Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

Demonstrujeme proti tomu, aby si premiér nedosazoval do čela justice blízké, kteří zastaví vyšetřování. To jen jako odpověď těm, kteří to opravdu nechápou... Vám karma. ☺

15 16
možnosti
LB

Dobrý den, asi jste nečetl četná vyjádření odborníků na justici, že paní ministryně nemůže tuto kauzu ovlivnit. Dle mého vás jen někdo zneužívá ve svém politickém boji.

17 4
možnosti
JH

J59a84n 23H67a23r60v44a45n

29. 5. 2019 20:37

... a koneckonců se tam možná s někým seznámíte. Vždyť je to strašné žít takhle sama, opuštěná R^

15 9
možnosti
PP

P98a76v87e71l 18P36o53n49e44c

29. 5. 2019 20:30

> dát najevo svou touhu po změnách

Máte na mysli zrušení demokracie a nastolení diktatury proletariátu či jiných skupin? Pokud vám však demokracie vyhovuje, nezbývá než respektovat výsledek demokratických voleb a svoji touhu projevit při dalším hlasování. Je dobré si připomenout, že na vládu si brousí zuby druhá nejsilnější politická strana, která dosud nevysvětlila svých 200 milionů Kč na bankovním kontě ve Švýcarsku. Míru jejich provinění lze snadno porovnat s údajným dotačním podvodem ve výši 50 milionů.

26 8
možnosti
Foto

Zrušení demokracie, nastolení diktatury proletariátu - to jsou hodně nešťastně zvolená strašidla. Právě toho respektování vedoucí úlohy mají mnozí lidé dost. A ještě POZOR POZOR, někdo si tu brousí zuby, mlčte:-)!! Opiuštím strašidla a vypínám PC.

2 3
možnosti
Foto

Zdravím do Ústí! R^

8 6
možnosti
ZD

Koho ? Víte co je tam lidí.

6 2
možnosti
PB

...... skvělé, jedinečné, fantastickéR^!!!,- ... a za cožeto vlastně demonstrujete;-D?!?

33 8
možnosti
Foto

No nic. To už se v našich končinách stává, že se lidé snaží chytit včas správý vítr a když už se jim nadouvá baloňák, vzpomenou si, že vlasně nevědí kam vane, hlavně když vane. Ale tohle přece není a asi nebude žádný uragán, je dost času:-)

7 3
možnosti
Foto

Díky:-)V Velmi příjemné čtení o kultivovaném projevu občanské společnosti. Je to pro mne příjemné osvěžení po množství zpěněných výlevů na téma (zhruba a hrubě): Řvoucí dav zpovykaný frustrátů, kteří nic nedokázali.

Je mi stále záhadou, co vše by měl, dle hlučících obránců kalných vod, dokázat občan, aby směl alespoň špitnout. Ulovit zlatého slavíka velikosti kachny, jenž by národu snášel zlatá vejce až do roztrhání řitě? Nebo vyrobit perpetum mobile? Nebo vytunelovat tuneláře a rozdělit kořist? Nenápadní člobrdíci často dokážou HODNĚ už tím, že zvládnou v těžkých podmínkách obstát a žít , aniž by se umazali.

16 4
možnosti
Foto

Pěkný večer, pane Herdo,

díky :-)

1 0
možnosti
Foto

L76e49o72n 63T41o35m72e30v

29. 5. 2019 19:20

100....300....zkuste demonstraci na nějakém sportovním utkání, tam přijde lidí víc

9 7
možnosti
Foto

Pěkný večer, pane Tomeve,

obávám se, že "lovit" lidi na sportovním utkání není dovolené. Na všechno je ohlašovací povinnost, jestli se nemýlím.

Navíc se domnívám, že spolu Milion chvilek pro demokracii nejde přeci o "ulovení" lidí, ale o to, aby se lidi, kteří nesouhlasí se současnou politickou situací DOBROVOLNĚ přidali. Tedy nyní přijdou a přidají se, ale proto, že SAMI CHTĚJÍ. A pak je zase úžasné, že jsme na akci, kde nás jeden cíl spojuje! To je vážně vzrušující a jedinečné!

Mějte se pěkně! hrš

10 1
možnosti
Foto

Nevím, ale já když něco nechám doma, nikdy to za mnou samo nepřijde.

5 0
možnosti
SN

:-).......paní autorko, co špatného udělala ministryně Benešová? Máte se špatně? Hrozí Vám něco? Ale....nadýchala jsem se čerstvého, (nechci psát zdravého), vzduchu, zpestřila jste si den, žádná nuda, usnete s pocitem dobře vykonané práce! Líbíte se mi! V

9 9
možnosti
DR

Myslím že tomu Miliónu nebo kolik chvilek nebo jak se ta partaj nazývá si zaslouží za tu seriálovou zábavu v TV moc poděkovat. R^;-D

6 3
možnosti
  • Počet článků 622
  • Celková karma 15,61
  • Průměrná čtenost 3868x
Narodila jsem se v roce 1979 v Hradci Králové. Baví mě studovat a vzdělávat se, a tak jsem vyučená švadlena a kuchařka, ale i sociální pracovnice. Vystudovala jsem theologii. Jsem absolventkou Policejní akademie PČR.

Během svého života jsem se věnovala mnoha povoláním. Pracovala jsem v McDonald´s, byla jsem asistentkou ve vzdělávací společnosti, realitní makléřkou i státní úřednicí na Ministerstvu obrany ČR.

Nejvíce mě zaujala práce v médiích (rádio, TV, noviny) a objevila jsem, že mě baví psát. Pracovala jsem jako novinářka v oblasti V.I.P. a politiky.

Píši recenze pro Palmknihy.cz. Jsem blogerka, spisovatelka a recenzentka knih a filmů.

V únoru 2012 mi vyšel můj první román pro ženy, kniha BRIGITA. V prosinci 2012 se objevila na světě druhá kniha HEDVIKA. V roce 2020 jsem napsala nový ženský román, který se jmenuje MARIANNE a hledám nakladatele, abych mohla knihu vydat. A pracuji na dalších knihách.

Najdete mě také na MÉM WEBU: http://siander.cz

Můžete mi napsat na E-MAIL: siander@siander.cz

Počet návštěv podle TOP listu:

');
//-->