Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Dobrý článek. Když na mě ráno ta zpráva vykoukla, nechtělo se mi věřit, že by se pan Prymula účastnil nějaké opilecké zábavy v nějaké hospodě, tak to na mě totiž působilo, a to byl asi záměr. Záměr šokovat a vyvolat "spravedlivý" řev lidu. Ale záhy mě vše docházelo. Vůbec nemám problém s tím, že byl někde, kde bylo všeho všudy pár lidí. Absolutně žádná katastrofa, jak se nechal slyšet pan Babiš. Problém vidím spíše v tom, že se najednou tolik lidí cítí morálně vysoko a jak jsou najednou všichni chytří.

10 3
možnosti
JK

J89a79n 28K18l11á37s77e15k

23. 10. 2020 21:18

Úvodem je třeba říct, že Prymula má za sebou už nejeden škraloup, akorát nebyl jako osoba veřejnosti až tak moc znám, proto ani nebyl veřejně propírán.

V článku se za každou cenu snažíte napsat Prymulovu obhajobu, ale již začátek vůbec nehraje.

Faltýnek v žádném případě nebyl Prymulův šéf, ani oficiální, ani neoficiální. Proč Vás nezarazilo, že Prymula údajně vyrazil na schůzku jen tak na zavolání Faltýnka, člena zemědělského výboru, jak správně uvádíte, tedy někoho, kdo se zdravotnictvím nemá vůbec nic společného, za to je ale kolem něho spousta kauz. A s pochybnými kšefty je spojen i Prymula, jak jsem uvedl na začátku.

Pokud Prymula vyrazil na schůzku ve večerních do restaurace, musel za tím být jiný důvod, určitě tam neprobírali problematiku testování v Moravskoslezském kraji. Ano, do restaurace, i salonek pro zvané je součástí restaurace.

Že by měl Babiš momentálně zájem na likvidaci Prymuly je pochybné, spíš mohl být rád, že tím hromosvodem byl nyní někdo jiný než on.

Jak se Blesk o schůzce dozvěděl není až tak podstatné. Určitě měli informace, že Prymula není čistý, a tak ho prostě sledovali. Zajímavější by bylo vědět, o čem se na schůzce jednalo...

13 1
možnosti
Foto

naopak to testování je naprosto dominantní faktor. Prymula je ten co ovládá distribuci testů a vakcín, šlo o dohodu o tom správném toku peněz.

2 0
možnosti
MI

Jestli tomu dobře rozumím, tak není špatný ten, co páchá svinstvo, ale ten, kdo na něj upozorní... :-) No KARMA!!!

12 1
možnosti
PN

P82e61t46r 84N45ě42m38e36c

23. 10. 2020 21:06

Vy s Prymulou snad spite :)

0 9
možnosti
PT

P69e32t88r 83T64o49m28e54k

23. 10. 2020 21:07

Jsi sprosťák.

4 0
možnosti
Foto

Á šlápli vám na vašeho vysněného chlapa. Nojo to je smůla. Zkusím jen tak popřemýšlet proč se asi setkali v nějaké hospodě kde majitej je dlouhodobý kamarád Faltýnka, jak on sám prohlásil. Vzhledem k tomu, že tam byl ředitel Ostravské nemocnice kde se měly zkoušet nějaké testy a vakcinace a bez Prymuly si u nás nikdo jehlou nepíchne, Faltýnek ředitel toků šedých peněz. Co si asi myslet, když hledaly nějaké prostory kde by nebyly odposlechy. Třeba dolaďování správného toku peněz?

13 2
možnosti
Foto

;-€když se hledaly nějaké prostory

0 0
možnosti
OF

Jediný rozumný článek týkající se schůzky na Vyšehradě za celý den.

Je doufám, že to nevezme MUDr. Šedo, byla by ho škoda.

karma.:-P

9 6
možnosti
VB

Že by Blesk dostal echo - tip? Že by se někdo chtěl pana Prymuly zbavit? Ostatně většina národa mu důvěřovala, zastiňoval některé politiky? Jenže některá média jsou prostě vytrvalá, takhle trvale číhala např. i na K. Gotta.

0 0
možnosti
Foto

Vy jste asi dost naivní a věříte všemu co Prymula řekne.Cely uvedeny objekt je pronajatý jako restaurace,není tam žádný jiný soukromý prostor.Salonek v restauraci není žádným soukromým prostorem,ale součástí restaurace.Jako všude jinde....

9 3
možnosti
OF

Nejedná se o prostory. Všechno se to bylo divadlo. I já si to myslím.

Autorce karma, vám palec dolů.:-P

7 5
možnosti
ND

Pan Prymula není naivní hoch, je to zkušený voják i když ve zdravotnictví a ne v nějaké akční funkci, ale nějaký výcvik mít musí. Myslím, že musel mít sakra důvod, aby v noci jel na schůzku s Faltýnkem do hospody a tím riskoval, že to dopadne jak to dopadlo.

Asi to nebude jen taková kauza jak se to tváří, ale pan Prymula rozhodně není oběť a když, tak hodně naivní až hloupá...

18 0
možnosti
  • Počet článků 624
  • Celková karma 20,20
  • Průměrná čtenost 3856x
Narodila jsem se v roce 1979 v Hradci Králové. Baví mě studovat a vzdělávat se, a tak jsem vyučená švadlena a kuchařka, ale i sociální pracovnice. Vystudovala jsem theologii. Jsem absolventkou Policejní akademie PČR.

Během svého života jsem se věnovala mnoha povoláním. Pracovala jsem v McDonald´s, byla jsem asistentkou ve vzdělávací společnosti, realitní makléřkou i státní úřednicí na Ministerstvu obrany ČR.

Nejvíce mě zaujala práce v médiích (rádio, TV, noviny) a objevila jsem, že mě baví psát. Pracovala jsem jako novinářka v oblasti V.I.P. a politiky.

Píši recenze pro Palmknihy.cz. Jsem blogerka, spisovatelka a recenzentka knih a filmů.

V únoru 2012 mi vyšel můj první román pro ženy, kniha BRIGITA. V prosinci 2012 se objevila na světě druhá kniha HEDVIKA. V roce 2020 jsem napsala nový ženský román, který se jmenuje MARIANNE a hledám nakladatele, abych mohla knihu vydat. A pracuji na dalších knihách.

Najdete mě také na MÉM WEBU: http://siander.cz

Můžete mi napsat na E-MAIL: siander@siander.cz

Počet návštěv podle TOP listu:

');
//-->