Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

A jak jste se z toho stavu nakonec dostala?

0 0
možnosti

Podle jak cinskych tak nemeckych lekaru, zradnost a nebezpecnost noveho krona viru tvi v tom, ze nakazeny ma nejvetsi nakazlivost okoli jeste pred tim, nez se u nej objevi symtomy nemoci. Takze uplne nevedomky o svem stavu muze nakazit druhe. Na jedne diskusi se ted jeden pan rozciloval, proc ma nosit rousku, na zabraneni jinych nakazeni jinym ma rouska jenom velmi omezeny vyznam (podle vychodoasijskych lekaru rouska nejak zasadni ochranu proti nakazeni nepredstavuje, ale ma presto urcitou ochrannou funkci a udajne snizi moznost nakazeni o 15 az 20 procent. Neni to mnoho, ale pro nekoho muze byt i tech 15 procent dulezitych. V jedne nedavne diskusi na jinem server se jisty pan rozciloval, ze proc ma on nosit rousku, kdyz je zdrav jako ripa, a jine tedy nenavazi, ale sam uz muze byt na zacatku nakazeni jeste be z symptomu a nevedomky nakazu muze uz velmi virulentnim (silne nakazlivym) virem rozsivat.

1 0
možnosti
Foto

Až si přestanete plést virové onemocnění s oslabenou imunitou a únavovým syndromem, bude tp ještě lepší.

Můžete mít imunitu jako hrom, ale před virem vás to neuchrání.

A až nějakou roušku seženete, noste ji, Případně si dejte příslušné foto s rouškou tady na profil, milostivá. Jděte příkladem!

1 0
možnosti
  • Počet článků 622
  • Celková karma 15,61
  • Průměrná čtenost 3868x
Narodila jsem se v roce 1979 v Hradci Králové. Baví mě studovat a vzdělávat se, a tak jsem vyučená švadlena a kuchařka, ale i sociální pracovnice. Vystudovala jsem theologii. Jsem absolventkou Policejní akademie PČR.

Během svého života jsem se věnovala mnoha povoláním. Pracovala jsem v McDonald´s, byla jsem asistentkou ve vzdělávací společnosti, realitní makléřkou i státní úřednicí na Ministerstvu obrany ČR.

Nejvíce mě zaujala práce v médiích (rádio, TV, noviny) a objevila jsem, že mě baví psát. Pracovala jsem jako novinářka v oblasti V.I.P. a politiky.

Píši recenze pro Palmknihy.cz. Jsem blogerka, spisovatelka a recenzentka knih a filmů.

V únoru 2012 mi vyšel můj první román pro ženy, kniha BRIGITA. V prosinci 2012 se objevila na světě druhá kniha HEDVIKA. V roce 2020 jsem napsala nový ženský román, který se jmenuje MARIANNE a hledám nakladatele, abych mohla knihu vydat. A pracuji na dalších knihách.

Najdete mě také na MÉM WEBU: http://siander.cz

Můžete mi napsat na E-MAIL: siander@siander.cz

Počet návštěv podle TOP listu:

');
//-->