Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ještě jedna aktuální poznámka. Čtvrteční volby ve Spojeném království přinesly jasné vítězství Konzervativní strany s tím, že tradiční dělení na levici a pravici vystřídalo dělení na příznivce a odpůrce Brexitu. A voliči dali jasnou odpověď, že chtějí EU opustit. Pravicová vláda teď bude mít pohodlnou většinu k prosazení své politiky. Tak trošku dost jim závidím...

1 0
možnosti

Pan Fiala může být považován za pravičáka pouze na Masarykově univerzitě.

9 0
možnosti
Foto

Vybrala jste si pro dnešek nosné téma o kterém by se dalo psát a diskutovat dlouho do noci. Co se týče ODS tak mám v současné době problém s jejím programem potažmo s jejím směřováním. Ona totiž ta ODSka už dávno není pravicovou stranou nehledě k tomu, že pravolevé dělení světa resp politických stran už je bohužel minulostí. Volby se už v dnešní době nevyhrávají programem. Většinový volič programy ani nečte. Maximálně přepíná programy na televizním ovladači ;-)

1 0
možnosti
Foto

Rozhodující bylo odjakživa image vůdce. Voliči a o voličkách ani nemluvě, potřebují alfa samce. Jde o atavismus poděděný nejen po našich předcích, ale už i po našich předchůdcích. Takových osobností má dnešní politika, nejen v Česku, poskrovnu.

1 0
možnosti
Foto

Mně je pan Fiala sympatický a přijatelný. Ale o těch hraboších v regionech se to už říct nedá. Takže za mě sorry Vinetou, ale ne.

0 0
možnosti
Foto

A mně se protiví:-). To však není důvodem, abych z vás dělal nesvéprávnou. Řídíme se zkušenostmi, rozumem či intuicí a každý to má jinak nastavené.

1 0
možnosti
Foto

Co se týče silného lídra, tak ve hře Osel a stín (V+W+J) zazní v písni:

"Že přišel / Spásonosný osel / Už se věří oslovi, / Jen když nás ten osel / Hlučně osloví. "

Jestli to někomu něco či někoho připomíná, tak za to může Osvobozené divadlo a jeho autoři.

A není-li osel, je konec. ;-D

2 7
možnosti
Foto

Ale jsou, pár se mi tu zvěčnilo. ;-D

0 0
možnosti
Foto

J29o43s54e87f 17B98á59r51t62a

13. 12. 2019 10:48

ODS umí naprosto dokonale vyplnit mimořádné schůze, tu o novičoku, tu o důvěře vládě, tu o ústavní žalobě na presidenta, tu o dotacích.... A pak, že nemají program

10 2
možnosti

Věřila byste, že mě nezajímají tzv. silné osobnosti, ale právě ti na první pohled bezvýrazní politici, kteří ale mají jasný cíl, jsou ve svých názorech konzistentní a "makají" nejenom hubou? A budou mě zajímat i nadále, přestože velká část národa pořád potřebuje nějaké divadlo a silácká kontroverzní prohlášení.

K Novotnému nemá smysl se vyjadřovat. Je to jenom člen strany a starosta.

2 2
možnosti

Tak nám tady napište, který nevýrazný politik tady udělal díru do světa.

7 0
možnosti

Z ODS se nám vyklubala marxistická zelená eurohujerská strana s jedinou viditelnou osobností Novotným, který patří spíš do blázince, než do politiky.

23 2
možnosti

Dneska stačí říci nahlas "Nenávidím Babiše" a už je z vás obdivovaný politik, kterému nadšeně tleskají davy.

:)

8 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS