Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Dobré ráno, při snídani jsem narazil na odkaz na váš nový článek, který mne nezaujal ohledně informace o nějakém internetovém rádiu, ale především informací "s lidmi komunikuji zcela výjimečně" .Kladu si otázku co vás k tomu vede? Já osobně jsem sice introvert, ale s lidmi komunikuji rád. Nicméně jenom s těmi, kteří mi jsou nějakým způsobem blízcí nebo mají podobný úhel pohledu na svět. Těch, kteří mi jsou vyloženě nesympatičtí, nebo těch, jejichž názory nesdílím, je menšina (nezahrnuji do toho politické názory). Konec konců často mi přichází na mysl Ježíšovo: "Milujte své nepřátele" Dělám co mohu, ale ne vždy se mi to daří ...

0 0
možnosti
Foto

Zdravím, pane Beránku,

děkuji za Váš příspěvek.

Na Vaši otázku - proč komunikuji s lidmi výjimečně - odpovídám následovně: Když jsem byla na FCB, měla jsem kolem 5.000 přátel, ale většina "přátelství" byla povrchní. Když jsem zrušila FCB (z mnoha důvodů a povrchnost vztahů byl jedním z nich), komunikovala jsem jen s jedním člověkem. Dnes už s nikým. Nikdo neměl zájem. Jsem extrovert a mám velmi ráda lidi a ráda se s nimi bavím. Ale musím konstatovat, že jsem už dlouho nenarazila na lidi, kteří by se mnou chtěli být v kontaktu a nebylo to povrchního. Mám pár přátel a těch si velmi vážím. Člověk musí být vděčný za to, co má.

Přeji všechno dobré, H. R. Šiander

0 0
možnosti
  • Počet článků 622
  • Celková karma 15,61
  • Průměrná čtenost 3868x
Narodila jsem se v roce 1979 v Hradci Králové. Baví mě studovat a vzdělávat se, a tak jsem vyučená švadlena a kuchařka, ale i sociální pracovnice. Vystudovala jsem theologii. Jsem absolventkou Policejní akademie PČR.

Během svého života jsem se věnovala mnoha povoláním. Pracovala jsem v McDonald´s, byla jsem asistentkou ve vzdělávací společnosti, realitní makléřkou i státní úřednicí na Ministerstvu obrany ČR.

Nejvíce mě zaujala práce v médiích (rádio, TV, noviny) a objevila jsem, že mě baví psát. Pracovala jsem jako novinářka v oblasti V.I.P. a politiky.

Píši recenze pro Palmknihy.cz. Jsem blogerka, spisovatelka a recenzentka knih a filmů.

V únoru 2012 mi vyšel můj první román pro ženy, kniha BRIGITA. V prosinci 2012 se objevila na světě druhá kniha HEDVIKA. V roce 2020 jsem napsala nový ženský román, který se jmenuje MARIANNE a hledám nakladatele, abych mohla knihu vydat. A pracuji na dalších knihách.

Najdete mě také na MÉM WEBU: http://siander.cz

Můžete mi napsat na E-MAIL: siander@siander.cz

Počet návštěv podle TOP listu:

');
//-->