Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

pane Paulíčku v roce 2013 byly u Agrofertu investiční pobídky na nule, v roce 2014 se vyšplhaly na 1,47 miliardy korun. Koncern Agrofert získal v roce 2018 na dotacích rekordních 2,1 miliardy korun. Od státu získal více než 161 milionů dotací. Na dani z příjmu přitom firma ve stejném období zaplatila 739 milionů korun. U nás o dotacích rozhodují jednotlivá ministerstva a Babiš si upravil podmínky tak, aby je získával on. Dotace nebyly určené pro miliardáře, ale po střední a malé podnikatele. Na dotace mu příspívají obyvatelé EU a na naše dotace mu přispívají ti, co odvádějí daně. Pokud se týká Čapího hnízda stačí si vzpomenout, jak lhal, jak každý týden měnil svoji výpověď podle toho, co vyšlo kolem Čapí hnízda najevo. Ta kauza s jeho synem,

3 2
možnosti
AL

Kindle, děkuji za udělení vašich 358 mínusů. :) Ještě, že to stupidní kopírování informací z mainstreamu pořád ještě vydáváte jako své myšlenky, čili "váš" argument.

Těším se na další vaše argumentační příspěvky a mínusy.

:-)

1 1
možnosti

Citace z blogu: Proto jsem uvítala, že se na veřejnosti objevil mladý odvážný muž jménem Mikuláš Minář (student filosofie a bohemistiky na Filozofické fakultě Univerzity Karlovyv Praze a evangelickou teologie na Evangelické teologické fakultě UK), který přerušil studium kvůli současné politické situaci) a založil s přáteli spolek Milion chvilek pro demokracii, z. s.

Zdroj: https://siander.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=716500

Kdo studuje teologii je nějak divnej!

1 5
možnosti
Foto

Důvod? A mohl byste vyjmenovat obory, jejichž studium není divné? A naopak všechny, kde je to divné? Jaká volíte kritéria? Mohu se zeptat zda máte něco vystudováno Vy osobně?

2 0
možnosti
AL

Když včera, dnes i zítra nám tady ta kulturní, blogerská a národní fronta tak šílí z Ing. Babiše, tak si říkám, že jim už chybí pouze ten Ústřední akční výbor NF.

Proces s Andrejem Babišem a s jeho ostatními kolegy, řízený ze zahraničí, začal probíhat od ledna 2019 a byl zinscenován jako veřejný „politický proces“ po vzoru sovětských velkých čistek ve 30. letech.

:-)

2 5
možnosti
Foto

Je vidět, že postupy z doby před rokem 1989 máte hluboce zakořeněné. Nedivím se.

2 0
možnosti
LH

Můžu se zeptat jak vás znepokojilo odpuštění vrácení dotaci ve výšce 31.5 miliardy wjak jste proti tomu protestoval děkuji...

1 0
možnosti
SN

:-).......Paní autorko, celkem vždycky jsem byl Váš fanda! Dnes se Vás zeptám,,,,Vy jste žila od sameťáku na Marsu?

KDo nám udělal dluh 1,6 bil. a pak nám jeden z těch nejpoctivějších výtečníků poslal složenku na 121 000? Myslel jsem si, že ve svém věku už jste soudnější!

Jediný cíl a vy mu zdatně pomáháte.....zbavit se Babiše, naše boční příjmy jsou ohroženy!!

Běžte také na Letnou a vsadím 100: 1, že ANO bude mít preference 40 a více %! Ta lůza, nebo burani, jak se dnes zhusta píše má podstatně lepší paměť než Vy! !!

5 3
možnosti
Foto

Stando, Vy jste takový bystrý a máte dobrou paměť. Ale asi jste zapomněl na mou otázku v diskusi pod jiným blogem. Oplusoval jste příspěvek, že dotace by měly dostávat všechny pekárny (ne jen Babišova). Můžete nám tu úvahu prosím ekonomicky vysvětlit?

2 1
možnosti
ČP

Kdyby mi někdo před 10 lety, kdy jsem volil ODS, řekl, že někdy budu volit Babiše, nevěřil bych mu to...

2 2
možnosti
Foto

Jednou jsem zavolil Svobodné. Teď už budu zase volit ODS. Jsou mi každým dnem sympatičtější.

2 0
možnosti
MP

Tak samozřejmě nic proti vyjadřování názoru na demonstracích, pokud je to pokojně a nehoří přitom ulice. Ale přijde mi, že představitelé těch demonstrací už trochu zabředli v bílé mlze, kdy nevidí nic jiného než "Babiš ven, Babiš ven", aniž by řešili, co bude potom nebo zda to, proti čemu protestují, je skutečně pravda. To se stále bojuje proti "laciným a rychlím řešením", ať v oblasti migrace, multikulturalismu nebo ekonomiky, a tady to najednou neplatí (prostě "Babiš demisi" a hotovo).

Přičemž když se více zamyslíte nad tím, co píšete, že Vás zneklidňuje, tak dojdete k následujícímu - kauza Čapí hnízdo je kauza ještě z doby, než Babiš vstoupil do politiky, takže to s tím, že je teď premiér, vůbec nesouvisí a je to jeho soukromá kauza. Agrofert dostával dotace také již mnohem dříve, než byl Babiš politik, na základě pravidel, které byly nastaveny mnohem dříve. Řepkové lány totéž - to vzniklo taky velmi dávno, jako možnost jak vyhovět tehdejším ekologickým požadavkům EU a zároveň snížit cenu tenkrát drahých pohonných hmot. Takže Babiš jen využívá pravidel, která nastavovali jiní. S tou Benešovou se to taky přehání. I p. Rychetský jako předseda Ústavního soudu má názor, že ona ze své pozice nic směrem k Babišovi ovlivňovat nemůže. Příklon Zemana k Moskvě a Pekingu samozřejmě může štvát, ale počkejte 3 roky, přijde nový prezident a vše může být zase jinak. Chce to trochu nadhledu a zase se tím tolik netrápit. Za pár let to zase může být jinak.

9 0
možnosti
Foto

Děláte dobře že tam chodíte. I já zase začal. Nejsměšnější je, že ti, co nejvíce řvou o zlodějnách 90. let, dnes ještě více obhajují Babiše.

5 2
možnosti
AL

Tak to nebylo k autorce zrovna fér.

1 0
možnosti
Foto

Kdo Vás čte, tak ví sám, proč tam chodíte....;-)

6 0
možnosti
MR

Ještě připomenu náš největší problém jež se táhne jako červená nit naši minulostí a to je nastavení našeho politického systému, jež vytváří chatrné koalice, slabé vlády, obstrukce parlamentu. Vytvoření koalice je velké zlo pro naší zemi, neboť jde se cestou kompromisů, obsazování postů a prosazování svých volebních priorit. Tím jde do háje prosperita, rozvoj a budoucnost naší země a dobře je to vidět na současné vládě, kde ČSSD vytváří neufinancovatelný sociální systém a blokuje rozvoj našeho hospodářství. Problém vidím jinde a to že lidi zatím neumí pracovat s našim mediálním prostorem, kde už není téměř žádná garance to že daný subjekt bude nositelem relevantních informací,dále je zde nízká časová schopnost vnímat zdroj,počátek, vývoj a aktualizace společenských a dalších dějů. Škoda že nelze aktualizovat software lidí na naší dobu, jež je nesmírně složitá tak aby zde byla časová, informační, dějová inteligence, pochopení se generuje postsocialistická společnost a kolikátá je zde už verze politiky ...

1 0
možnosti
EK

Když se diskutovalo o většinovém volebním systému, byl Václav Havel proti, neboť podle něj malé strany kultivují politické prostředí. Jak velmi se mýlil.

1 0
možnosti
  • Počet článků 622
  • Celková karma 15,61
  • Průměrná čtenost 3868x
Narodila jsem se v roce 1979 v Hradci Králové. Baví mě studovat a vzdělávat se, a tak jsem vyučená švadlena a kuchařka, ale i sociální pracovnice. Vystudovala jsem theologii. Jsem absolventkou Policejní akademie PČR.

Během svého života jsem se věnovala mnoha povoláním. Pracovala jsem v McDonald´s, byla jsem asistentkou ve vzdělávací společnosti, realitní makléřkou i státní úřednicí na Ministerstvu obrany ČR.

Nejvíce mě zaujala práce v médiích (rádio, TV, noviny) a objevila jsem, že mě baví psát. Pracovala jsem jako novinářka v oblasti V.I.P. a politiky.

Píši recenze pro Palmknihy.cz. Jsem blogerka, spisovatelka a recenzentka knih a filmů.

V únoru 2012 mi vyšel můj první román pro ženy, kniha BRIGITA. V prosinci 2012 se objevila na světě druhá kniha HEDVIKA. V roce 2020 jsem napsala nový ženský román, který se jmenuje MARIANNE a hledám nakladatele, abych mohla knihu vydat. A pracuji na dalších knihách.

Najdete mě také na MÉM WEBU: http://siander.cz

Můžete mi napsat na E-MAIL: siander@siander.cz

Počet návštěv podle TOP listu:

');
//-->