny líto. Žít svůj život v tomhle tom,to nemůže být nic veselého.

15 1
možnosti
JP

Otupělá, více než obvykle.

0 1
možnosti
  • Počet článků 624
  • Celková karma 20,49
  • Průměrná čtenost 3856x
Narodila jsem se v roce 1979 v Hradci Králové. Baví mě studovat a vzdělávat se, a tak jsem vyučená švadlena a kuchařka, ale i sociální pracovnice. Vystudovala jsem theologii. Jsem absolventkou Policejní akademie PČR.

Během svého života jsem se věnovala mnoha povoláním. Pracovala jsem v McDonald´s, byla jsem asistentkou ve vzdělávací společnosti, realitní makléřkou i státní úřednicí na Ministerstvu obrany ČR.

Nejvíce mě zaujala práce v médiích (rádio, TV, noviny) a objevila jsem, že mě baví psát. Pracovala jsem jako novinářka v oblasti V.I.P. a politiky.

Píši recenze pro Palmknihy.cz. Jsem blogerka, spisovatelka a recenzentka knih a filmů.

V únoru 2012 mi vyšel můj první román pro ženy, kniha BRIGITA. V prosinci 2012 se objevila na světě druhá kniha HEDVIKA. V roce 2020 jsem napsala nový ženský román, který se jmenuje MARIANNE a hledám nakladatele, abych mohla knihu vydat. A pracuji na dalších knihách.

Najdete mě také na MÉM WEBU: http://siander.cz

Můžete mi napsat na E-MAIL: siander@siander.cz

Počet návštěv podle TOP listu:

');
//-->