Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LH

Bydlet v Ústí taky bych jezdil do Drážďan a proč? Protože kapitalismus....... :-)))

1 1
možnosti
Foto

Protože kvalitnější potraviny a levnější drogerie:-)

Např.FA sprcháč koupím v Žitavě v Kaufu za cca jedno euro. U nás za to chtějí přes 50 kč. Sýr Philadelphia, který milujeme taktéž něco málo přes euro, když je v akci, tak i pod euro. Tady 44-47Kč. Atd....:-) Na velký nákup už jedině do Německa.

4 0
možnosti
Foto

V Ústí nad Labem chcípl pes a straší rohatí. Znám dost lidí a mezi nimi i dceru, kteří z něj z něj utekli ponejvíce do Teplic, Děčína. V Teplicích jsou tři obchodní domy a mnoho zahraničních značek. OD Olympie se stále rozšiřuje, příbývají nové prodejny. Parkoviště před OD Olympia je plné aut. Co se týká kultury v Teplicích a v Ústí škoda mluvit.

2 2
možnosti
Foto

Tak zrovna v Ústí by mi vadily jiné věci, než zavření obchodů. Např. Marks.. .. a jemu podobné opravdu nepotřebuji navštěvovat obden. V Liberci většina jich je a já tam ještě ani nebyla.;-D

Vy v tom Ústí nejste šťastná, dle blogů. Co Vám brání prodat byt a přestěhovat se tam, kde zmíněné obchody mají? ;-)

10 0
možnosti
MK

Tipnul bych si, že by se autorka asi ráda přestěhovala. Avšak za peníze utržené za byt v Ústí nad Labem se asi těžko dá pořídit srovnatelný byt jinde.

11 0
možnosti
MK

Každý to prostě vnímáme jinak. Posuďte sama:

Bydlíme v malé osadě (23 obyvatel). Sami jsme si toto místo vybrali. Ve vzdálenosti cca 7km máme desetitisícové město. A nikdy v něm nebyl zrušen žádný obchod značek, které jmenujete. Nikdy tam totiž žádný takový nebyl. A přesto neuvažueme o tom, že bychom někam zdrhli.

15 0
možnosti
Foto

J44a53n67a 82M38a35j28o49v41á

1. 10. 2019 17:52

Seznamme se. Jsem ta, kdo vám kazí nakupování, protože s velký potěšením nakupuje po internetu. Jsem o dost starší než vy a tak mi ty vaše lamentace a kategorické odsudky všech, kdo umí nakoupit jinak než vy, přijdou úsměvné ale budiž vám přány.

S potěšením nakupuji na netu vlastně cokoliv. Nejraději v e-shopech, které reagují rychle, nezapomínají na vracecí lísteček, když se v něčem netrefím a dovedou odpovědět na dotaz.

Paradoxně právě internet umož'nuje nakoupit i lidem výrazně "nekonfekčním" - nemusí být smutní, že to mají do obchodu, který jim vyhovuje, daleko. Přijede za nimi.

A jinak...vaše starosti na hlavu průměrné smrtelnice...a byl by svět štastný.

15 1
možnosti
Foto

Musíte si přečíst na iDnesu článek "Krize kamenných obchodů v USA pokračuje. Letos zavřel rekordní počet".

Ústí nad Labem jde zkrátka s dobou. ;-)

8 0
možnosti
JH

J20i82ř20í 85H28o15d13a37n

1. 10. 2019 16:49

Není to blíž do Německa?

0 0
možnosti
Foto

Asi jo, ale to víte: Praha je Praha ;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 624
  • Celková karma 21,16
  • Průměrná čtenost 3856x
Narodila jsem se v roce 1979 v Hradci Králové. Baví mě studovat a vzdělávat se, a tak jsem vyučená švadlena a kuchařka, ale i sociální pracovnice. Vystudovala jsem theologii. Jsem absolventkou Policejní akademie PČR.

Během svého života jsem se věnovala mnoha povoláním. Pracovala jsem v McDonald´s, byla jsem asistentkou ve vzdělávací společnosti, realitní makléřkou i státní úřednicí na Ministerstvu obrany ČR.

Nejvíce mě zaujala práce v médiích (rádio, TV, noviny) a objevila jsem, že mě baví psát. Pracovala jsem jako novinářka v oblasti V.I.P. a politiky.

Píši recenze pro Palmknihy.cz. Jsem blogerka, spisovatelka a recenzentka knih a filmů.

V únoru 2012 mi vyšel můj první román pro ženy, kniha BRIGITA. V prosinci 2012 se objevila na světě druhá kniha HEDVIKA. V roce 2020 jsem napsala nový ženský román, který se jmenuje MARIANNE a hledám nakladatele, abych mohla knihu vydat. A pracuji na dalších knihách.

Najdete mě také na MÉM WEBU: http://siander.cz

Můžete mi napsat na E-MAIL: siander@siander.cz

Počet návštěv podle TOP listu:

');
//-->