Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Mě to spíš připadá, že si Kmenta smočil v nějakých Sorošovských penězích a píše na objednávku. Pokud je to tak, tak to byly vyhozené peníze, na knize je to příliš vidět.

3 2
možnosti

Mně to zas připadá, že klidně plácnete to první, co vás napadne. Výkřik Antizeman by zde byl od vás rozhodně úspornější a i inteligentnější.

3 1
možnosti

Kvikot 5 % znalců nemá na nic vliv :-P:-P

1 0
možnosti
Foto

I58v28a38n 22M37a70r23e90k

4. 4. 2020 13:37

Dík paní Rebeko za zasvěcený komentář. Karma. . . . . . . Jen je trochu zvláštní, že jste na ten poklad, který kniha svým obsahem skýtá, neobětovala pár Kč. a raději jste si ji jen vypůjčila. To rozhodně nesvědčí o vaší úctě k autorovi tohoto nadmíru vydařeného díla. ;-(

3 3
možnosti

Veřejné půjčování knih pomohlo znovuzrodit tento národ.

Jirásek a F. L. Věk. ;-)

4 2
možnosti

No, sama to nazýváte recenzí, takže asi musíte dodržovat nějakou předepsanou strukturu ...ale stejně mě to dost pobavilo, jak mi to připomnělo školní povinné zápisy do čtenářského deníku.

Pokud jde o vlastní knihu, tak její označení za biografii je, myslím, příliš seriozní výraz. Je to skandalizační kniha, která si na nějakou nezaujatost ani nehraje ..viz. obal a název knihy. Což o to, já si rád přečtu i nějakou tu kontroverzní biografii, ale přiznám se, že tuto jsem nečetl a ani číst nebudu. Největší slabinou je právě autor a jeho veřejné vystupování a mentální nastavení. Vím, co píše, viděl jsem s ním pár rozhovorů a znám jeho "optiku", kterou vnímá a hodnotí realitu. Je fanaticky posedlý některými osobnostmi a nelze od něj čekat žádný kritický odstup a nadhled. Mně by rozhodně neběhal mráz po zádech z jeho "zjištění", která si dokáži zcela živě představit, neboť takové informace a spekulace se veřejně přemílají roky.

Takhle koncipovaná kniha je určena pro určitou vyhraněnou skupinu čtenářů ..a nemá šanci oslovovat nové.

7 3
možnosti

Jó, kdyby Kmenta napsal "biografii" Kalouska, to byste tady mlaskal jako najatý.:-)

2 1
možnosti

No, já se domnívám, že to v současné Evropě praská na jiných místech, než je Česká republika, a že se začínají rozkládat jiné politické směry, než je ten, který je reprezentován Milošem Zemanem.

Neříkám, že si z řady hledisek kritiku nezaslouží, ale slabinou Evropy jsou jiní politikové, než je Orbán nebo Zeman.

8 2
možnosti

Škoda, mohlo se to jmenovat: Zeman - Rudý gentleman.:-)R^

9 2
možnosti

A název knihy by mohl být vlevo dole.:-)

5 1
možnosti

Udavači jsou v plné polní. Můj příspěvek, ač slušný, byl s "nástupem" jednoho takydiskutéra hned smazán.

5 1
možnosti

V Zábavném měsíčníku o vážných věcech který se jmenuje zkráceně MY je v čísle 3/20 rozhovor Petra Hájka s Vladimírem Železným. Pan doktor zde říká, že na hlubokém rozdělení společnosti, na stále zřetelnějším rozkladu základních principů západní společnosti se podílí několik entit.

Na prvním místě uvádí novináře. Oni přece všechno ví lépe než než politici, proto o tom píší. Oni by uměli mnohem lépe podnikat než podnikatelé, oni lépe rozumí ekonomice, oni by lépe rozhodovali o státu než státníci.Oni to všechno ví lépe, neboť o tom přece píší, nebo vysílají. A tento pocit je tak skvělý, a přitom nemusí rozhodovat a také nenesou žádnou odpovědnost.Devadesát pět procent z nich vytváří jednotnou frontu, která podpoří cokoliv, co povede k rozleptání normálního světa.

Skvělý pan Kmenta je typickým příkladem této entity a vy na zařazení do jejich řad máte velmi pěkně nastartováno.

7 3
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS