Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zdravím Vás a "karmuj"i - a zároveň svůj oblíbený film ocituji:

Dobřes to Františku napsalR^R^R^

0 0
možnosti

Ulice Na Schodech je mj. zajímavá tím, že tam bylo sídlo Českého rozhlasu, které v roce 1968 nemohli Sověti najít. A s těmi alergiky máte recht, tak do dvou týdnů, kdy naplno vypukne pylová sezóna (a potrvá min. do půlky června) to bude pro ty, kteří mají podobné problémy (a že jich na ústecku je), v těch rouškách dost zajímavé.

0 0
možnosti

S těmi rouškami s vámi plně souhlasím. K jejímu nošení ve venkovním prostoru mě nikdo nedonutí. Uvědomuje si vůbec naše vrchnost, že v roušce dýcháme mimo jiných škodlivin, kterých se tělo zbavuje, i velmi silnou koncentraci CO2?

Tento plyn způsobuje únavu, bolesti hlavy, ospalost a při delší konzumaci je to docela silný halucinogen. Navíc způsobuje dýchací potíže a celkově tlumí nervovou soustavu. Jen např. pro řidiče je to horší než alkohol.

Dalším nesmyslem pak je ono dotýkání se roušky. Pokud rouška chrání mé okolí přede mnou (jak nám to aspoň říkají), pak na ní jsou především mé vlastní viry (mám-li jaké). A těch se mohu dotýkat jak chci, protože už je stejně mám. Tak co vlastně chtějí řešit?

3 0
možnosti
Foto

Mráz kopřivu nespálí.

1 0
možnosti
  • Počet článků 622
  • Celková karma 15,61
  • Průměrná čtenost 3868x
Narodila jsem se v roce 1979 v Hradci Králové. Baví mě studovat a vzdělávat se, a tak jsem vyučená švadlena a kuchařka, ale i sociální pracovnice. Vystudovala jsem theologii. Jsem absolventkou Policejní akademie PČR.

Během svého života jsem se věnovala mnoha povoláním. Pracovala jsem v McDonald´s, byla jsem asistentkou ve vzdělávací společnosti, realitní makléřkou i státní úřednicí na Ministerstvu obrany ČR.

Nejvíce mě zaujala práce v médiích (rádio, TV, noviny) a objevila jsem, že mě baví psát. Pracovala jsem jako novinářka v oblasti V.I.P. a politiky.

Píši recenze pro Palmknihy.cz. Jsem blogerka, spisovatelka a recenzentka knih a filmů.

V únoru 2012 mi vyšel můj první román pro ženy, kniha BRIGITA. V prosinci 2012 se objevila na světě druhá kniha HEDVIKA. V roce 2020 jsem napsala nový ženský román, který se jmenuje MARIANNE a hledám nakladatele, abych mohla knihu vydat. A pracuji na dalších knihách.

Najdete mě také na MÉM WEBU: http://siander.cz

Můžete mi napsat na E-MAIL: siander@siander.cz

Počet návštěv podle TOP listu:

');
//-->