Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Pokud ty obchody odešly z celé České republiky, tak kde je problém? Pokud vím, tak odešla i Delvita, Carrefour a další.

A že jsou tam Vietnamci? A že tam nejsou tzv. lepší obchody? Hmm, a jakou má Ústí kupní sílu? Je tam aspoň někdo ,kdo by v těch tzv. "lepších" obchodech nakupoval? To my nevíme, to vite Vy, Vy tam žijete.

4 1
možnosti
Foto

Já žiji v Liberci a největší fronty bývají v Pepcu a Kiku. Autorkou zmiňovaný MaS má skoro prázdno, když jdu okolo. Prostě to tak je a v Ústí to bude podobné.

V době internetového nakupování se tyhle dražší obchody udrží max.v Praze.

A to nemám nic proti Marksovi.

8 0
možnosti
JK

Čekal jsem věcnou diskuzi o důvodech zavírání obchodů v Ústí n. L., ale se to nějak zvrhlo v napadání autorky a její posílání do... Drážďan. Skutečně v téhle zemi emoční osobní animozity vítězí nad normální pragmatickou diskuzí? Jakmile někdo dá najevo kritický názor, okamžitě je onálepkován, kritizován, zesměšněn a dehonestován, bez ohledu na to, co vlastně kritizuje. Nastupuje snad znovu doba, kdy je povinnost tvářit se šťastně (jak to strana a vláda vede) a brblat se bude jen potají tam, kde to nějaký "důvěrník" neslyší?

Neznám Ústí n. L., ale zjevně některým obchodům podnikání ekonomicky nevychází. Jaký to má důvod, a může se to rozšířit i na jiná města? To by mě zajímalo.

12 1
možnosti
LH

Nedostatek financí, ano může se to šířit dál !!

3 0
možnosti
AN

Taky jsem odtud. Jako starší osobu mě úbytek obchodů s hadříky nechává chladným. Kvůli manželce jezdim tak jednou, dvakrát měsíčně do Drážďan, tam se může realizovat. Můj problém je, že v celém Ústí, vyjma Globusu snad, nenajdete veřejný záchodek zdarma. Mnozí muži mi určitě dají zapravdu. Ale v Praze je tohle ještě horší, abych taky něco pochválil :-)

2 0
možnosti
JV

No, to je snad všude v Evropě. Aspoň to garantuje, že záchody jsou čisté.

0 0
možnosti
LH

Po 70 letech geniální dedukce.....

4 3
možnosti
Foto

Tak Ústí jde slušně do kytek. Dokud se snažili o kapitalismus, tak to šlo, teď tam jedou ideologie, ovšem nějaké žvanění či pochody proti někomu obchodníky nezajímají. Takže radši jdou o barák dál. Je to škoda!

5 0
možnosti
ZS

Při vší úctě, píšete, jak jste se vším spokojená a jak vám to vydrží a přitom to vypadá, že neděláte nic jiného, než jen běháte po obchodech a kupujete hadříky.

A jak padlo níže ... asi těm obchodům nosíte smůlu.;-)

3 3
možnosti
ZS

Nono, snad jsem tak moc neřekla. ;-D

0 0
možnosti

Milá autorko, bydlím v Praze, ale jezdím nakupovat oblečení do Drážďan. Doporučuji Vám dělat to také tak, máte to z Ústí blíž a ceny jsou jinde než u nás.

6 0
možnosti
JK

V naší sice velké, ale chudé Ostravě máme snad několik Marks & Spencerů.

1 0
možnosti
KN

Vím o tom v Nové Karolině. Je ještě nějaký další ?

0 0
možnosti

Proč obchody zavírají? Asi proto, že tam chodíte nakupovat...:-DD

1 1
možnosti
JH

J39i55ř27í 57H68o56l73ý

1. 10. 2019 18:34

Vaše starosti bych chtěl mít.!

Bydlím v 10-15 tisícovém městě, a co se týká oblečení tak tu nakoupím prakticky vše co potřebuji.

5 0
možnosti
  • Počet článků 624
  • Celková karma 21,10
  • Průměrná čtenost 3856x
Narodila jsem se v roce 1979 v Hradci Králové. Baví mě studovat a vzdělávat se, a tak jsem vyučená švadlena a kuchařka, ale i sociální pracovnice. Vystudovala jsem theologii. Jsem absolventkou Policejní akademie PČR.

Během svého života jsem se věnovala mnoha povoláním. Pracovala jsem v McDonald´s, byla jsem asistentkou ve vzdělávací společnosti, realitní makléřkou i státní úřednicí na Ministerstvu obrany ČR.

Nejvíce mě zaujala práce v médiích (rádio, TV, noviny) a objevila jsem, že mě baví psát. Pracovala jsem jako novinářka v oblasti V.I.P. a politiky.

Píši recenze pro Palmknihy.cz. Jsem blogerka, spisovatelka a recenzentka knih a filmů.

V únoru 2012 mi vyšel můj první román pro ženy, kniha BRIGITA. V prosinci 2012 se objevila na světě druhá kniha HEDVIKA. V roce 2020 jsem napsala nový ženský román, který se jmenuje MARIANNE a hledám nakladatele, abych mohla knihu vydat. A pracuji na dalších knihách.

Najdete mě také na MÉM WEBU: http://siander.cz

Můžete mi napsat na E-MAIL: siander@siander.cz

Počet návštěv podle TOP listu:

');
//-->