Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VV

Myslim, ze v Usti nedlabem je to uplne jedno. V tom ovzdusi tam ani stangle cigaret vykourena denne nemuze zhorsit zdravotni stav.

2 1
možnosti
Foto

No, žijete asi tak o třicet let zpět, pane Vokoune. Zkuste si do Ústí někdy zajet a nebojte se, na hranicích vás už nikdo nezastřelí.

2 0
možnosti
Foto

co takhle zakázat vepřový a uzeniny víte kolik lidí zabije cholesterol?;-D

a co zakázat práci-víte kolik lidí zabije stres?

nemluvě o tom kolik lidí zemře při dopravních nehodách-zakážeme auta?;-D

21 1
možnosti
TB

Aha, auta občas zabíjí, takže inhalovat dehet je správné, feťačka promluvila. Už vás někdo nutil pasivně konzumovat cholesterol, když jedla vedle vás vepřové?

5 9
možnosti
DN

Méně subjektivních pocitů a více objektivity by neškodilo. Do toho trochu více logického uvažování a bude to časem dobré.

20 1
možnosti
TB

Popište mi tu objektivitu ohledně kouření, ta by mě zajímala...

4 0
možnosti
AN

No jo, máte pravdu, ale moc jste to rozepsala..:-)

0 0
možnosti
LC

Přečíst to celé jsem nedokázal, tak jen k prvnímu odstavci. Jestli každý rok umře, na následky kouření, 15 - 16k kuřáků, je to pro důchodový systém pozitivní zpráva. Uvádíte náklady na léčbu nemocí způsobených kouřením 100 mld Kč. Předpokládám, že víte, jaký je rozpočet českého zdravotnictví. A pokud to vaše číslo je realita, jsem (jako kuřák) pro okamžitý zákaz pěstování, dovozu, výroby a užívání čehokoli, co se jen třelo o tabák, pod trestem nejvyšším. Jenomže ono to bude asi poněkud jinak. Ministr financí bude mít, s velkou pravděpodobností, na věc jiný názor.

12 0
možnosti
JV

Kolik jsou náklady na léčbu po autonehodách nebo co já vim, třeba cyklistickejch vyjíždkách? A co hmotné škody? Obrovské! Řešení? Zakázal bych osobní dopravu a bude se používat jen hromadná doprava. Vše ostatní je nadbytečný luxus. Na nějaký lyžovaní pro zábavu rovnou zapomeňte. Tu sádru vám pak cvakat nechceme.

A teď trochu vážněji - máme nejvyšší výskyt rakoviny tlustého střeva na světě... Spolu s nejvyšší konzumací piva na světě. Náhoda? Sotva. Řešení? Protipivní zákon. Prostě pivo zakážeme.

Ještě bych rád připoměl, že kromě té spotřební daně si kuřáci platěj jako všichni ostatní taky zdravotní pojištění a do systému přispívaj úplně stejně jako ostatní.

A vůbec mi připadá legrační i smutné, jak mladá generace straší komunistama z doslechu a přitom by obyvatelstvo ráda buzerovala daleko, daleko víc.

9 1
možnosti
TB

Nepřijde vám, že doprava je na rozdíl od fetování poněkud nutnost?

3 0
možnosti
DK

Kuřák odvede na spotřební dani nemalou částku státu. Jeho případná léčba stojí spoustu peněz. To může být pravda, ale zemře dříve, tudíž šetří důchodový fond a kdyby nekouřil, tak by jeho léčby ve vyšším věku stála pravděpodobně více, než rakovina, na kterou předčasně zemře.

3 0
možnosti
TB

A nebylo by efektivnější, aby se na základě stejné logiky chodili rovnou oběsit? To by teprve šetřilo důchodový fond a ještě by výrobci provazů vydělali

2 2
možnosti
JL

"Naklady na lecbu kuraku dosahuji 100 miliard Kc, proc tedy protikuracky zakon nesprisnime"?

Rekel bych, ze duvod je , ze na prodeji tabakovych vyrobku a dani z prodeje stat vydela mnohem vic nez 100 miliard Kc.

12 0
možnosti
RJ

R80a56d13e44k 32J93a60r59o64š

11. 5. 2018 19:35

Každý rok umře cca 90 000 českých nekuřáků...

12 2
možnosti
TB

A údaje o počtu zemřelých neheroinistů nám dáte také, abyste ukázal, jak je heroin neškodný?

1 0
možnosti
  • Počet článků 624
  • Celková karma 20,97
  • Průměrná čtenost 3856x
Narodila jsem se v roce 1979 v Hradci Králové. Baví mě studovat a vzdělávat se, a tak jsem vyučená švadlena a kuchařka, ale i sociální pracovnice. Vystudovala jsem theologii. Jsem absolventkou Policejní akademie PČR.

Během svého života jsem se věnovala mnoha povoláním. Pracovala jsem v McDonald´s, byla jsem asistentkou ve vzdělávací společnosti, realitní makléřkou i státní úřednicí na Ministerstvu obrany ČR.

Nejvíce mě zaujala práce v médiích (rádio, TV, noviny) a objevila jsem, že mě baví psát. Pracovala jsem jako novinářka v oblasti V.I.P. a politiky.

Píši recenze pro Palmknihy.cz. Jsem blogerka, spisovatelka a recenzentka knih a filmů.

V únoru 2012 mi vyšel můj první román pro ženy, kniha BRIGITA. V prosinci 2012 se objevila na světě druhá kniha HEDVIKA. V roce 2020 jsem napsala nový ženský román, který se jmenuje MARIANNE a hledám nakladatele, abych mohla knihu vydat. A pracuji na dalších knihách.

Najdete mě také na MÉM WEBU: http://siander.cz

Můžete mi napsat na E-MAIL: siander@siander.cz

Počet návštěv podle TOP listu:

');
//-->