Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jen k tomu bodu 3) vašich pokynů ke zrušení účtu. To, že účet není úplně smazán a je v databázi věčně, má svoji logiku i opodstatnění. Například to komplikuje život podvodníkům, kteří si nechají poslat peníze na účet a po výběru peněz ho zruší.

0 0
možnosti

Asi byste se měla věnovat tomu, čemu snad rozumíte. Ty informace, které jste slyšela, byste byla schopná nějak využít? Pokud jste někdy ten účet používala, tak byste mohla vědět, že se všechny transakce a změny musí autorizovat, nově i musíte odsouhlasit, že počítač, z kterého jste přihlášená považujete za důvěryhodný. A pokud fyzicky nevlastníte ten telefon, tak vám jsou ty informace k ničemu. A telefonní číslo, mail, jméno ten pán určitě už dal spoustě obchodníků. To jen k té ztrátě identity, o které tady někdo lká.

3 0
možnosti

Mě by také zajímaly jaké mouchy vedly autorku ke zrušení účtu.

@těm, kteří bagatelizují vyslechnuté osobní informace: je bohužel běžné, že si většina národa neumí představit životní průšvih, který se jmenuje "úplná nebo částečná ztráta identity". Věřte mi že nikdo z Vás by to nechtěl zažít. Ano, nejspíše se shodneme že onomu pánovi reálné nebezpečí nejspíš nehrozí neb ty informace pravděpodobně neslyšel někdo kdo by ho chtěl cíleně okrást, ale pokud toto nechápete pak sdílíte veřejně fotky na FB, celkově se chováte nezodpověďně atd. Takový laický prazáklad je se podívat přes google co o vás svět na první dobrou ví.....

0 0
možnosti

Zajímalo by mne v čem FIO účet nevyhovoval ty mouchy. Ano internetbanking je docela nevzhledný, bankovní aplikace také nic moc ale téměř vše je zdarma a na pobočce jsem neměl nikdy problém. Zaměstnanci byli vždy ochotní a věděli všechno. Oproti tomu u KB na mě úřednice vrhla vražedný pohled a připadal jsem si že ji obtěžuji. Ale je to o lidech to je pravda.

1 0
možnosti

J52i39ř10í 21T31e73p85r

5. 12. 2019 0:36

Mám účty u více bank a u dvou bank jsem účty i rušil. Běžte si zrušit účet u KB.

To pak budete psát slohové cvičení a ne jen krátký článek.

Zlatá FIO banka.

Technicky musí záznamy o transakcích v databázi zůstat na věky. Nesouhlasili by vypočítávané obraty a zůstatky banky. Je ale možné, že jen anonymizují jméno majitele zrušeného účtu.

8 0
možnosti

Jo s KB to bylo složité. Musel jsem si udělat výlet až do Prahy protože údajne nešlo zrušit účet na kterékoli pobočce, ale jen na té kde se zakládalo. Nechtěl bych vidět ty problémy kdyby tu pobočku mezitím zrušili.

Taky mi u KB nevyhovovalo že se úřednice chodily ptát na každou prkotinu, poplatky byly vysoké a když jsem jim řekl co chci nastavit abych nemusel platit tak mi to stejně nastavili tak že jsem platil. Ani jako student jsem sebou nenechal orat a zrušil jsem to.

1 0
možnosti

"Myslím, že kdybych byla i podprůměrným hackerem, nebyl by pro mě problém si s tím poradit. Informací jsem měla dost..."

Nene:-D Prosím, že si tohle nemyslíte...

7 0
možnosti

J41a19n 89Z80í20d10e36k

4. 12. 2019 23:39

Tak v kazde druhe detektivce staci 5x zmacknout Enter a prumerny policista se dostane pres tajna hesla, z rozmazane fotky s obrysem postavy dostane foto jak ze zrcadlovky na makro a levou rukou jeste zlikviduje komando, ktere zrovna zautocilo na policejni stanici. Co na tom muze byt tezkeho? ;-D

6 0
možnosti

P93e72t65r 86L82o11r88e30n18c

4. 12. 2019 21:48

A nemůže si banka sama jaksi v tichosti změnit "všeobecné podmínky", načež náhle jí začnete dlužit na poplatku symbolických 1 Kč, leč přes pospíšilova exekutora 10.000 Kč?

1 0
možnosti

Tomu, že rušení účtu nevede k jeho smazání, se snad může divit jen dítě.

5 0
možnosti

Tak to jsem asi malé dítě. Pokud ukončím s bankou smlouvu, nevidím jediný důvod, proč by mi měli i nadále vést nějaký účet. Na základě čeho?

0 0
možnosti

E45w59a 10N97o68v90o87t56n21á

4. 12. 2019 17:29

Tak ne každý má na to mít učet v bance někomu musí stačit strožok.;-D;-D;-D

2 0
možnosti
Foto

Ruseni uctu u Ceske Sporitelny byl jeste vetsi horor - nechci jit do detailu. S Fio bankou jsem mnel radu problemu, ale vsechny se zdarne vyresiky.

0 0
možnosti

J49a60n 43Z63í45d11e72k

4. 12. 2019 23:37

To ja to mel pred lety rychle. Mel jsem kvuli naprosto nesmyslnym informacim z ruznych pobocek pres obbudsmana CS dohodnutou schuzku primo s reditelkou jedne pobocky, melo dojit "jen" ke zruseni pojisteni ke karte. A hned pri prichodu jsem ji prekvapil tim, ze jsem ji oznamil, ze chci zrusit cely ucet.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS