Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vy v UnL bydlíte, jestli se nepletu. A?

0 0
možnosti
Foto

Schichtova hrobka je v zuboženém stavu, protože Schichtové byli Němci, ti byli vyvlastněni a odsunuti. Nezbyl nikdo, kdo by o hroby pečoval. I po převratu 1989 se zájem o německou historii zvedá jen pomalu.

2 0
možnosti
Foto

I61v63a50n 48M10a12r41e88k

13. 10. 2019 11:28

Ne nadarmo se říká. . . . Chceš-li poznat mentalitu obyvatel té které obce , či města, navštiv nejprve jejich hřbitov.. . . . .Mezi nám madam. . . Možná by bylo namísto mávání vlajkou na Letné, bylo smysluplnější, věnovat svůj čas k zušlechtění svého města, či hřbitova. R^ [>-]

4 1
možnosti
Foto

I22v14a54n 24M65a12r42e85k

13. 10. 2019 11:32

. . . . . A propos, zvu Vás srdečně k návštěvě jakéhokoli hřbitova na jihovýchodní Moravě, kde můžete doslova "chodit v bílých ponožkách" . . . . A vo tom to milá paní je. R^

2 0
možnosti

Jako vizitka našeho národa, města a rodiny nic moc. Bohužel i na malých hřbitovech jakákoli cennost - bronzové desky, sošky, svítilny - dlouho nevydrží. Člověk nakonec musí být rád, že mu někdo z plezíru nerozvalí náhrobek či mu ho nepostříká barvou. Nedivím se lidem, kteří si náhrobky s urnou staví doma v rohu na zahradě a jsou denně v kontaktu i s květinami.

3 0
možnosti
  • Počet článků 622
  • Celková karma 17,24
  • Průměrná čtenost 3868x
Narodila jsem se v roce 1979 v Hradci Králové. Baví mě studovat a vzdělávat se, a tak jsem vyučená švadlena a kuchařka, ale i sociální pracovnice. Vystudovala jsem theologii. Jsem absolventkou Policejní akademie PČR.

Během svého života jsem se věnovala mnoha povoláním. Pracovala jsem v McDonald´s, byla jsem asistentkou ve vzdělávací společnosti, realitní makléřkou i státní úřednicí na Ministerstvu obrany ČR.

Nejvíce mě zaujala práce v médiích (rádio, TV, noviny) a objevila jsem, že mě baví psát. Pracovala jsem jako novinářka v oblasti V.I.P. a politiky.

Píši recenze pro Palmknihy.cz. Jsem blogerka, spisovatelka a recenzentka knih a filmů.

V únoru 2012 mi vyšel můj první román pro ženy, kniha BRIGITA. V prosinci 2012 se objevila na světě druhá kniha HEDVIKA. V roce 2020 jsem napsala nový ženský román, který se jmenuje MARIANNE a hledám nakladatele, abych mohla knihu vydat. A pracuji na dalších knihách.

Najdete mě také na MÉM WEBU: http://siander.cz

Můžete mi napsat na E-MAIL: siander@siander.cz

Počet návštěv podle TOP listu:

');
//-->