Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

Více než polovina voličů jej zvolila...nyní je to jen smutný obraz člověka, který se nemstí. A bude hůř...Rv

8 5
možnosti
VV

Je, nic jineho nelze napsat. ;-D

2 2
možnosti
LF

L64u56k80a40s 17F15i25k51r

4. 4. 2019 20:57

Rozpad zEmanovy "osobnosti" pokracuje v primem prenosu ...

9 3
možnosti
OZ

Ta byla deformovaná už když se narodil:-)

4 4
možnosti
VV

Nezbyva nez jedine. Drzer v Lanech a nepoustet ven. ;-D;-D;-D

10 7
možnosti
VV

Doplnil bych to i o ty notoricke minusare podle jmena. Ty do zahranici take nepoustet, mohliby tam take udelat ostudu. ;-D;-D;-D;-D;-D

4 2
možnosti
Foto

R^ Karma. Krásně napsané, přesně formulované. Dobrý rozbor.

Pan Zeman pokračoval v hulvátství i po návratu domů, když se omluvil-neomluvil za onu údajnou "prkotinu", která (dle něj) jistě nezhatila jeho veleúspěšnou rakouskou misi. A stačil přitom ještě urážet domácí politiky, kteří ho za trapnou aféru s nepravdivým nařčením kritizovali, když o nich tvrdil, že jsou "osobami mdlého rozumu".

28 7
možnosti

https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/milos-zeman-projev-v-rakousku-velvyslankyne-ivana-cervenkova.A190403_200638_domaci_niv

Máte tam záznam setkání s krajany s oním projevem. Ten údajně urážený nakonec sedí v 1. řadě a směje se s ostatním publikem. Psaný text holt může zavádět. Zkuste si těch 17 min pustit - ať víte o čem je řeč.

7 8
možnosti

Je naprosto skandální, jakým způsobem se Zemanovi podařilo zdecimovat obraz České republiky v zahraničí. Jako přímo zvolení prezident repezentuje prostě jen ostudu a vlastní nevychovanost.

Česká republika měla u zahraničních partnerů vždy dobrý zvuk. To je dávno pryč. Trestně stíhaný premiér a prezident opilecký hulvát.

23 9
možnosti
VV

Tim, ze si ho narod v prime volbe zvolil, je tedy obrazem naroda.

15 6
možnosti
DR

Dnes se omluvil, omluvila se i velvyslankyně takže celá tato "aféra" protizemanovských křiklounů je u konce.

7 19
možnosti
TB

jeho omluva nic neznamená ve světovém dění, to by jste měl vědět. To je jako kdybych na Vás vylil splašky z okna a pak se vám omluvil. Myslím, že by jste mne taky nevěřil, že jsem to udělal neúmyslně.

Takových faux paxů už má Zeman hodně.

25 4
možnosti
  • Počet článků 624
  • Celková karma 20,67
  • Průměrná čtenost 3856x
Narodila jsem se v roce 1979 v Hradci Králové. Baví mě studovat a vzdělávat se, a tak jsem vyučená švadlena a kuchařka, ale i sociální pracovnice. Vystudovala jsem theologii. Jsem absolventkou Policejní akademie PČR.

Během svého života jsem se věnovala mnoha povoláním. Pracovala jsem v McDonald´s, byla jsem asistentkou ve vzdělávací společnosti, realitní makléřkou i státní úřednicí na Ministerstvu obrany ČR.

Nejvíce mě zaujala práce v médiích (rádio, TV, noviny) a objevila jsem, že mě baví psát. Pracovala jsem jako novinářka v oblasti V.I.P. a politiky.

Píši recenze pro Palmknihy.cz. Jsem blogerka, spisovatelka a recenzentka knih a filmů.

V únoru 2012 mi vyšel můj první román pro ženy, kniha BRIGITA. V prosinci 2012 se objevila na světě druhá kniha HEDVIKA. V roce 2020 jsem napsala nový ženský román, který se jmenuje MARIANNE a hledám nakladatele, abych mohla knihu vydat. A pracuji na dalších knihách.

Najdete mě také na MÉM WEBU: http://siander.cz

Můžete mi napsat na E-MAIL: siander@siander.cz

Počet návštěv podle TOP listu:

');
//-->