Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Redaktor Českého rozhlasu Petr Nováček dnes v podvečer přišel se závazným tvrzením: U té restaurace na Vyšehradu prý nebyl přítomen žádný fotoreportér Blesku - Blesk prý ty fotografie koupil.

To jen potvrzuje domněbku, že Roman Prymula se stal obětí provokace.

0 0
možnosti
Foto

Ale hranice zavřené nejsou, Faltýnkovi let nikdo nezakázal

0 0
možnosti
MV

Jak vidno, s etikou nemá problém jen Faltynek...

1 1
možnosti
JS

Nejzajímavější na tom je, že všude se spílá Prymulovi, ale o Faltýnkovi i opozice mlčí.Přitom Faltýnek tu schůzku zorganizoval. Prymula asi vadil všem, příliš vyrostl.

8 0
možnosti
ZM

Jestli to nevíte, pan Faltýnek se za cestu do Španělska omluvil (přičemž uvedl, že žádný zákon neporušil) a rezignoval na předsednictví Spolku přátel žehu v Krajní Lhotě....

0 0
možnosti
Foto

Napsala jste správně, že Faltýnek je jako člen Babišovy rodiny. A stejně, jako Babiš uklízel členy své rodiny, když začalo být dusno, uklidil na chvíli i Faltýnka, no.:-)

7 2
možnosti
JK

Jo jo, letěl v doprovodu řadového vrátného z Agrofertu, který zná starobylé hrady a detailně jejich mučírny, řada předmětů má přívlastek španělské(á).

1 0
možnosti
MB

Už za komunistů platilo - "Není podstatné co je usneseno = podstatné je, co je dohodnuto". Adolf měl svého M. Bormanna, cosi podobného pak s kantýnskou Nagyovou. Každý potřebuje svého Dalíka, dnes tedy Babiš používá Faltýnka.

Tak chudobný zemědělec z prostějovska přeroste ve vlivného a bohatého muže. Osud klasický, dře pro svého šéfa a šmelí si. Bere si mandát na cokoliv, co mu přinese osobní prospěch. Čas od času cosi praskne - Kapch. Jede se dále a chuť narůstá. Respekt před veřejností se vytrácí - ANO klasicky zdospělovatělo = Stoka ostudy a šmeliny . Sdružení klanů Schillerových, Tomanových, Babišů ...

Faltýnek odletem do Španělska nic neporušil. Zřejmě dodržel pokyn Andreje a jel tam objímat nějakou ženu. Pokud po návratu dodrží karanténu, nic se neděje. Nicméně ten obraz mafiána je zde - Odletěl starší člověk na zotavenou, nebo už se šmelí i na Jihu ? Toto je obraz Hnutí, které pravilo, že bude lépe ! Vše bude čestné a lepší ! Jistě, Bormann, Dalík a Nagyová - To je skupina lotrů ! Jóó a Kalousek ! Faltýnek se jistě jel inspirovat mořem - Cosi hezkého namaluje. (Mj., jeho obrazy jsou i cenné, až bude v base - Budou ještě cennější). Každopádně obraz Hnutí ANO, přemalovává docela dobře ! ... :-)

13 0
možnosti
RK

Faltýnek toho na Babiše ví tolik, že kdyby někdy promluvil, tak se z toho soudy opupínkují. Jedou v tom spolu od začátku. Proto je nedotknutelný.

7 0
možnosti
Foto

Ale ne, když oba dělají totéž, není to totéž. Faltýnek je civilní osobou, Prymula vojenskou.

0 0
možnosti
ND

Prymula, Prymula, Prymula!

Triola, Triola, Triola!

O tom ten článek autorky je :-)

1 7
možnosti
Foto

Učit se, učit se, ... a to třetí jsem zapomněl. ;-D

4 0
možnosti
AM

A70d88a61m 28M48a65l36ý

30. 10. 2020 7:43

Když nevadí Babišův střet zájmů, jeho dotace, lhaní, použití vlastních dětí jako bílých koní atd.

Proč by měly vadit Faltýnkovi podivné čachry, schůzky, zasahování do zásadních veřejných zakázek?

Takovou teď prostě máme vládu.

Jaký je předseda, takoví jsou jeho koně. [>-] R^

16 0
možnosti
MB

Kujme pikle, kujme pikle, obvyklé i neobvyklé.

Kujme pikle, pikle kujme, snad se pikle s piklí ujme,

budeme pikliti za královské tititi.

0 0
možnosti
  • Počet článků 622
  • Celková karma 14,51
  • Průměrná čtenost 3868x
Narodila jsem se v roce 1979 v Hradci Králové. Baví mě studovat a vzdělávat se, a tak jsem vyučená švadlena a kuchařka, ale i sociální pracovnice. Vystudovala jsem theologii. Jsem absolventkou Policejní akademie PČR.

Během svého života jsem se věnovala mnoha povoláním. Pracovala jsem v McDonald´s, byla jsem asistentkou ve vzdělávací společnosti, realitní makléřkou i státní úřednicí na Ministerstvu obrany ČR.

Nejvíce mě zaujala práce v médiích (rádio, TV, noviny) a objevila jsem, že mě baví psát. Pracovala jsem jako novinářka v oblasti V.I.P. a politiky.

Píši recenze pro Palmknihy.cz. Jsem blogerka, spisovatelka a recenzentka knih a filmů.

V únoru 2012 mi vyšel můj první román pro ženy, kniha BRIGITA. V prosinci 2012 se objevila na světě druhá kniha HEDVIKA. V roce 2020 jsem napsala nový ženský román, který se jmenuje MARIANNE a hledám nakladatele, abych mohla knihu vydat. A pracuji na dalších knihách.

Najdete mě také na MÉM WEBU: http://siander.cz

Můžete mi napsat na E-MAIL: siander@siander.cz

Počet návštěv podle TOP listu:

');
//-->