Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vy jste nepochopila jak dlouho a v jakém počtu trvá městu vyrobit psí koše (odpadníky) ve městě. Většinou tato komunita platí daň z vlastnictví psa a nedozvíte se, co z těch poplatků město hradí. Bylo by účelné....letos jsme vybrali xyz a proto postavíme tolik a psích košů. Podívejte se kolem sebe a uvidíte, že většina majitelů pejsků má na vodítku známku a navázané PVC sáčky a za své pejsky exkrementy sbírá.

0 0
možnosti

J57a37n 37J92a62n19u24š32k69a

13. 7. 2019 10:12

zasobnik na psy? kolik se vejde psu do jednoho zasobniku?

1 0
možnosti

Podle toho, jak bude velikej.;-D

1 0
možnosti

Musím poděkovat, protože dialog obyčejného občana s panstvem je zbytečné. V Třinci máme také pejsky...koše na výkaly snad 3 celkem (já tedy znám 1). Nechápu, proč tam jsou černé pytlíky PVC, protože právě město by mělo jít příkladem a nabízet pytlíky papírové. Když jsem poukázala na nepojízdné auto na beztak přeplněném parkovišti, tak město sdělilo, že je to v pořádku (dodala jsem i fotodokumentaci. Tak i po roce asi je...auto už nemá SPZ, nemá stěrače, tak se asi už ani nedočkám, až se samo rozpadne. Diskuze s panstvem nad městem je zbytečné...sedí zadumaně ve svých kukaních a do ulicích asi chodí s klapkami. (mimochodem pejsků je v každém městě je dost a také vím, že někteří po svých miláčcích neuklízejí..ale co se stane s vybranými poplatky?).

0 0
možnosti
Foto

VPP je nejspíš zkratka pro veřejně prospěšné práce.

Ale mě zajímá jiná věc... Vám někdo chodí domů uklízet toaletu a doplňovat papír? Asi by to bylo podivné, že? Se psy je to stejné. Mají svoje pány a to se mají postarat nejen o svoje hygienické potřeby, ale stejně o své psy. Oni totiž nejsou městští, ale jednotlivců. A chyba je u nich, nikoliv u města. Fakt si někdo myslí, že město má řešit každé.... Ehm???

0 0
možnosti

Vy za chůzi, špačky na ulici, papírky z bonbonů neplatíte...pořiďte si pejska a zaplatíte, ale nebudete vědět za co...

1 0
možnosti

S úředníky je vždy těžký boj, pokud něco chcete. Je to prosté, po čase zapomínají nač na úřadě vlastně jsou. A k věci...úklid je především věcí pejskařů.

V naší vesnici jsem založil společnost seberhovno.sro, jejímiž členy jsme já můj pes a tak každou středu vezmeme kýbl a ulici očistíme od exkrementů, tož tak.;-D

2 0
možnosti
Foto

;-D A pak že se u nás nedá podnikat!

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS