Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Lituji, ale Zeman lže, protože má pravdu.

2 2
možnosti
Foto

Pozor na pořadí slov.

1 0
možnosti
Foto

R^

Jak je vidět z příspěvků, tak jistí komentátoři jsou jaksi znepokojeni. Bezvýznamná demonstrace, a oni jsou z toho na větvi. Že by doutnala koudel?

15 7
možnosti
Foto

Komu doutná koudel? Demonstrantům? Ano, bojíme se o ně, protože s Mikulášem Krvavým chodí i čert.

5 6
možnosti
LH

Zítra se bude tančit všude a ten kdo stojí na chodníku nemiluje republiku zkuste to tam ještě soupnout a bude to dokonale

7 4
možnosti
ZD

Přesně tak. Předříkávání hesel do reproduktorů a následné skandování davem připomíná předříkávání na poutích - no vida k čemu jsou základy teologie dobré. Oni to pak převzali i komančové a tak aktuální demonstrace živě připomínají prvomájové průvody a zdravice pracujících.

5 4
možnosti
MK

Že se konají nějaké demonstrace jsem zaznamenal před týdnem.

Nicméně jsem nepochopil smysl těch demonstrací. To, že někdo nemá rád Babiše, patřím do té skupiny, neznamená, že bych proti němu měl demonstrovat. Další věcí je, že dotace, které pobíral Agrofert jsou stejně nemorální jako dotace, které pobírá kdokoliv jiný. Jako jsou například různé neziskovky typu alá já gender want.

Babiš je sice stíhaný, ale do rozhodnutí soudu je zde presumpce neviny. Soudce Lynch je myslím něco, co právo nedovoluje.

A poslední věc Benešová. Nezlobte se, ale její předpokládaná reforma justice je něco o čem se mluví u více než deset let a to z toho důvodu, že zde máme pomalu více soudních institucí (myšleno od obvodního soudu po nejvyšší soud) než v USA a to samé se týká státních zastupitelství.

Mimochodem tato paní se postavila proti Němcovi, který pustil soudně odsouzeného do Kataru a byla to Benešová která se proti tomu stavěla. Zcela jistě to bylo zákonné, ale zároveň, jak se tehdy tvrdilo a pak potvrdilo, tak katarský zvrhlík si nemusel trest v Kataru odpykat. Jeden důvod byl, že byl z prominentní rodiny a druhý, že to co bylo trestným činem u nás není trestným činem v Kataru a Němec to věděl, protože na to ukazovaly i právní rozbory.

Kde tehdy byli ti demonstranti?

21 10
možnosti
JS

Pěkné, ale toto se neříká i kdyz to každý rozumný člověk ví. Toto je krásná ukázka rozdilu pravdy a pravdy a lži a lži, použijí pouzr to co se jim hodí. Diky za pravdivé doplnění.

6 2
možnosti
Foto

No dobře, pučisté se sjeli z celé republiky. Ale organizátoři tohoto pokusu o Únor jsou pražští.

9 10
možnosti
Foto

Hlavně, že Mikuláš Minář nelže.

13 10
možnosti
PP

To je invence! Už i Petřík mele z posledního?

12 2
možnosti
JK

Inu, Zeman asi zapomněl, jak vehementně podporoval demonstrace odborářů před 24 lety. :-/

6 0
možnosti
AL

Ani jsem nevěděl, že je Mádl odborář!

:-)

2 4
možnosti
Foto

Nevím, ale kdo více lže. Dnes v tištěné verzi MF Dnes lze nalézt článek, který tvrdí, že se na Václavák 120 000 demonstrantů vlézt nemůže.

11 2
možnosti
Foto

J14a66n 61H52o69r85n70í50k

15. 6. 2019 17:12

To už se tu řešilo, může.

7 3
možnosti
AL

Při sledování demonstrací proti Andrei Babišovi a ministryni spravedlnosti Benešové se nestačím divit vybraným výrazům účastníků. Ať již na transparentech, nebo z pódií zní jen samé výzvy slovníkem, o kterém moji rodiče říkali „je sprostý jako dlaždič“. To je zřejmě vizitka „správného demokrata“.

Bohužel (bohudík) je zde nemůžu citovat, protože by mě 100x smazali.

Kdežto řvát to do mikrofonu na náměstích se to může. A proč ne, když tomu (někteří) lidé tleskají.

A pak nadávají, že je prezident sprosťák.

:-)

10 9
možnosti
Foto

Lžete! Za citací by Vás nikdo nesmazal. Nehrajte si na disidenta, je to směšné.

2 2
možnosti

Transparent "Chceme soudní proces s estébákem" je skutečný vzor na demonstraci o nezávislosti justice :-)

K blogu o lži nelži jedna technická. Demonstrantů bylo 120 tisíc jen podle organizátorů. Podle Policie jich bylo něco přes 70. Těch 120 je vlastně taky lež.

Hezký víkend.

13 8
možnosti
JK

A v čem je problém, když demonstrující chtějí, aby o vině, nebo nevině Babiše rozhodl soud ? To je naopak řešeni běžné v demokratických zemích, ne ?

6 0
možnosti
  • Počet článků 622
  • Celková karma 15,61
  • Průměrná čtenost 3868x
Narodila jsem se v roce 1979 v Hradci Králové. Baví mě studovat a vzdělávat se, a tak jsem vyučená švadlena a kuchařka, ale i sociální pracovnice. Vystudovala jsem theologii. Jsem absolventkou Policejní akademie PČR.

Během svého života jsem se věnovala mnoha povoláním. Pracovala jsem v McDonald´s, byla jsem asistentkou ve vzdělávací společnosti, realitní makléřkou i státní úřednicí na Ministerstvu obrany ČR.

Nejvíce mě zaujala práce v médiích (rádio, TV, noviny) a objevila jsem, že mě baví psát. Pracovala jsem jako novinářka v oblasti V.I.P. a politiky.

Píši recenze pro Palmknihy.cz. Jsem blogerka, spisovatelka a recenzentka knih a filmů.

V únoru 2012 mi vyšel můj první román pro ženy, kniha BRIGITA. V prosinci 2012 se objevila na světě druhá kniha HEDVIKA. V roce 2020 jsem napsala nový ženský román, který se jmenuje MARIANNE a hledám nakladatele, abych mohla knihu vydat. A pracuji na dalších knihách.

Najdete mě také na MÉM WEBU: http://siander.cz

Můžete mi napsat na E-MAIL: siander@siander.cz

Počet návštěv podle TOP listu:

');
//-->