Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BV

Paní Šiander,

na rozdíl od vás a celé řady diskutujících si velmi dobře uvědomuji co je LEŽ a proto s obviněním ze lži, tím méně záměrné lži, nezacházím tak lehkomyslně jako vy. Nicméně na základě Vašeho blogu mohu konstatovat, že učelově manipulujete s vyjádřeními prezidenta Zemana a pozměňujete jejich smysl. Nejste v tom sama, dělá to i řada novinářů z celé řady medií. Na to reagovala kancelář prezidenta a pravidelně zveřejňuje přepisy rozhovorů prezidenta, takže se tyto účelové, záměrné manipulace a dezinterpretace dají snadno odhalit.

Stačí porovnat vaše tvrzení s přesným přepis daného rozhovoru a hned je jasné, že uvádíte zcela jasnou a prokazatelnou NEPRAVDU, protože jeho vyjádření o Praze se nevztahuje k demonstraci z 4. června, ale je vztaženo k informacím, které dostal od policejního prezidenta už 31. května na slavnosti Policista roku:

Redaktor: "V souvislosti s demonstracemi jsem na sociálních sítích během tohoto týdne zaregistroval mimo jiné kromě kritiků Andreje Babiše i následující citát: „Musím říct, že to, čemu čelíme, je pokus nahradit vládu práva vládou davu, a tento pokus nesmí uspět.“ Margaret Tchatcherová, sdílí někteří v diskuzích na sociálních sítích."

Zeman. "Já to sdílím samozřejmě také. Podívejte se, Praha představuje deset procent české populace a není možné, aby těchto deset procent rozhodovalo o vládě, rozhodovalo o tom, kdo bude prezident nebo kdo bude předseda vlády. Nechť v těch svých deseti procentech vyjadřují své názory, ale já jsem teď mluvil na slavnosti Policista roku s policejním prezidentem, a ten mi říkal, v krajských městech tyto demonstrace obsáhly jen několik set lidí, možná v Brně to bylo kolem dvou tisíc, ale všude jinde několik set lidí. Takže tady vidíte, že těch deset procent Prahy nemůžete ztotožňovat s celou Českou republikou."

https://www.hrad.cz/cs/prezident-cr/soucasny-prezident-cr/vybrane-projevy-a-rozhovory/rozhovor-prezidenta-republiky-pro-pressklub-na-frekvenci-1-3-14860#from-list

0 0
možnosti
PN

Z textu jsem nevyčetl, že Zeman řekl, že se demonstrace zúčastnili jen pražáci, nebo to snad řekl? Nebo jen podsouváte jeho slova tak, aby se dalo napsat Zeman lže? Jsem naprosto přesvědčený, že kníže,či pan Drahoš by řekli: Demonstrace v Praze se zúčastnilo 119 246 občanů, z toho 96 352 z Prahy, 462 z Brna, 569 z Olomouce ....a 2 z Veselí a 8 cizinců, kteří vylezli z hotelů.....

2 1
možnosti
MV

Proč Zeman lže? Protože Zeman a jeho ego. Je to jednoduché.

3 2
možnosti
Foto

Příště lze organizátorům demonstrací pouze doporučit, aby na demonstrace prodávali slosovatelné vstupenky s napojením na EET a na občanku.

1 1
možnosti
ZD

Ano to by byl první hmatatelný prospěch pro stát. Jsem zvědav jestli to ... asi ne!

1 1
možnosti
PL

P60e64t16r 88L16a72n88g30e38r

16. 6. 2019 15:45

Hele, paní Rebeko, politici nikdy nelžou. Oni jen pro občany takzvaně "moderují" pravdu.

Pokud byste chtěla oponovat například Havlem nebo Pithartem, tak to byli jen amatérští politici a idealisti.

1 0
možnosti
Foto

Jako valacha mne překvapili na fotkách ti dva Zašovjané Doufám,že jim to doma někdo vysvětlí.

3 1
možnosti
MB

Jste do toho moc emočně ponořená ...což vede ke ztrátě soudnosti..

Chytáním za slovíčka se snažíte dokázat záměrné lži..

Ale jestliže Zeman tvrdí, že se demonstrace zúčastnilo cca 10% Pražanů...tak to zní mnohem lépe, než kdyby řekl, že se zúčastnilo něco přes 1% Čechů..

;-)

9 5
možnosti
Foto

Tak jestli řekl, že jenom Pražané, tak je to LEŽ jako věž!

0 0
možnosti
LL

Máte naprostou pravdu. Lež zůstane lží i když se dnešní lháři ohání "pluralitou názorů".

7 2
možnosti
MM

domnívám se, že vyrovnat papírový karton a fixem na něj napsat "KweKwe chce demisi" není nic zásadně těžkého - a vyvozovat z toho následně, že tohle město v Zimbabwe se zúčastnilo protestů proti Babišovi... no nevím ;-D

8 7
možnosti
ZD

Perfektní - pravda i pobavilo.

1 0
možnosti
JAN

Děkuji vám V Je zázrak, že do média lháře a stíhaného STBáka někdo napíše realitu. Děkuji vám.

5 5
možnosti
PK

ale prima je , že se můžete na jeho mediích beztrestně vyjadřovat o něm samotném...;-D

3 0
možnosti
  • Počet článků 622
  • Celková karma 17,24
  • Průměrná čtenost 3868x
Narodila jsem se v roce 1979 v Hradci Králové. Baví mě studovat a vzdělávat se, a tak jsem vyučená švadlena a kuchařka, ale i sociální pracovnice. Vystudovala jsem theologii. Jsem absolventkou Policejní akademie PČR.

Během svého života jsem se věnovala mnoha povoláním. Pracovala jsem v McDonald´s, byla jsem asistentkou ve vzdělávací společnosti, realitní makléřkou i státní úřednicí na Ministerstvu obrany ČR.

Nejvíce mě zaujala práce v médiích (rádio, TV, noviny) a objevila jsem, že mě baví psát. Pracovala jsem jako novinářka v oblasti V.I.P. a politiky.

Píši recenze pro Palmknihy.cz. Jsem blogerka, spisovatelka a recenzentka knih a filmů.

V únoru 2012 mi vyšel můj první román pro ženy, kniha BRIGITA. V prosinci 2012 se objevila na světě druhá kniha HEDVIKA. V roce 2020 jsem napsala nový ženský román, který se jmenuje MARIANNE a hledám nakladatele, abych mohla knihu vydat. A pracuji na dalších knihách.

Najdete mě také na MÉM WEBU: http://siander.cz

Můžete mi napsat na E-MAIL: siander@siander.cz

Počet návštěv podle TOP listu:

');
//-->