Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J75a35n61a 23M81a90j90o86v97á

24. 10. 2020 0:44

Vlezl v deset večer do restaurace? Vlezl. Zbytek už je naprosto vedlejší.

22 0
možnosti
Foto

Asi tak! R^

A je klidně možné, že to nebylo poprvé.

9 0
možnosti

R^

Ano, celé je to divné! Uvažoval jsem nad možnou korupční kauzou bez vědomí Babiše. Přišlo mi to, že Babiš jednal nepřiměřeně tvrdě. Ale máte nejspíše pravdu, že Babiš se chtěl Prymuly zbavit. Prymula rozhodoval sám bez Babišovy korekce. Tím ho zastiňoval. A to zjevně Babiš neodpouští.

Ale kladu si otázku, co nás ve skutečnosti čeká! S Prymulovými nařízeními nám hrozí kolaps zdravotní péče 10. listopadu, pokud nezafungují. Ono ve skutečnosti ten koplaps nastává již dnes! Již dnes zůstávají někteří pacienti bez léčení! Ano, o tom se nemluví! Zatím matematické modely predikují kolaps na počátek listopadu. Prymula je odvolán, Zeman otálí s nástupcem. A co bude s námi obyčejnými lidmi? Babiš ještě nesplnil sliby zdravotníkům na přidání peněz za jarní přetížení! A nakažení zdravotníků koronavirem roste exponenciálním tempem! Jak ještě dlouho hodlá Zeman otálet? Dokud nás nebudou tisíce umírat denně?!?

!!

0 1
možnosti
MZ

Prymula ještě nebyl oficiálně odvolán, takže Zeman jaksi nemůže jmenovat jeho nástupce. V tomhle obviňovat Zemana z otálení nebo čehokoliv jiného je mimo mísu.

1 0
možnosti
MP

R^jestli je směr, který popisuje autorka pravdivý, těžko říci, ale po jejích zkušenostech s "oslňujícími" praktikami v bulváru bych tomu i věřil.Bůh ví kam se ta naše připitomělá civilizace dostane.

1 0
možnosti
Foto

J48a67n 60P40e25c16h94a

23. 10. 2020 23:46

Samozřejmě, že fotograf Blesku tam nebyl náhodou. Kdo ho tam povolal, nevím, ale tuším, že je to nějaká větší hra, jejíž koncept zatím neznáme.

9 0
možnosti
Foto

Každopádně to ale není Babišův byznys, jak sám bezelstně přiznal, a proto Prymula dopadl, jak dopadl.:-)

0 0
možnosti
VM

Pěkně vymyšlené, ale jedna věc u nesedí. Prymula dobře věděl, že restaurace mají být zavřené, tak nechápu, proč schůzku za vchodem jedné z nich okamžitě neodmítl. To, jestli pak tam byl v prostorách restaurace nebo v nějakých soukromých, už z hlediska vnějšího pozorovatele nehraje roli. I schůzka na jakékoliv neutrální půdě, N.B. soukromé, je sporná, protože lidé se v současné mizérii navštěvovat vůbec nemají. Jednání lze ospravedlnit pouze na půdě nějakého úřadu: ministerstva, poslanecké sněmovny, stranického sekretariátu a p.

7 0
možnosti

Prymula udělal chybu, že důvěřoval Babišovi a Faltýnkovi! :-)

2 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
1 0
možnosti
Foto

jakej průšvih? Když to ministerstvo nějaký čas nikdo nepovede, tak to bude stejný jak s plukovníkem.

0 1
možnosti
RK

Ptejme se, proč deník Blesk, mediální partner Hradu, odstřelí nominanta Zemana. Uvidíme, co z toho vyleze

3 0
možnosti
Foto

moc mlaskal a asi to někoho začalo ohrožovat.

0 1
možnosti
VG

kdo ví kdo to fotil, foto mohl někdo zaslat, bis by měla zjistit kdo fotil ministra a tvrdě s ním zatočit.

0 2
možnosti
Foto

jasně brouku a pásku PSVB máš vyžehlenu?

0 0
možnosti
  • Počet článků 624
  • Celková karma 20,36
  • Průměrná čtenost 3856x
Narodila jsem se v roce 1979 v Hradci Králové. Baví mě studovat a vzdělávat se, a tak jsem vyučená švadlena a kuchařka, ale i sociální pracovnice. Vystudovala jsem theologii. Jsem absolventkou Policejní akademie PČR.

Během svého života jsem se věnovala mnoha povoláním. Pracovala jsem v McDonald´s, byla jsem asistentkou ve vzdělávací společnosti, realitní makléřkou i státní úřednicí na Ministerstvu obrany ČR.

Nejvíce mě zaujala práce v médiích (rádio, TV, noviny) a objevila jsem, že mě baví psát. Pracovala jsem jako novinářka v oblasti V.I.P. a politiky.

Píši recenze pro Palmknihy.cz. Jsem blogerka, spisovatelka a recenzentka knih a filmů.

V únoru 2012 mi vyšel můj první román pro ženy, kniha BRIGITA. V prosinci 2012 se objevila na světě druhá kniha HEDVIKA. V roce 2020 jsem napsala nový ženský román, který se jmenuje MARIANNE a hledám nakladatele, abych mohla knihu vydat. A pracuji na dalších knihách.

Najdete mě také na MÉM WEBU: http://siander.cz

Můžete mi napsat na E-MAIL: siander@siander.cz

Počet návštěv podle TOP listu:

');
//-->