Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jenom čistě technická poznámka: Zatímco průměrný důchod v této republice od r. 1989 stoupl v nejlepším případě devětkrát, tak průměrný plat asi více než tak 10krát. Ten poměr možná přímo nesedne, ale v zásadě jde o ten nepoměr, ale o hodně více. Takže těch 5000 kapánek jednorázově vyrovnává ten nepoměr. Zvedá průměrný důchod o 450 kč. To je nějak moc?

2 3
možnosti
ZH

Jednorázový příspěvek je ŠPATNĚ. Vy potřebujete valorizaci, abyste dostával peníze pravidelně. Jenže toho se finance bojej, protože na to nejsou peníze. Tak vám namažou med kolem huby těmi 5 tisícovkami.

2 2
možnosti

Tak A. Babiš je především podnikatel, který má jistě své chyby, ale na rozdíl od svých předchůdců, což byli "panáci", kteří strávili celý život schovaní ve státní správě, má alespoň přestavu o tom, jak to vypadá a funguje v reálném životě.

4 6
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
11 2
možnosti
MB

Kulantně jste popsala to, co opakovaně sděluji. Vláda je řízena amorálním šílencem a patří mezi nejhorší od r. 1989. Ledacos by se dalo prominout, překousnout - kdyby alespoň byly nějaké výsledky, Ony prostě nejsou ... !

Není tajemstvím, že základ voličů jsou starší lidé. Skutečně nic proti nim, (sám jsem v klubu). Plasticky totiž vystoupí odpověď podpory - Získali přesvědčení, že se o ně někdo stará. Mluví o nás, i nám něco posílá ! Starší, řadu témat vůbec neřeší ! - Důchodovou reformu, stavební povolování, EET, infrastrukturu, potřebné reformy ap. Obecně, strana - hrad - hnutí, které nezaujme právě ty mladé, si zadělává na problémy ! Deje se, proč by mládežníci měli Hnutí Ano vlastně volit ? Sranda největší - Oni to hradí ... !

Politika pana Bureše se proměnila v reklamní kampaň = "Kup si mé zboží které nepotřebuješ - jinak nebudeš šťastným". Na scéně nemáme žádného státníka - okolí premiéra se proměnilo v nedůstojné služebníky. Slouží dobře, vyplácí se jim to. Jedna změna zde ovšem je ! Státník by zde byl ! Pan Bureš již prakticky vlastní náš celý stát ! To je pokrok, jako blázen = Agent Stb v akci ... :-)

3 0
možnosti
JL

Co dělat, Rebeko? Možná nějakou revoluci?

0 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
4 0
možnosti
ZD

Ptáte se co dělat - hlavně se z toho "neopupínkovat". Napsal bych to příhodněji - ale nejde to. Za článek získáte od stejně laděných postav jistě dost bodů.

A co dělat - kdy vidíte někoho lepšího jděte k volbám. Psát podobné prskavé články je na dvě věci. Není v něm jediná nová myšlenka, ani jedno nové téma, ani jedno nové zamyšlení. Obehraný flašinet!

3 6
možnosti
ZH

Vy to stále z nějaké zaslepenosti odmítáte pochopit - lepší než Babiš je na naší politické scéně téměř kdokoliv. I když nikde žádná sláva, ale ve stupnici školního známkování je i 4 lepší než 5.

7 2
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
4 0
možnosti
ZD

To je jedna strana mince. Poslat někoho někam je jednoduché. Problém nastává, že tu naší milovanou republiku někdo řídit musí. A jak jsem z poslední veledebaty viděl (sledoval jsem ji do půlky), to co proti Babišovi stojí je klubko hadů, které se navzájem požere pět minut po případně vyhraných volbách.

5 4
možnosti
VM

V76á43c24l36a63v 70M17a57c84h

2. 10. 2020 21:28

Babiše jsem bral dokud jsem si myslel že je schopný. Opravdu pouze bral, nikdy nevolil, ale považoval ho za menší zlo než např. tu fialovou zombie z ODS.

4 0
možnosti
ZH

Jenže se stále dokola ukazuje, že Babiš umí pouze jediné - obcházet zákony. Jinak je hloupý a neschopný. To fakt nejsou atributy, které bychom měli očekávat od premiéra.

7 1
možnosti
LC

Pod tu vaši kritiku současného nesmyslného rozhazování peněz se klidně podepíšu. Ale že by to fungovalo lépe, když v čele státu stáli "politici", to mně teda nepřipadá. Posledními politiky v čele vlád, kteří se chovali jako politici, byli Klaus a Zeman. Bez ohledu na to, zda s tím co a jak dělali souhlasím, či nesouhlasím. Měli ale ideu, za kterou šli.

4 0
možnosti
ZD

Souhlas. Politici svou roli na čas po třiceti letech komedií prohráli. Babiš je tam jako alternativa, jestli to nepůjde jinak s bohatým člověkem. To co stálo v superdebatě proti němu, moc nadějí na šťastné zítřky nevysílalo. Pokud by vyhráli bude to rozhodně jinak, ale bude to jinak i lepší?

3 0
možnosti
  • Počet článků 624
  • Celková karma 21,88
  • Průměrná čtenost 3856x
Narodila jsem se v roce 1979 v Hradci Králové. Baví mě studovat a vzdělávat se, a tak jsem vyučená švadlena a kuchařka, ale i sociální pracovnice. Vystudovala jsem theologii. Jsem absolventkou Policejní akademie PČR.

Během svého života jsem se věnovala mnoha povoláním. Pracovala jsem v McDonald´s, byla jsem asistentkou ve vzdělávací společnosti, realitní makléřkou i státní úřednicí na Ministerstvu obrany ČR.

Nejvíce mě zaujala práce v médiích (rádio, TV, noviny) a objevila jsem, že mě baví psát. Pracovala jsem jako novinářka v oblasti V.I.P. a politiky.

Píši recenze pro Palmknihy.cz. Jsem blogerka, spisovatelka a recenzentka knih a filmů.

V únoru 2012 mi vyšel můj první román pro ženy, kniha BRIGITA. V prosinci 2012 se objevila na světě druhá kniha HEDVIKA. V roce 2020 jsem napsala nový ženský román, který se jmenuje MARIANNE a hledám nakladatele, abych mohla knihu vydat. A pracuji na dalších knihách.

Najdete mě také na MÉM WEBU: http://siander.cz

Můžete mi napsat na E-MAIL: siander@siander.cz

Počet návštěv podle TOP listu:

');
//-->