Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Naopak udělal víc než se dalo čekat, odešel okamžitě.

2 0
možnosti

P59e81t36r 18T77o90m96e89k

18. 7. 2018 9:37

A titul vrátí kdy?

0 0
možnosti

Fakt mu to stálo za to? Proč se neprobudil do reálu již v době, kdy se řešila Malá? Mohl si ušetřit i to, že ze své oponentky udělal senilní ženskou. Rok před jeho prací byla vedoucí práce, ze které on celkem dost opisoval. A ona to nezjistila, když psala oponentní posudek? To svědčí o docela dost velké zapomnětlivosti.

A od něj to charakterizuji jako svin*tvo - nic nepřiznal, neomluvil se. A nejhezčí bylo, když předevčírem říkal, že neví, jak se to tam dostalo. Pak vycouval - asi si uvědomil, že tímto téměř podal důkaz, že to nepsal on. Jinak, krucihimllaudón, by to musel vědět. Nebo i on je sklerotik?

To se tedy ČSSD na Vysočině má čím chlubit! Hlavně že má Mgr. et Bc.

Pepa

3 0
možnosti

Myslím, že od toho dne co se to provalilo na T. Malou se nevyspal..

0 0
možnosti

Soudruh Krčál, je ženatý a má tři dcery. Aby je zajistil před r. 1989 vstoupil do KSČ. Pak zjistil, že lidstvu lépe pomůže v ČSSD. Tajemník náměstka ministra obrany, a poradce ministra obrany ČR. Dobře radil i jako náměstek ministra pro lidská práva, rovné příležitosti a legislativu ČR. Zhruba 10 let se nechává vyživovat jako podvodník. Spousta otázek zde - Vrátí mzdu , odejde do fabriky - stane se živnostníkem, vystoupí ze strany - vstoupí do jiné ? Za 1 republiky by výběr měl - vybrat si krátkou, nebo delší střelnou zbraň. Pak jistě tragédie, ale možno říci - Tento člověk ještě nějakou čest, přece jenom měl ... :-)

3 1
možnosti

Tak to vypadá, že v klidu můžou být akorát Hamáček, kterej žádnou diplomku nikdy nepsal a Bureš, kterej by to za potlesku nemyslících koblih označil za kampaň a účelovku

;-D

4 0
možnosti

Z toho všeho logicky vyplývá, že by mu měl být odebrán titul...

0 0
možnosti

Politik, tedy " správný" politik, nikdy nepřizná přece chybu, to je poselství od kmotrů z minulosti, nikdy nic nepřiznej a to funguje dodnes, tedy v Čechách určitě...:-)

3 0
možnosti

On nic, on jen trošku pochybil... představitel školy zas vysvětlil, že se s tím nedá nic dělat, protože už uplynula lhůta, kdy by mohl někdo diplomku napadnout...

Celé to na mně činí dojem: fuj tajbl!

Jak k tomu přijde autorka originálu?! Co na to autorské právo?

0 0
možnosti

Jeden kaminek do mozaiky. Oponentka Krcalovy prace byla vedouci prace, ze ktere on opisoval. Nebo spise kopiroval? Kdyz vidime stejne chyby, tak to spise vypada na kopirovani. Jen s tim diagramem si asi neumel poradit.

Ta pani se jme nuje Libuse Mazankova.

3 0
možnosti
  • Počet článků 622
  • Celková karma 15,61
  • Průměrná čtenost 3868x
Narodila jsem se v roce 1979 v Hradci Králové. Baví mě studovat a vzdělávat se, a tak jsem vyučená švadlena a kuchařka, ale i sociální pracovnice. Vystudovala jsem theologii. Jsem absolventkou Policejní akademie PČR.

Během svého života jsem se věnovala mnoha povoláním. Pracovala jsem v McDonald´s, byla jsem asistentkou ve vzdělávací společnosti, realitní makléřkou i státní úřednicí na Ministerstvu obrany ČR.

Nejvíce mě zaujala práce v médiích (rádio, TV, noviny) a objevila jsem, že mě baví psát. Pracovala jsem jako novinářka v oblasti V.I.P. a politiky.

Píši recenze pro Palmknihy.cz. Jsem blogerka, spisovatelka a recenzentka knih a filmů.

V únoru 2012 mi vyšel můj první román pro ženy, kniha BRIGITA. V prosinci 2012 se objevila na světě druhá kniha HEDVIKA. V roce 2020 jsem napsala nový ženský román, který se jmenuje MARIANNE a hledám nakladatele, abych mohla knihu vydat. A pracuji na dalších knihách.

Najdete mě také na MÉM WEBU: http://siander.cz

Můžete mi napsat na E-MAIL: siander@siander.cz

Počet návštěv podle TOP listu:

');
//-->